düşük yapanlar lütfen cevaplayın

arkadaslar bende bebegimi kaybettim kanamam vardi acil hastaneye gittim dr kalp atislarini goremedi bebegin ve 1 hafta muddet verdi bana bu surec icerisinde bebek 6.0 boyuna ulacsacak o zamana kadar kalp atisin olmazsa dusuk dedi zaten eve gittigimin ertesi gece uyku arasinda donerken hissetim dustu bebegim ve cok felaket agrilarim oldu arada parca parca geliyordu ve doktora gittim yine baktilar ve hemen hemen rahimin herseyi disari attigini ve beni 1 hafta sonra gormek istedigini soyledi cok kotu agrilarim oluyor guclu agri kesiciler almama ragmen yinede sittedli adet sancilarim oluyor bu agrilar ne zaman kesilir arkadaslar bilnler bilgilendirsinler beni lutfen ??:çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun

canım geçmiş olsun ben 1 hafta önce düşük yaptım içimde parça kaldığı için kürtaj olmak zorunda kaldım benim bütün testlerim çok normaldi hatta doktor süper gidiyorsunuz dahi demişti ama düştü işte gitti meleğim başka bi doktora daha git istersen......

bir kez düşük yaşadım o da 18 haftalıkken. kanamayla doktora gittim 10 gün önce falan kalbi durmuş düşük yapıyorsun dedi.. benim düşük yaptığım hafta itibariyle çok görülmeyen bir düşükmüş herşey normalken birden bire yani.. bebek beslenemeyip ölmüş .. kürtaj ile alındı çünkü rahime yapışmıştı..
ilk 3 ayda olan düşükler normal olarak kabil ediliyor bildiğim kadarıyla bebekle bi anomali falan varsa vücut erken dönemde gebeliği sonlandırıyor diyor doktorlar. benim hamileliğim biraz ileri olduğu için 15 gün falan kanamam oldu. daha sonra adet düzensizliğim oldu normal dedi doktor.. sizinkide normaldir sonuçta bi düşük yaşadınız. büyükler der ki 9 doğur 1 düşürme... benim bildiğim kadarıyla normal

bir kez düşük yaşadım o da 18 haftalıkken. kanamayla doktora gittim 10 gün önce falan kalbi durmuş düşük yapıyorsun dedi.. benim düşük yaptığım hafta itibariyle çok görülmeyen bir düşükmüş herşey normalken birden bire yani.. bebek beslenemeyip ölmüş .. kürtaj ile alındı çünkü rahime yapışmıştı..
ilk 3 ayda olan düşükler normal olarak kabil ediliyor bildiğim kadarıyla bebekle bi anomali falan varsa vücut erken dönemde gebeliği sonlandırıyor diyor doktorlar. benim hamileliğim biraz ileri olduğu için 15 gün falan kanamam oldu. daha sonra adet düzensizliğim oldu normal dedi doktor.. sizinkide normaldir sonuçta bi düşük yaşadınız. büyükler der ki 9 doğur 1 düşürme... benim bildiğim kadarıyla normal

canım geçmiş olsun

tesekkur ederim eylull,sorumu cevapladigin icin,peki ne cikti sende doktor ne dedi neden olmamissin ?ogrenebilirmiyim?
canım ne zamandır girmedin yeni gördüm yazdığını adet oldun mu sen ben tahlillerimi yaptırdım sonuçları gördüm değerler anladığım kadarıyla normal ama daha doktora götürmemiştim ki adet oldum bu cuma günü ben tam iki ay sonra oldum sen ne yaptın

canım ben p.tesi adet oldum şükürler olsun yani 43.gün de. yinede doktora gittim rahmin eski haline geri dönmüş sağlıklı artık hamile kalabilirsin dedi. bakalım artık kısmet. sen oldunmu canım?
canım cok sevindim iyi haber inşallah hayırlı haberlerini en kısa sürede alırız.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum ktrtaj olalı 41 gün oldu hala adet olmadım 30.gün çok az bikanamam oldu sonra tık yok yardımcı olabilirmisiniz
canım ben kürtaj olmadım ama benim de öyle bir kaç damla oldu sonra iki ay sonra oldum doktora gittin mi sen ne yaptın

arkadaslar bende bebegimi kaybettim kanamam vardi acil hastaneye gittim dr kalp atislarini goremedi bebegin ve 1 hafta muddet verdi bana bu surec icerisinde bebek 6.0 boyuna ulacsacak o zamana kadar kalp atisin olmazsa dusuk dedi zaten eve gittigimin ertesi gece uyku arasinda donerken hissetim dustu bebegim ve cok felaket agrilarim oldu arada parca parca geliyordu ve doktora gittim yine baktilar ve hemen hemen rahimin herseyi disari attigini ve beni 1 hafta sonra gormek istedigini soyledi cok kotu agrilarim oluyor guclu agri kesiciler almama ragmen yinede sittedli adet sancilarim oluyor bu agrilar ne zaman kesilir arkadaslar bilnler bilgilendirsinler beni lutfen ??:çok üzgünüm:

canım çok üzüldün ama eminim ki hayırlısı buymuş bizim için inşallah bir an önce toparlanırsın

canım ne zamandır girmedin yeni gördüm yazdığını adet oldun mu sen ben tahlillerimi yaptırdım sonuçları gördüm değerler anladığım kadarıyla normal ama daha doktora götürmemiştim ki adet oldum bu cuma günü ben tam iki ay sonra oldum sen ne yaptın

canım cok sevindim iyi haber inşallah hayırlı haberlerini en kısa sürede alırız.

