düşük yapanlar lütfen cevaplayın

kızlar merhaba ..bakın birçok kişi ilk düşükleri normal kabul karşılasada ben buna katılmıyorum.. bir bebek beklemek ne kadar acı bilirsiniz.. allah nasip ediyor veriyor seviniyorsunuz hazırlık yapıyorsunuz sonra kaybediyorsunuz bu çok acı aynı şeyi nedne ikinci kez yaşayalım ki?

ben buna katılmıyorum ..bence her düşüğün bir sebebi vardır ve araştırılmalıdır.. bakın ben 1 kez düşük yaşadım ,evet normalde ne yazıkki 3 kez düşükten sonra çoğu doktor araştırıyor bu olayı..ama benim doktorum saolsun bütün tahlillerimi yaptı ve kan pıhtılaşması çıktı bende şimdi 3 aylık hamileyim ve kan pıhtılaşmasını önleyici iğne kullnaıyorum böylelikle bebeğimi çok şükür kaybetmedim ve herşey iyi gidiyor..eğerki tahlil yapılmasaydı bu bebeğimide kaybedebilirdim.. bu daha acıydı .. psikolojimizin nasıl bozulduğunu düşünsenize bir ..

düşük olayını yaşamak mı daha acı yoksa sadece 2, 3 tüp kan verip tahlil yaptırmakmı soruyorum sizlere?

hem maliyeti diyosunuz ..benim doktorum ssk hastanesinde görevli..ben adanadayım bu tahliller tıp fakültesinde yapılıyor burda..doktorum oraya sevk etti beni ..1 lira vermeden yaptırdım tahlillerimi..

şu sorun var hiçbir sağlık yerinde en az 3 kez üdşükten sonra yapıyorlar bu tahlilleri ,ben tahlil yapılacağı yerde ban sorunca ben de yalan söyledim ve 3 kez düşük yaptım dedim.. öyle diyince yaptılar..

ben herkese her fırsatta söylüyorum bebeği kaybetmek çok acı bunu boş yere yaşamaktansa bir kan tahlili yaptırın ve sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı bebeklere kavuşun..

meryemcim saol tatlım sen çok iyi bi fikir verdin bana ben geçen ay düşürdüğüm için artık tahlilleri yaptırmakta geç kaldım diyordum ama deil demekki bir ay sonra yaptıran arkadaşlar da varmış tahlillerini. ben de doktora gidicem sskya ve 3. düşük bu diycem araştırsınlar doğru valla işleri ne bu doktorların iki tahlil yazıp göndermek zorlarına gidiyo sanki bizim sağlığımızı da tehlikeye atıyorlar

canım ne güzel anlatmışsın valla bak bu mücadelelerin hepsi mutluluğa dönüşmüş annelik çok güzel gi duygu olsa gerek ben daha o minicik şeyin varlığını biliyoken bile çok tuhaf hissediyordum kendimi eminim ki sen çok daha yüce duygular hissediyorsundur. Allah ömür boyu yokluğunu hissettirmesin.

amin canım allah isteyen herkese göstersin inşallah, ama dediğim gibi önce beynini durgunlaştırcaksın, düşüncelerden arıncaksın, hem bedenini hem vücudunu durulaştıracaksınki bebişin sana merhaba desin, inşallah sende olsun deyip de özlediğin beklediğin ne varsa biran önce kavuşursunŞeniz

amin canım allah isteyen herkese göstersin inşallah, ama dediğim gibi önce beynini durgunlaştırcaksın, düşüncelerden arıncaksın, hem bedenini hem vücudunu durulaştıracaksınki bebişin sana merhaba desin, inşallah sende olsun deyip de özlediğin beklediğin ne varsa biran önce kavuşursunŞeniz

evet canım doğru söylüyosun çok panik yapmaya başladığım zaman başka şeylere veriyorum kendiimi iki aydır ecdeyim krizden dolayı işten de ayrıldım keşke evdeyken olsaydı ama Allahım en uygun zamanda verecektir tabiki.

