- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #19.241
kürtsaj sonrasi ilk adetmi canim dengeler bozuluyor malesef iki hatadir kanamam var bir turlu bitmedi gitti benimdeeArkadaşlar Günaydın. Salı günü adetim bitti. Çarşamba günü iliski oldu. Bu sabah da koyu kirmizi gibi lekelenme oldu. Bu ne şimdi? Kurtaj sonrası dengem bozuldu haa.. su ne bu ne düşünüp duruyor insan :/
canım şu anda hamile bile olsan bu belirtilerin psikolojiktirMerhabalar,
Arkadaşlar 4 ay önce düşük yaptum buay tekrardan çocuk plnlamaya başladık.Doktor kontrolunde yumurtlama dönemimde yumurtamın çatladığı dönemde eşimle birlikte olduk yumurtlama dönemim tahmini 3 gün falan olmuştur biteli,hafif kasıklarımda ağrı,mide kazınmasıimide bulantısı,baş dönmelerim oluyor.Sizce gebelik belirmiş midir,psikolojik midir.Adetime 1 hafta var tam testleri yaptırsa doğru sonuç alırmıyımtecrubelerinizle bana yardım eder misiniz?
CANIM BENDE SALMISTIM BU AY ICIMDE BI HIS VAR BIDE YUMURTAM CATLADGiMDA YAPTIK YA BELKI TUTMUSTUR DIOM GECEN AY 29DA ADET GORMUSTUM 1 HAFTA VAR ECZANEDENNALINANDAN CIKAR MIcanım şu anda hamile bile olsan bu belirtilerin psikolojiktirçünkü bu belirtilere sebep olan şey zaten bhcg kanda yükselmiş olması. 1 hafta kala kanda çıkabilir düşük düzeyde. imkanın varsa yaptır test. yoksa bir hafta bekleyip idrar testi yapabilirsin. bu arada kanda 0 bile çıksa gebe olmadığını kesinleştirmez daha 1 hafta var yükselebilir. inş hamilesindir canım. ben de ilk aylarda böyle idim karnım guruldasa gebeliğe yoruyodum ama artık saldım çayıra mevlam kayıra
çok büyük ihtimalle çıkmaz şu anda canım. daha çok erken. adete 1-2 gün kala alıp dene istersen. yada şimdi yaparsan bile negatif çıkarsa eğer bir anlamı olmadığını bil. yani gebelik olsa da idrara çıkmaz şu anda çok erken çünküCANIM BENDE SALMISTIM BU AY ICIMDE BI HIS VAR BIDE YUMURTAM CATLADGiMDA YAPTIK YA BELKI TUTMUSTUR DIOM GECEN AY 29DA ADET GORMUSTUM 1 HAFTA VAR ECZANEDENNALINANDAN CIKAR MI
ben düşükten 1 ay sonra hamile kaldım.yumurtlamadan sonra ben de geceleri çok sık idrara çıkma başlamıştım,bir de baş dönmem olmuştu ama ben gebeliğe yormadım,sadece idrar olayında aklıma gelmişti.belli mi olur belki tutmuştur,hakkınızda hayırlısı olsun.Merhabalar,
Arkadaşlar 4 ay önce düşük yaptum buay tekrardan çocuk plnlamaya başladık.Doktor kontrolunde yumurtlama dönemimde yumurtamın çatladığı dönemde eşimle birlikte olduk yumurtlama dönemim tahmini 3 gün falan olmuştur biteli,hafif kasıklarımda ağrı,mide kazınmasıimide bulantısı,baş dönmelerim oluyor.Sizce gebelik belirmiş midir,psikolojik midir.Adetime 1 hafta var tam testleri yaptırsa doğru sonuç alırmıyımtecrubelerinizle bana yardım eder misiniz?
bence acele etmeyin,ben adetten 3 gün sonra test yaptım,ikinci çizgi silik çıktı,sonra kan testi yaptırdım 1559 du.Kana cikar mi peki 1 hafta kala
Imiskiden 14 gun sonra gebelik testi pozitif cikarKana cikar mi peki 1 hafta kala
Iliskinin uzeinden 15 gun gecince kandada gebeliktestindede cikarKana cikar mi peki 1 hafta kala
Kan vermen gerektiğine yor :))Kizlarrr adetime 5 gun var dayanamadim yaptim idrar testi ama cok silik cikti bunu neye yorayim bilemedim
O zaman bi iki gün bekle bi daha idrar yap :) yerinde olsam başka hastanede kan verirdim, çatlarım meraktan :)))yaniD hamilemiyim hastanede çalışıyom kesinleşmedne kan veremem bi kere düşük geçirdiö labaratuar soyleyebilir şimdi tüm hastaneye (
CCanım geçmiş olsun. İnşallah sıkıntısız duser de kurtaja gerek kalmaz.Slm güzel anneler ve anne adaylari drdan ciktim
Hala parca var iki gun ilac alicam son kez
Iki myom ve sag yumurtalikta kistim
Var diyorum hala gebelik belirtileri devam ediyor meyer temizlenmemis 18mm den 13mm dusmus buyuklugu olmassa yine mecbur kurtaj
Benden haberler bu kadar
seviliyorsunuz
Canım hamilesin gözün aydın. Benimde hamileliğimi ilk öğrendiğimde öyleydi hemen dpktora git kana baksınlar. İnşallah bu sefer hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 1614727 ya kizlar iki kere yaptim sonuc bu sat 29 temmuz;(neye yorayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?