Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

herkese merhaba yeni üyeyim ve hatta ilk mesajım.bu mesajı ağlayarak yazıyorum 9 haftalıkken düşük yaptım cumartesi gecesi. iki haftadır sürekli akıntım vardı kaç defa acilen gittim hep eve yolladılar. cuma da gittim. cumartesi feci bir ağrı tuvalete birşeyin düştüğünü gördüm. acile gittim be kese ne embriyo vardı ;((( ve iki gündür hala parçalar geliyor. canım çok sıkkınnnn
lütfen yardım edinn

herkese merhaba yeni üyeyim ve hatta ilk mesajım.bu mesajı ağlayarak yazıyorum 9 haftalıkken düşük yaptım cumartesi gecesi. iki haftadır sürekli akıntım vardı kaç defa acilen gittim hep eve yolladılar. cuma da gittim. cumartesi feci bir ağrı tuvalete birşeyin düştüğünü gördüm. acile gittim be kese ne embriyo vardı ;((( ve iki gündür hala parçalar geliyor. canım çok sıkkınnnn
lütfen yardım edinn
Peki dusukten sonra doktor ne dedi temizmi rahim kontrollerini mutlaka yaptir seni kansiz birakir ama parca gelmesi normal sanirim

Peki dusukten sonra doktor ne dedi temizmi rahim kontrollerini mutlaka yaptir seni kansiz birakir ama parca gelmesi normal sanirim
rahmin temiz görünüyor dedi ama uç seferdir parça düşüyor. cuma tekrar kontrole gel dedi. resmen içimin parçalandığını hissediyorum tuvalete gidiyorum parça geliyor. psikoloji kalmadı yataktan çıkmayıp ağlıyorum hep

rahmin temiz görünüyor dedi ama uç seferdir parça düşüyor. cuma tekrar kontrole gel dedi. resmen içimin parçalandığını hissediyorum tuvalete gidiyorum parça geliyor. psikoloji kalmadı yataktan çıkmayıp ağlıyorum hep
Cok cok gecmis olsun canim beni teselli eden verende allah alanda allah rabbim older olur kunfeyukun dur emin ol sadece sabir iste rabbimden bende dua edicem ama ferah tut kendini her sikinti stresten uzuntuden biliyosun tatmin degilsel baska bir doktoro git derim ama sen dusuk yapmissin ben kurtaj olmustum bebegim oldugu icin ama dusukle ayni durumu yasauan varsa yazsin ve mutlaka dinlen yat elinden geldikce ama stres ve uzuntu olmadan olumlu dusunerek

Cok cok gecmis olsun canim beni teselli eden verende allah alanda allah rabbim older olur kunfeyukun dur emin ol sadece sabir iste rabbimden bende dua edicem ama ferah tut kendini her sikinti stresten uzuntuden biliyosun tatmin degilsel baska bir doktoro git derim ama sen dusuk yapmissin ben kurtaj olmustum bebegim oldugu icin ama dusukle ayni durumu yasauan varsa yazsin ve mutlaka dinlen yat elinden geldikce ama stres ve uzuntu olmadan olumlu dusunerek
teşekkür ettim tavsiye lerin için. sağolasın evet dinlenmeye çalışıyorm ilk gebeliğimdi çok zordu . evet cuma başka Dr a gitcem. böyle bi düşükten sonra gebelik cesareti olanları tebrik ediyorum uzun süre cesaret edecek gibi görünmüyor um .sağolasın

teşekkür ettim tavsiye lerin için. sağolasın evet dinlenmeye çalışıyorm ilk gebeliğimdi çok zordu . evet cuma başka Dr a gitcem. böyle bi düşükten sonra gebelik cesareti olanları tebrik ediyorum uzun süre cesaret edecek gibi görünmüyor um .sağolasın
Canim gercekten cok zor ama yapicak bisey yok yas ilerliyo benim icin zaman yok ama yasin genc ise bekle rahim tamamen kendini toplasin oncelikle pisikolojik olarak hazir ol en onemlisi senin sagligin pisikolojin

lütfen yardım edinn
Hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun canım sen iyi bir doktora git parçalar neden geliyormuş öğren canını hiç sıkma herşeyin hayırlısı hemen anne oluruz inşallah

