düşük yapanlar lütfen cevaplayın

Zaten doktora gitmiştim, adetin 3. günü hormon testi için kan alınacaktı, bitince de film çekilecek. Polipim de varmış, belki de ondan oldu. Ne karmaşık yaratıklarız yaa:bbo:

Zaten doktora gitmiştim, adetin 3. günü hormon testi için kan alınacaktı, bitince de film çekilecek. Polipim de varmış, belki de ondan oldu. Ne karmaşık yaratıklarız yaa:bbo:

polip varsa muhtemelen bu ara kanama ve gecikme ondan kaynaklanabilir.Umarım çabucak iyileşirsin.:Saruboceq:

Kızlar iyi akşamlar ben 2 martta regl oldum eskisi gibi bi akıntı değildi.daha koyu renkli ve damla şeklinde oldu 2 hafta sonra yni 21 martta koyu kahvemsi-siyahımsı bir akıtı bel ağrısı ile geldi.normal regl belirtilerinin hiç birisi olmadı. Küçük bi parça geldi.bu akıntı üç gün sürdü,çamur gibiydi.ani karın ağrıları ve devam eden bel ağrısı vardı.ağrılar hafif bir şekilde devam ediyor ama akıntım yok . Test yaptım negatif çıktı. DÜŞÜK MÜ YAPTIM ACABA yardım edin lütfen

Kızlar iyi akşamlar ben 2 martta regl oldum eskisi gibi bi akıntı değildi.daha koyu renkli ve damla şeklinde oldu 2 hafta sonra yni 21 martta koyu kahvemsi-siyahımsı bir akıtı bel ağrısı ile geldi.normal regl belirtilerinin hiç birisi olmadı. Küçük bi parça geldi.bu akıntı üç gün sürdü,çamur gibiydi.ani karın ağrıları ve devam eden bel ağrısı vardı.ağrılar hafif bir şekilde devam ediyor ama akıntım yok . Test yaptım negatif çıktı. DÜŞÜK MÜ YAPTIM ACABA yardım edin lütfen

canım üzgünüm ama galiba

canım bazen hamilelikler daha anlaşılamadan düşük olabiliyomuş, kadın bunu regl oldum zannediyomuş, benim de ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı, aynen ilk başlarda kahverengimsi bi akıntıyla birlikte bel ağrısı oldu, sonra bu kahverengi akıntı kanamaya dönüştü, ama parçalı kanama yaşadım ben, aynen senin dediğin gibi de tuvalete girdğimde ieç çamaşırımda nohut kadar bi parça gördüm, dokunduğumda ciğer gibi bişiydi, düşük yaşadınmı bilmiyorum ama bazı düşükler farkedilemeyebilirmiş, regle karıştırılabilirmiş, belki öle bişiy olmuş olabilir

eylülcüm umarım tahlillerin temiz çıkar. adet olmadığını söylediğinde ne dediler peki? benim 35 gün oldu 1 hafta daha olmazsam gidicem artık:KK43:

canım ben halen hastalanmadım doktora gittim bir sürü tahlil verdi bana kan ve idrar tahlilleri düşüğün neden olduğuna dair testler de ondan sonra söyleyecek ne olduğunu . aslında rahim duvarı kalınlaşmış dedi gebelikde yada adet olacağın zaman kalınlaşırmış . tahlil sonucunda gebelik yok adette olmadım :-) bakalım diğer sonuclar haftaya çıkacak onlar biraz zaman alıyor hepsini alınca gidicem canım sen adet oldun mu

Selam arkadaşlar, ben böyle pat diye konuşmanızın arasına girmiş olacağım kusura bakmayın, ama böyle tanışacakmışız demek ki :eek: Allah hepimize hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin. Ben adetimin 15.-16. günlerimde bir eşşeklik sonucu hareketli bir egzersiz yaptım ve sonra çok hafif bir kanama oldu:çok üzgünüm: . Şimdi de adetim 2-3 gün gecikti. Acaba düşük olmuş olabilir mi? Yani bu kadar çabuk, daha gecikme falan olmadan kanamayla kendini belli eder mi? Bilen varsa ne olur yazsınn!

canım bence bu kadar kısa sürede bebek oluşup da düşemez. geçen ay adetini gününde olmuşmuydun zaten genele göre düşünürsek gebelik olacağı zamanlarda bu durum olmus yani daha oluşmamıştır bile içini ferah tut canım

canım benim anladığım kadarıyla adet olmussun iki hafta sonra tekrar olmussun zaten adetinin başlangıcından iki hafta sonrasına anca yumurtlama zamanıdır yani bebek oluşup da düşmüş olamaz ben de yeni düşük yaptım bir dahaki ay adetim 10 gün geçti ondan sonra düştü o zaman bile daha bebek çok ufaktı ultrasonr-da bile gözükmüyordu senin anlattığın tarihlerde öyle bişey olamaz güzelim

merhaba ben yeni katildim araniza,bende de ayni durum oldu 45 gun oldu hala olmadim ,sizce doktora gitmelimiyim?

