• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ayy canım ya işine baksaydın keske.ben msjı attıktan sonra gördüm yemek hazırlamaya gitcem dediğini.ayy canım ya öptüm senı kocaman.canım arkadasım cok tesekkurler.

selam fıstıklar...
kolay gelsin aylincim ellerine sağlık valla süper şeyler yapıyosundur yine.
tuğbacım ohhh sende döktürmüşsün yiğeninle Allah neşenizi bozmasın tatlım.
fundacım sanada kolay gelsin şekercim sen kışın rahatsın valla kışa iş bırakmadın..

ben varım canım nbr,ama cıkıcam bırazdan tarife bakmak için actım netı bide KK ya ugramadan kapatmıyım dedım :)) sen napıyon hazır heralde senın yemekler burdasdın

bende iyiyim canım.yaptım yemekleri ben pişiyolar.sende git yap canım işlerini iftardan sonra görüşürüz.kolay gelsin şimdiden iyi iftarlar...cokacimcoook

huuuuuuu kızlar nerdesınız ya,kalkamadınızmı masadan hala :)) ayy burda fena bı gökgürültüsü ve şimşek var hava fena boşaltacak kendını.ayy ben cok korkarım şimşekten falan.kocişimde anca 2 saat sonra gelie .ee kızlar sizin orda havalar nasıl.varmı yagmur falan

huuuuuuu kızlar nerdesınız ya,kalkamadınızmı masadan hala :)) ayy burda fena bı gökgürültüsü ve şimşek var hava fena boşaltacak kendını.ayy ben cok korkarım şimşekten falan.kocişimde anca 2 saat sonra gelie .ee kızlar sizin orda havalar nasıl.varmı yagmur falan

selam tuğbacım.ya gündüz san bir mesaj yazamadım her yazdığıma data eror verdi bende uğraşamadım daha fazla zaten işlerimde vardı ya.nihayet burda buluştuk.neler yapyın bakim yiueninle bol bol kudurdunuz buğün demi hihoyyyt

yağmur yok canım burd ayalnız buğün süper sıcak burası yandım yandım dilim damağım birbirine dolandı buğün.akşamı zor ettim valla

canım burdada baya bir rüzgar çıktı.yarın yağmur geliyormuş.korkma kuzum şimşekten gelir birazdan kocacın..:1hug:
yağmur yok canım burd ayalnız buğün süper sıcak burası yandım yandım dilim damağım birbirine dolandı buğün.akşamı zor ettim valla

izmirdeki kuzenimle konuştum bugün o da çok sıcak dedi.valla Allah size yardım etsin izmirin sıcağıda hiç çekilmez .-tatlicadiarzu-

bizde ailecek oturduk dizi seyrediyoz evdeki herkesin size selamları vaaaarr..
tubişcim bilaycım takvimleriniz çok güzel olmuuş, güle güle kullanınn..
fundacımm, geçicek sıcaklar inşallaaahh..
burda ne yağmur var nede yağmur havasıı..

evet canım bende çok beğenerek izliyorum.sende bizden selam söyle canım evdeki herkese.ellerinden öpüyorum annenle babanın,hürmetler.
benim rahmetli babannemde böyle konuşurdu.çok hoşuma giderdi

bizde ailecek oturduk dizi seyrediyoz evdeki herkesin size selamları vaaaarr..
tubişcim bilaycım takvimleriniz çok güzel olmuuş, güle güle kullanınn..
fundacımm, geçicek sıcaklar inşallaaahh..
burda ne yağmur var nede yağmur havasıı..

bizdende çok selamlar canım annenin babanın ellerinden öperim.sen tuğbaya anlatmışsın ben ordan çaldım yaptımhihoyyyt

saol canım beniim, şimdi çıktılar yolettim camdan, yolları uzunn..
bende banyo yapcam, yemek koktu üstüm heep..
gelince burda olursanız görüşürüz yine, öptüüm hepinizi..

Back
X