- 3 Ocak 2009
- 2.988
- 10
- 44
kızlar merhaba ..bakın birçok kişi ilk düşükleri normal kabul karşılasada ben buna katılmıyorum.. bir bebek beklemek ne kadar acı bilirsiniz.. allah nasip ediyor veriyor seviniyorsunuz hazırlık yapıyorsunuz sonra kaybediyorsunuz bu çok acı aynı şeyi nedne ikinci kez yaşayalım ki?
ben buna katılmıyorum ..bence her düşüğün bir sebebi vardır ve araştırılmalıdır.. bakın ben 1 kez düşük yaşadım ,evet normalde ne yazıkki 3 kez düşükten sonra çoğu doktor araştırıyor bu olayı..ama benim doktorum saolsun bütün tahlillerimi yaptı ve kan pıhtılaşması çıktı bende şimdi 3 aylık hamileyim ve kan pıhtılaşmasını önleyici iğne kullnaıyorum böylelikle bebeğimi çok şükür kaybetmedim ve herşey iyi gidiyor..eğerki tahlil yapılmasaydı bu bebeğimide kaybedebilirdim.. bu daha acıydı .. psikolojimizin nasıl bozulduğunu düşünsenize bir ..
düşük olayını yaşamak mı daha acı yoksa sadece 2, 3 tüp kan verip tahlil yaptırmakmı soruyorum sizlere?
hem maliyeti diyosunuz ..benim doktorum ssk hastanesinde görevli..ben adanadayım bu tahliller tıp fakültesinde yapılıyor burda..doktorum oraya sevk etti beni ..1 lira vermeden yaptırdım tahlillerimi..
şu sorun var hiçbir sağlık yerinde en az 3 kez üdşükten sonra yapıyorlar bu tahlilleri ,ben tahlil yapılacağı yerde ban sorunca ben de yalan söyledim ve 3 kez düşük yaptım dedim.. öyle diyince yaptılar..
ben herkese her fırsatta söylüyorum bebeği kaybetmek çok acı bunu boş yere yaşamaktansa bir kan tahlili yaptırın ve sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı bebeklere kavuşun..
meryemcim saol tatlım sen çok iyi bi fikir verdin bana ben geçen ay düşürdüğüm için artık tahlilleri yaptırmakta geç kaldım diyordum ama deil demekki bir ay sonra yaptıran arkadaşlar da varmış tahlillerini. ben de doktora gidicem sskya ve 3. düşük bu diycem araştırsınlar doğru valla işleri ne bu doktorların iki tahlil yazıp göndermek zorlarına gidiyo sanki bizim sağlığımızı da tehlikeye atıyorlar