.Oncelıkle hepımıze gecmıs olsun ve Allah hepımızın yuzunu guldursun ınsallah

benım de ıkı dusugum oldu forumdan takıp ettıgım kadarıyla cok ıyı denen bır doktora gıttım.ayrıntılı muayene gen testlerı vs hepsıne bakıldı hıcbır sorun yok dedı
bana adetten oldugu ıcın yanı ılac yazmıs olmak ıcın folık asıtle aspırın verdı 3 ay sonra gel bunları kullandıktan sonra gebe kalmalısın dedı.
pıhtılasma vs sorunum olmadıgı halde ki,kendisi de gerek yok ama aspirin yazıcam dedi

geregi olmadıgı halde boyle olması , bır sorun teskıl eder mı bılemıyorum.
ayrıca aspırını de gebe kalmadan once alımında 400 mg dan fazla alınmaması gerektıgı yazıyor heryerde.ama bana verılen folık asıt gunde 3 taneden 1200 mg ederki fazlasıda zararmıs bunu da okuyorum burada

yardımlarınızı esırgemeyın ltfen ne yapmalıyım?

Hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun canım sen iyi bir doktora git parçalar neden geliyormuş öğren canını hiç sıkma herşeyin hayırlısı hemen anne oluruz inşallah
perşembe ye randevu aldım. iki haftadır her tuvalete gittiğim de leke var mı ne renk kontrol etmek ten Yoruldum .şimdi de parça var mı diye. herşey rüya olsa keşke.iyi dileklerin tşk ettim isteyen herkes umarım olur

anladım haklısın tabi bu arada yaş kürtaj olalı ne kadar oldu senin
Ben 33 yasindayim canim kurtaji 11 eylulde oldum uzerine 1 kere adet oldum kurtajdan 50 gun sonra ilacla adetin 3 uncu gunu klomene basladik bakalim tekrar kasim 11 de yumirtaliklar istedigimiz gibi olzduysa catlaticaz insallah tutar ve saglikli bebehim olur tabi isteyen herkesin insallah hep dua ediyorum...

Selam kızlar bende sizdenim siteyi ilk hamile kaldığım zamanlar keşfettim 2016 Mart annelerinin olacaktım ama nasip olmadı 18 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği yüzünden oğlumu kaybettim rahim açılmış kesenin nerdeyse yarısı aşağı inmiş ultrason da bakarken hala hareket ediyordu ve kalbi atıyordu ama kese patladı o an bile hissettim hareketini benimle kalsaydı 20 haftalık olacaktı ama gitti oğlum şimdi toparlanmaya çalışıyoruz en kısa zamanda yeniden denemek istiyoruz

Selam kızlar bende sizdenim siteyi ilk hamile kaldığım zamanlar keşfettim 2016 Mart annelerinin olacaktım ama nasip olmadı 18 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği yüzünden oğlumu kaybettim rahim açılmış kesenin nerdeyse yarısı aşağı inmiş ultrason da bakarken hala hareket ediyordu ve kalbi atıyordu ama kese patladı o an bile hissettim hareketini benimle kalsaydı 20 haftalık olacaktı ama gitti oğlum şimdi toparlanmaya çalışıyoruz en kısa zamanda yeniden denemek istiyoruz
Cok gecmis olsun rabbim sabir versin hosgeldin

Ben
2016 ocak annesi olacktım benimde oğlandı kürtaj oldum 2 ağustosta korunuyorm da dr korunma dedi çevremdeki herkes 6 ay bekle diyo acaba siZin nekadar korun dedi çocuk istiyorm çok çok istiyoruz eşimle bilgisi olan var mi??

Ben

2016 ocak annesi olacktım benimde oğlandı kürtaj oldum 2 ağustosta korunuyorm da dr korunma dedi çevremdeki herkes 6 ay bekle diyo acaba siZin nekadar korun dedi çocuk istiyorm çok çok istiyoruz eşimle bilgisi olan var mi??
Korunma süresini bebeğin büyüklüğüne göre belirliyorlar canım erken dönem düşükse hiç korunmayan bile var ama bir regl beklenmesi öneriliyor hem rahim toparlansın hem hamilelik olursa sat belli olsun diye geç dönem düşükse 12 haftadan büyükse yani bide kürtaj ya da normal doğumlu olduysa 2 ya da 3 regl ama sezaryenle olduysa en az altı ay epey araştırdım genelde bebeğini kaybeden arkadaşlara öneriler bu şekilde benim normal doğum gibi alındı bebek 2 regl dedi doktorum

Back