- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.901
mrb canım yenı farkettım sendemı düzcelısın?nerde oturuyon bende düzcedenim kaydirigubbakcemile5ay pardonya malum oruç 26 eylül
selam canım
ay inşallah ya ne biliyim nilay ya bakayım dedim bi umut işte benimkisi. ne kadar heyecanlılar.allah bizede nasip eder inşallah
ayy ben biliyom o heycan ne heycanı,kızz hamiş olcaz biz onun heycanı var.sorma zaten bu ay calısmaktan bitap düştük -tatlicadiarzu-bende geziniyodum topikler arası.burda kimse yoktu ne yapayım .nihayet geldini yani.benimki yine maç izliyo benimde canım sıkıldı.
kızlar ben yumutluyorum kesin .çok akıntım var.hihoyyyt allahım inşallah bu ay tutar.bu çalışmalara karşı ne olur tutsun yarabbim .dur durak bilmedim valla.içimde bi heyecan var ya nedenini bilmediğim:CüvCüv:
aa fundacım senındemı gecırkır.benımde hep atlar bı hafta ileri oyüzden listemize 28eylül yazmadım 4 ekım yazdım.ayy kız peşpeşe yapcaz testleri inşallah ve peşpeşe alırız inşallah hamiş haberlerimiziay yerim ben seni.....
inşallah ama daha dur kız çalışıyoz ben bu gaz la herğün çalışırım.
şimdi kocişe dedim yumurtluyorum galiba ,diye normalde buğün boş geçcekti ama vazgeçtik bugünde çalışıyoruz.
benim adset tarihim ekimi 6 sı falan yani ben düzensiz olduğum için 38 günde bir genelde ona göre hesapladım.ama çalışmalara 10.gün başladım ve devam ediyorum.buğünde 16.günüm
kızz tabı feda olsun bebişlerimiz için yıne iyiyki yaz ayındayız ya kış olsaydı hergece hergece nası olcaktı sogukta.:1shok:doğru sölüyosun offf yine çalışma banyo sahur derken sabahı buluyo uyumak ama bebiş için feda olsun herşey:ecrin_bebek:
aynen canım bende kısın calısmadım nısanda bıraktık korunmayı 2 kez adet oldum temmuzun basında öğrendım hamiş oldugumu bi temmuz boyunca yattım düşük tehlikesi oldugundan,temmuz sonuda kürtaj senağlama agustosun yarına kadar o psikolojıyle gectı.zaten yaz nası gectı anlayamadım senağlamaevet zordur ben hiç kışın çalışmadığım için bilmiyorum biz haziran ayında bebek istemeye başladık temmuz ayındada hamile olduğumu öğrendim ağustostada kaybettik herşey bir anda oldu.
gecfmıs olsun canım hosgeldın aramıza.hadı bakalım hayırlı haberlerını alırız inşallahmerhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.malesef bende nisan ayı gibi düşük yaptım.önümüzdeki günlerde tekrar deneyeceğiz.umarım isteyen herkes bebeğini kucağına alır,tabi bende :) .
eeeeeeeee kımse yokmu kızlar ya,össlaedım ama ben hepinizi( neyse bende evı toplıyım barı
ben burdayım naber tuğnişim
sen nasılsın kadriye
anca gelebildim kızlar.sabah kalkamdım yataktan.sahura kalkıp tekrar yatmak beni sersem gibi yapıyo.saat 11 de zor uyandım.sonra bir yığın iş.
yok kııız daha bitmedi işle ütü var bi dünya.şimdide bi yandan taze fasülye ayıklıyorum kışlık için.bunaldım artık ben bu işlerden yaaa.ablanın önemli birşeyi yok demi doktorda demişsin
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.malesef bende nisan ayı gibi düşük yaptım.önümüzdeki günlerde tekrar deneyeceğiz.umarım isteyen herkes bebeğini kucağına alır,tabi bende :) .
günaydınnnnnnnnn kimse yok galiba.
2 gün aradan sonra merhabalar
kızlar naber kimse yokmu oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?