canım ben kürtaj olmadım ama benim de öyle bir kaç damla oldu sonra iki ay sonra oldum doktora gittin mi sen ne yaptın

dün gittim ilaç verdi olmam için psikolojikmiş sanırım ama adetin 2.günü bikaç tahlil istedi onlarda bişey yoksa neden psikolojik

dün gittim ilaç verdi olmam için psikolojikmiş sanırım ama adetin 2.günü bikaç tahlil istedi onlarda bişey yoksa neden psikolojik

canım sanırım gözüken bişey yok ama gene de tahlil yapacaklar sana yapsınlar daha iyi bi şey varsa çıkar aman bi sorun olmasın da pisikolojik olsun

Hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar...
Ne zamandır takip ediyorum aslında ama yazamadım bir türlü...
Maalesef ben de 16 Mart'ta 7 haftalıkken düşük yaptım...
ılk günler çok zordu ama bir şekilde atlatılıyor...
Benim ki aslında ani bir karardı, önceleri bebek düşünmezken birden çok istemeye başladım..
Hamile kaldım ama maalesef sonu iyi olmadı,ilk bebeğimi kaybettim..
Şimdi testler yapıldı, sonuçlarını bekliyorum.
Ama tekrar denemeye nasıl cesaret edeceğim bilmiyorum...
ınşallah herbirimiz bir daha ki hamileliklerimizi sağlıkla geçirir, bebeklerimizi de sağlıklı olarak alırız kucaklarımıza...

Hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar...
Ne zamandır takip ediyorum aslında ama yazamadım bir türlü...
Maalesef ben de 16 Mart'ta 7 haftalıkken düşük yaptım...
İlk günler çok zordu ama bir şekilde atlatılıyor...
Benim ki aslında ani bir karardı, önceleri bebek düşünmezken birden çok istemeye başladım..
Hamile kaldım ama maalesef sonu iyi olmadı,ilk bebeğimi kaybettim..
Şimdi testler yapıldı, sonuçlarını bekliyorum.
Ama tekrar denemeye nasıl cesaret edeceğim bilmiyorum...
İnşallah herbirimiz bir daha ki hamileliklerimizi sağlıkla geçirir, bebeklerimizi de sağlıklı olarak alırız kucaklarımıza...

canım çok geçmiş olsun inş test sonuçları temiz çıkar

tahlilleri yaptırdım kızlar herşey normal gecikmesinin nedeni psikolojik bidahaki ay zamanında olursam sonra çalışmalara devam edicez inşallah olur:)

tahlilleri yaptırdım kızlar herşey normal gecikmesinin nedeni psikolojik bidahaki ay zamanında olursam sonra çalışmalara devam edicez inşallah olur:)

canım kafana takma bak adetlerinin düzenini bile bozuyoruz. kafana takmamaya çalış içini rahat tut. bebişin en kısa zamanda rabbiminde izni ile gelicek

canım öncelikle geçmiş olsun..bende 1 kez düşük yapmıştım.... ben hamile olduğumu öğrendim ertesi gün kanama ve sancı yaşadım..düşük yaptım kanamada herşey düşmüş rahim temiz olduğu için kürtaj olmadım...

canım normalde hiçbir doktor ilk 3 düşüğü araştırmıyorlar normal karşılıyorlar,bu çok yanlış ve mantıksız,haksızlık aslında ama maalesef sağlık sektörümüz böyle..

ama benim doktorum bu durumu bana anlattı ve tahlillerin yapılacağı hastaneye gittiğinde 3 kez düşük yaptım de dedi.. bende tahlil yapılacağı anda ordaki doktora 3 kez düşük yaptım dedim öyle araştırmaya aldılar.. ve bende kan pıhtılaşması çıktı..o yüzden bebeğim düşmüş..

düşük olayında 5 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şuan kan pıhtılaşmayı önleyici iğneler kullanıyorum ve şuna 3 aylık hamileyim herşey yolunda çok şükür..doktorumu çok seviyorum herşeyimi rahatça konuşuyorum..

sana tavsiyem inat et gerekirse yalan söyle düşüğünün nedeni araştırılsın allah korusun bişey varsa bir sonraki hamileliğinde önlem alınır en azından tekrar tekrar düşük olayı yaşamazsın canım..