kızlar benim pratisyen bir doktor arkadaşım var ona sordum bu kan pıhtılaşmasını oda bana doktorun zaten ilk başta yaptırmıştır o testleri dedi.ben 6.haftalıkken bir sürü tahlil istemişti doktorum yaptırmıştım hepsi iyi çıkmıştı.arkadaşım kan pıhtılaşması tahlili yaptırmışsa tahlilde pt ppt apt die değerler vardır dedi. benim tahlil kağıtlarımda annemde kaldı onun evide çok uzak ve bulamamış kağıtları.olmadı hastanede kayıtlı ordan sorucam. sizinde bilginiz olsun istedim belki sizede yaptırmıştır doktorunuz.

kızlar benim pratisyen bir doktor arkadaşım var ona sordum bu kan pıhtılaşmasını oda bana doktorun zaten ilk başta yaptırmıştır o testleri dedi.ben 6.haftalıkken bir sürü tahlil istemişti doktorum yaptırmıştım hepsi iyi çıkmıştı.arkadaşım kan pıhtılaşması tahlili yaptırmışsa tahlilde pt ppt apt die değerler vardır dedi. benim tahlil kağıtlarımda annemde kaldı onun evide çok uzak ve bulamamış kağıtları.olmadı hastanede kayıtlı ordan sorucam. sizinde bilginiz olsun istedim belki sizede yaptırmıştır doktorunuz.

canım eğer devlet hastanesi ise internette sonuçlar çıkıyor ordan da bakabilirsin ayrıca verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim ben de bunlardan üçünden hiçbiri yazmıyor canım

aydirik canım test sonucuna baktın mı tahlil yapılmıs mı

aydirik canım test sonucuna baktın mı tahlil yapılmıs mı

canım malesef annem bulamamış:KK43: benim evim şilede doktorumda bahçelievlerde özel hastane oluğu için internetten bakamadım.artık oraya gidince alıcam yine hastaneden. zaten 40 gün dolunca adet olmazsam gitmeyi düşünüyorum.

canım malesef annem bulamamış:KK43: benim evim şilede doktorumda bahçelievlerde özel hastane oluğu için internetten bakamadım.artık oraya gidince alıcam yine hastaneden. zaten 40 gün dolunca adet olmazsam gitmeyi düşünüyorum.

canım ben halen adet olmalım lekelenme oldu ve bitti ama bugun test yapıcam eğer bebek yoksa doktora gidicem ve 3 düşük yaptım diycem inşallah hayırlı haberler alırız

canım ben halen adet olmalım lekelenme oldu ve bitti ama bugun test yapıcam eğer bebek yoksa doktora gidicem ve 3 düşük yaptım diycem inşallah hayırlı haberler alırız

canım ne yaptın bebiş varmı? doktora gittinmi nasıl geçti umarım güzel sonuçlarla dönmüşsündür. bende dün test yaptım bir umutla ama negatif çıktı,hayırlısı olsun hepimiz için..

Ben aranıza yeni katıldım, ben de düşük yaşadım 17 mayıs 2008 de, Dr. gittiğim de değerlerin çok düşük demişti, kimyasal gebelik olabili demişti. Çünkü dr. gittiğimde kırmızı lekelenme olmuştu. 1 hafta sonra gel demişti gerek kalmadan sancıyla hast. kaldırıldım düşük tamamlandı. Kürtaj yapıldı ve parça patolojiye gönderildi bişey çıkmadı. O zamandan beri bebek istiyorum olmadı, kafama takmamaya çalışıyorum ama her ay aynı ruh hali üzüyor beni. :1closedeyes: duam Rabbimden bebek sahibi omak. Bir takım tahliller yaptırdım bişey çıkmadı. Size de denildiği gibi ilk gebeliklerde yaşanlıyormuş. Acaba hamile kalamam mı korkusu var? Kızla öyle olsaydı hamile kalmazdım di mi?

