Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ben alışığım hiç koymuyo bana .hele şimdi yaz ohh daha kolay.ben kışında çok çalışmıştım o zamn dah zor oluyo.soğuk bi taraftan.üşümekten nefret ediyorum.belinde yastık yat kalk soğuklta banyo yap daha bi eziyet oluyo kışın

ne kadar bekledin diye sorucaktım bende düşük yaptım ama ben kürtaj olmadım
bilmiyorum beklemelimiyim
canım .benim dr kürtajdan sonra hiç korunma vermedi.kendiliğinden oluyosa olsun dedi.bi riskim yok muş.benim bebek tedaviyle olmuştu.denemedeyiz eğer olmazsa önümüzdeki ay tedavi başlıycak.o zaman kadar kendimiz deneyelim dedik.sen ne zaman düşük yapmıştın canım
ne kadardı fundacım senin bebeğin.

12 haftalıktı canım.kalbi durmuş 1 hafta önce.:çok üzgünüm:

evet zordur ben hiç kışın çalışmadığım için bilmiyorum biz haziran ayında bebek istemeye başladık temmuz ayındada hamile olduğumu öğrendim ağustostada kaybettik herşey bir anda oldu.

tamam canım o zaman benimki kendiliğindende düşmedi ayağım kaydı merdivenlerde o yüzden düşük oldu doktora sormadım çünkü çok doktor değiştirdim bu hafta gidebilirsem başka bir doktora gidicem ama sürekli olucak inşallah

canım benim çok dikkat etmek lazım bir dahaki sefere Allah kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…