tekrar geçmiş olsun

adanadaki doktorunuzun adını öğrenebilir miyim. belki gidebilirim ben de

slm kızlarf benım adetım 23-24 nısan arası olacaktı bende esımle 18de bırlıkte oldum cocuk olsun dedık ama benım kafamda olamayacagı vardı cunku adetıme cok az kalmıstı ya ama adetım normal tarıhte olmadı 29 da oldu ama oncesınde goguslerım agrıodu ne bılıyım arada karnım sırtım agrıodu ıste normal adet belırtılerı dedım kendımce 29 adet oldum 30da doktora dogum kontrol hapı almak ıcın gıttım doktor vermedı ya dusuk yaptıysan dedı yarın gel test yapalm dedı ama sole bırsey benım ole parcalı fılan bırsey akmadı normal adet ıste ole parcalı degıldı bende sızce dusukmu yaptım kı doktora gıtmek ıstemedım cunku basından savdı yarın gel dedı hem dusuk bole olurmu ole parca gelmedı normal adet seklındeydı normal karın agrım oldu bır gun sonra gectı

tesekkur ederim eylull,sorumu cevapladigin icin,peki ne cikti sende doktor ne dedi neden olmamissin ?ogrenebilirmiyim?
canım doktora tahlil sonuclarını gösterene kadar adet oldum tahlil sonucları temiz çıktı çok şükür sen nasılsın nasıl oldun

canım ben p.tesi adet oldum şükürler olsun yani 43.gün de. yinede doktora gittim rahmin eski haline geri dönmüş sağlıklı artık hamile kalabilirsin dedi. bakalım artık kısmet. sen oldunmu canım?
aydirik canım adet oldum nisan dokuzda 4 güne kadar ikinci adet olacağım tekrar umarım hayırlı haberler alırım fazla ümitlenmemek için çevremdeki kimseye söylemiyorum ama bariz kasıklarımda ağrı var tabi bu ağrılar bebekten de olmayabilir o yüzden anlatmıyorum ama umarım güzel bi haber alırım sen nasıl oldun adetin ne zaman canım

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum ktrtaj olalı 41 gün oldu hala adet olmadım 30.gün çok az bikanamam oldu sonra tık yok yardımcı olabilirmisiniz
uslu sen adet oldun m doktor ne dedi gittin mi doktora

canım hamile duyduğunu okumustun düstüğünüde duyunca inan cok üzüldüm ağrıların ne durumda şimdi iyi misin bana bir sürü tahlil yaptılar düşükten 40 gün sonra falan tekrar gittim doktora sen gittin mi

slm kızlarf benım adetım 23-24 nısan arası olacaktı bende esımle 18de bırlıkte oldum cocuk olsun dedık ama benım kafamda olamayacagı vardı cunku adetıme cok az kalmıstı ya ama adetım normal tarıhte olmadı 29 da oldu ama oncesınde goguslerım agrıodu ne bılıyım arada karnım sırtım agrıodu ıste normal adet belırtılerı dedım kendımce 29 adet oldum 30da doktora dogum kontrol hapı almak ıcın gıttım doktor vermedı ya dusuk yaptıysan dedı yarın gel test yapalm dedı ama sole bırsey benım ole parcalı fılan bırsey akmadı normal adet ıste ole parcalı degıldı bende sızce dusukmu yaptım kı doktora gıtmek ıstemedım cunku basından savdı yarın gel dedı hem dusuk bole olurmu ole parca gelmedı normal adet seklındeydı normal karın agrım oldu bır gun sonra gectı

canım bebiş küçük olduğu zaman parça gelmiyor sadece kanama oluyor bende öyle olmuştu

adanadaki doktorunuzun adını öğrenebilir miyim. belki gidebilirim ben de

Merhabalar kızlar,
Bende 5 mayısta 5 haftalıkken kendiliğimden düşük yaptım.Kanama 1 hafta sürdü ve kanamanın 2. günü hilal şeklinde serçe parmağı büyüklüğünde et ve yapışık şekilde şeffaf zar gibi parça düştü. Hamile iseniz gerçekten düşen parçadan da şüpheleniyosunuz. Düşen rahim oluşan rahim duvarı imiş. Doktorum öyle söylemişti. Düşük sonrası ilk adetim gecikmeli 39 gün sonra oldu. 3 gün aralıklı olarak hala devam ediyor. Yoğun bir kanama geçiriyorum. Gerçi şuan azaldı gibi ama 6 gün 2. günü yaşadım. Öncesinde de 1 hafta akıntı şeklinde lekelenmeler geldi. Acaba normalmidir.Sizlerde de bu şekilde oldumu. Düşük sonrası ilk adette kanamanız uzun sürdü mü? Doktorum herhangi bişey yok herşeyin nomral dedi. Ama ben yine de içim rahat değil...Cevaplarınızı bekliyorum..Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin inş...

canım geçmiş olsun öncelikle... benim düşükten sonraki ilk adetin 15 gün sürmüştü... kişiden kişiye değişebilir yani... dr un sorun yok dediyse takma bence kafana...

X