Ben aranıza yeni katıldım, ben de düşük yaşadım 17 mayıs 2008 de, Dr. gittiğim de değerlerin çok düşük demişti, kimyasal gebelik olabili demişti. Çünkü dr. gittiğimde kırmızı lekelenme olmuştu. 1 hafta sonra gel demişti gerek kalmadan sancıyla hast. kaldırıldım düşük tamamlandı. Kürtaj yapıldı ve parça patolojiye gönderildi bişey çıkmadı. O zamandan beri bebek istiyorum olmadı, kafama takmamaya çalışıyorum ama her ay aynı ruh hali üzüyor beni. :1closedeyes: duam Rabbimden bebek sahibi omak. Bir takım tahliller yaptırdım bişey çıkmadı. Size de denildiği gibi ilk gebeliklerde yaşanlıyormuş. Acaba hamile kalamam mı korkusu var? Kızla öyle olsaydı hamile kalmazdım di mi?

canım öncelikle geçmiş olsun.seninde dediğin gibi hamile kalmanda bir sorun yok ama bildiğim şu ki hamile kalmayı çok fazla kafaya takarsan psikolojik olarak sana eksi olarak yansır.hamile kalmak için sadece bedenen sağlıklı olmak yetmez psikolojinide sağlam tutmalısın..sen içini ferah tut canım.yine hamile kalıcaksın inşallah.ama yinede doktor kontrolünü eksik etme.. inşallah Allahım hepimize tez vakitte sağlıklı bebekler verir

canlarım aaa hamile kalamıyorum ne zaman hamile kalacağım diye stres yaparsak beyindeki hormonlarımız yumurtalıklara direkt etki yapıyor ve bebiş sahibi olmamızı engelliyor bu sebepten dolayı öncelikle rahat olacağız.ne zaman olursa olur dendiği an hamile kalanı çok duydum

canım ne yaptın bebiş varmı? doktora gittinmi nasıl geçti umarım güzel sonuçlarla dönmüşsündür. bende dün test yaptım bir umutla ama negatif çıktı,hayırlısı olsun hepimiz için..
canım pazar günü test yaptım tabi negatif çıktı zaten bu ay pek umudum da yoktu. bugün de doktora gittim anlattım halen hasta olmadım maksus bu ikinci dedim ama 3 den sonra yapıyoruz araştırmaları dedi. yalnız şöyle eksik bi bilgi var bizde onu anladım bugün 3üncü den sonra yapacağı tahliller farklı tahlillermiş şuan da da tahlil yapıyo neden düştüğünü araştırıcak gereken tahlilleri yapıcam dedi ben de internetten tahlillerin isimlerine baktım bazılarını anladım sadece hani şu kediden çiğ etten geçen hastalık falan var ya onlara bile bakıcak . canım tahlillerimi 10 gün sonra alıcam. tabi gittiğiniz doktor da çok önemli benim bugün gittiğim yerde seçtiğim doktor gelememiş asistan doktorlar geldi. ben burdan sonuçlarımı alıp kendi doktoruma götürücem. inşallah bi sorun çıkmaz tabiki sorun olmadığı haldede olabiliyomus canım senin de gecikti di mi sen doktora gidicek misin

canım benim lütfen canını sıkma bak Allaha inanan bir insansın ve düşün ki o bebek sizin için hayırlı değilmiş Allah korusun ya sakat olsaydı ya çok kötü bi evlat olsaydı her zaman hayırlısını iste . çok şükür demek ki bebeğin oluyo bu da bir mucize bizim için olmıyacak demek deil bu. bu bile sevinmemiz için bir sebep inan bi gün senin de hamile haberini alıcaz ama bunları düşünme bunaldığın zaman bu konulardan konusma başka şeylerle ilgilen sitede daha farklı yerlere bak . başka bi meşgale bul. tabi burda da birbirimizden bilgi alıyoruz bir sürü şey öğreniyoruz. ama ne olur üzülme ki yeni yeni bilgiler edinmeye çalış tatlım. hadi bakalım gül şimdi umutsuzluk yokkaydirigubbakcemile5

canlarım aaa hamile kalamıyorum ne zaman hamile kalacağım diye stres yaparsak beyindeki hormonlarımız yumurtalıklara direkt etki yapıyor ve bebiş sahibi olmamızı engelliyor bu sebepten dolayı öncelikle rahat olacağız.ne zaman olursa olur dendiği an hamile kalanı çok duydum