merhaba ben yeni katildim araniza,bende de ayni durum oldu 45 gun oldu hala olmadim ,sizce doktora gitmelimiyim?

canım ben de 45 gün sonra gittim bence halen olmadıysan git derim hem yararı oluyor bir sürü test yaptılar bana düşük için de birkaç araştırma yapıyorlar

tesekkur ederim eylull,sorumu cevapladigin icin,peki ne cikti sende doktor ne dedi neden olmamissin ?ogrenebilirmiyim?

canım ben halen hastalanmadım doktora gittim bir sürü tahlil verdi bana kan ve idrar tahlilleri düşüğün neden olduğuna dair testler de ondan sonra söyleyecek ne olduğunu . aslında rahim duvarı kalınlaşmış dedi gebelikde yada adet olacağın zaman kalınlaşırmış . tahlil sonucunda gebelik yok adette olmadım :-) bakalım diğer sonuclar haftaya çıkacak onlar biraz zaman alıyor hepsini alınca gidicem canım sen adet oldun mu
canım ben p.tesi adet oldum şükürler olsun yani 43.gün de. yinede doktora gittim rahmin eski haline geri dönmüş sağlıklı artık hamile kalabilirsin dedi. bakalım artık kısmet. sen oldunmu canım?

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum ktrtaj olalı 41 gün oldu hala adet olmadım 30.gün çok az bikanamam oldu sonra tık yok yardımcı olabilirmisiniz

arkadaslar bende bebegimi kaybettim kanamam vardi acil hastaneye gittim dr kalp atislarini goremedi bebegin ve 1 hafta muddet verdi bana bu surec icerisinde bebek 6.0 boyuna ulacsacak o zamana kadar kalp atisin olmazsa dusuk dedi zaten eve gittigimin ertesi gece uyku arasinda donerken hissetim dustu bebegim ve cok felaket agrilarim oldu arada parca parca geliyordu ve doktora gittim yine baktilar ve hemen hemen rahimin herseyi disari attigini ve beni 1 hafta sonra gormek istedigini soyledi cok kotu agrilarim oluyor guclu agri kesiciler almama ragmen yinede sittedli adet sancilarim oluyor bu agrilar ne zaman kesilir arkadaslar bilnler bilgilendirsinler beni lutfen ??:çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum ktrtaj olalı 41 gün oldu hala adet olmadım 30.gün çok az bikanamam oldu sonra tık yok yardımcı olabilirmisiniz

canım endişe etme bende 43.günde oldum rahim kürtajda rahim temizlendiği için geç olabiliyor.

arkadaslar bende bebegimi kaybettim kanamam vardi acil hastaneye gittim dr kalp atislarini goremedi bebegin ve 1 hafta muddet verdi bana bu surec icerisinde bebek 6.0 boyuna ulacsacak o zamana kadar kalp atisin olmazsa dusuk dedi zaten eve gittigimin ertesi gece uyku arasinda donerken hissetim dustu bebegim ve cok felaket agrilarim oldu arada parca parca geliyordu ve doktora gittim yine baktilar ve hemen hemen rahimin herseyi disari attigini ve beni 1 hafta sonra gormek istedigini soyledi cok kotu agrilarim oluyor guclu agri kesiciler almama ragmen yinede sittedli adet sancilarim oluyor bu agrilar ne zaman kesilir arkadaslar bilnler bilgilendirsinler beni lutfen ??:çok üzgünüm:

canım sanırım kürtaj olmamışsın rahimde parça kaldıysa o yüzden bu sancılar olabilir bence hemen doktoruna git gerekeni yapar zaten.geçmiş olsun

canım endişe etme bende 43.günde oldum rahim kürtajda rahim temizlendiği için geç olabiliyor.

canım peki olmadan biiki gün önce herhangi bi belirti yaşadınmı acaba çok kafaya taktım ondanmı diye düşünüyorum

canım peki olmadan biiki gün önce herhangi bi belirti yaşadınmı acaba çok kafaya taktım ondanmı diye düşünüyorum

çok bir belirti yaşamadım canım..bende biraz takmıştım kafaya psikolojikte olabilir hala olmadım,olmayacakmıyım dersen geç olabilirsin.oluruna bırak elbet olursun. 3-4 gün daha bekle olmassa doktora gidersin.sıkma canını

X