• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar bu arada yeni cetvelimi beğendiniz mi

kalbin temiz yawrum senin. kendi takvimimi değiştirdim fundayada söylim oda bu siteden yapsın, çok gzüel takvimler var diyodum yapmışsın bile, çok güzel olmuş.
benimki nasııl hihoyyyt

amanın aylin,tubiş,nihal,yeliz nerdesiniz funda hamile herhalde:teytey:hihoyyyt:dance:

nilaycıım naber kuzuuuu.. hepimiz hamileyiz bu aaaayyy:CüvCüv:

kızlar feshaneye gittik bugün orda karikatürümü çizdirdim görseniz koparsınız gülmekten yarın koyarım fotolarıma.:roflol:

merak ettim yarın koyda bakalım bakalım :1hug:

hoşgeldiiiiin kumrim.
nasıl geçti iftar yemeğinizcokacimcoook

güzeldi, kalabalıktı, birde ev çok sıcaktı..
evime geldim serin serin oooh insanın evi gibisi yok valla..

kalbin temiz yawrum senin. kendi takvimimi değiştirdim fundayada söylim oda bu siteden yapsın, çok gzüel takvimler var diyodum yapmışsın bile, çok güzel olmuş.
benimki nasııl hihoy[/QUOTE
canım benim saol .senin takvimi çok beğendim.gördükten sonra bende girdim
ya kızlar ben çıkıyorum koçiş bekliyo

aylincim sen geldin ben gidiyorum
yarın erkenden burdayım haberiniz olsun
iyi geceler öpüyorum hepinizi

benimki nasııl hihoy[/QUOTE
canım benim saol .senin takvimi çok beğendim.gördükten sonra bende girdim
ya kızlar ben çıkıyorum koçiş bekliyo

aylincim sen geldin ben gidiyorum
yarın erkenden burdayım haberiniz olsun
iyi geceler öpüyorum hepinizi

aynı anda çalışıcaz :utangac: hadi bakalım kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.malesef bende nisan ayı gibi düşük yaptım.önümüzdeki günlerde tekrar deneyeceğiz.umarım isteyen herkes bebeğini kucağına alır,tabi bende :) .

saol canımcım sen nasılsın?
geçti mi senin mazaretli günün?
çalışmalar ne durumdaaa :) a.s.

bende iyiyim canım sağol siteyi çözmeye çalışıyordum yok canım daha geçmedi benimki biraz uzun sürüyor 7 gün daha 4. günüm ama bakalım bu ay ne kadar sürücek düşük yaptım ya belki farklılaşır ben hatta olmam herhalde regl dedim bu ay çünkü düşük lekelerim çok uzun sürdü.

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.malesef bende nisan ayı gibi düşük yaptım.önümüzdeki günlerde tekrar deneyeceğiz.umarım isteyen herkes bebeğini kucağına alır,tabi bende :) .

inşallah canım umudumuzu kaybetmek yok.5 ay olmuş meleğini kaybedeli ne kadardı bebeğin,korunma sürenmi vardı canım senin.

Back