evet canım aynen benim de öyle oldu 3 ay olmadı 4. ay bu ay olmaz dedim hem de ilişki de çok az olmuştu olucağı tutdu. ben de bi belgesel izlemiştim onu izleyince insan daha iyi anlıyo yumurtalıklara beyin komut vermezse yumurtlama gerçekleşmiyo hadi bakalım bu ay beyinlerimizi çalıştıralım benimki biraz geç çalışır ama olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım pazar günü test yaptım tabi negatif çıktı zaten bu ay pek umudum da yoktu. bugün de doktora gittim anlattım halen hasta olmadım maksus bu ikinci dedim ama 3 den sonra yapıyoruz araştırmaları dedi. yalnız şöyle eksik bi bilgi var bizde onu anladım bugün 3üncü den sonra yapacağı tahliller farklı tahlillermiş şuan da da tahlil yapıyo neden düştüğünü araştırıcak gereken tahlilleri yapıcam dedi ben de internetten tahlillerin isimlerine baktım bazılarını anladım sadece hani şu kediden çiğ etten geçen hastalık falan var ya onlara bile bakıcak . canım tahlillerimi 10 gün sonra alıcam. tabi gittiğiniz doktor da çok önemli benim bugün gittiğim yerde seçtiğim doktor gelememiş asistan doktorlar geldi. ben burdan sonuçlarımı alıp kendi doktoruma götürücem. inşallah bi sorun çıkmaz tabiki sorun olmadığı haldede olabiliyomus canım senin de gecikti di mi sen doktora gidicek misin
eylülcüm umarım tahlillerin temiz çıkar. adet olmadığını söylediğinde ne dediler peki? benim 35 gün oldu 1 hafta daha olmazsam gidicem artık:KK43:

Selam arkadaşlar, ben böyle pat diye konuşmanızın arasına girmiş olacağım kusura bakmayın, ama böyle tanışacakmışız demek ki :eek: Allah hepimize hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin. Ben adetimin 15.-16. günlerimde bir eşşeklik sonucu hareketli bir egzersiz yaptım ve sonra çok hafif bir kanama oldu:çok üzgünüm: . Şimdi de adetim 2-3 gün gecikti. Acaba düşük olmuş olabilir mi? Yani bu kadar çabuk, daha gecikme falan olmadan kanamayla kendini belli eder mi? Bilen varsa ne olur yazsınn!

Selam arkadaşlar, ben böyle pat diye konuşmanızın arasına girmiş olacağım kusura bakmayın, ama böyle tanışacakmışız demek ki :eek: Allah hepimize hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin. Ben adetimin 15.-16. günlerimde bir eşşeklik sonucu hareketli bir egzersiz yaptım ve sonra çok hafif bir kanama oldu:çok üzgünüm: . Şimdi de adetim 2-3 gün gecikti. Acaba düşük olmuş olabilir mi? Yani bu kadar çabuk, daha gecikme falan olmadan kanamayla kendini belli eder mi? Bilen varsa ne olur yazsınn!

merhaba canım.eğer adetlerin düzenli ise zaten tamda gebe kalacağın günlerde kanaman olmuş bu kadar kısa zamanlarda hamile kalıp düşük yapamazsın zaten. eğer adetlerin hiç gecikmiyorsa bir hamilelik testi yapmanı öneririm bellimi olur:))

Sağol aydirik ya gerçekten içimi rahatlattın günlerdir vicdan azabı çekiyorum acaba bişey mi oldu diye. Bugün test aldım ama negatif çıktı. Gerçi daha çok az zaman geçti ama bakalım...

Sağol aydirik ya gerçekten içimi rahatlattın günlerdir vicdan azabı çekiyorum acaba bişey mi oldu diye. Bugün test aldım ama negatif çıktı. Gerçi daha çok az zaman geçti ama bakalım...
sen yinede adetin gecikirse ve hala gebe değilsen doktora görün bence hamile olmasan bile bir sorun olmasın canım.

X