Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kızlar doktora gittim kürtaj a gerek yok tertemiz olmuş rahmin dedi.ama desolett verdi rahim normale dönsün diye 1 ay kullan bırak dedi. Tahlil yapmadı ilk dusuk te gerek yok. Neden oldu diye araştırma yapılan vakti ve parayi tekrar nasıl hamile kalırım diye harcayın dedi ...ne yapmalıyım? Lütfen akıl verin bana
Selam canm...ben de 6 haftalık hamileyken kanamam oldu ve kürtajla bebeğim alındı..doktorum çok iyi birisi..tekrar aynı acıyı yaşamanı istemem dedi..ve bütün testleri yaptırdı..sonra da rahim mr çektirdi..ve rahimde uterus didelfis yani çift rahim rahmim kalp şeklinde olduğu çıktı...haftaya laparoskopi ile kesin teşhis konacak peede ise alınacak ama çift rahimde yapılacak bişey yok hamileliğimde iğne vurulacağım her hafta düşüğü engellemek için...eğer doktorm temkinli olmasa bu problemden hiç haberimiz olamayacaktı ve defalarca bu düşük olayını yaşayacaktım belki Allah muhafaza ..sana tavsiyem doktorunu değiştir..onlar hafife alabilir ama bebek kaybetmenin acısını bilemezler ancak iki uç defa bu acıyı yaşayınca araştırmaya giderler...

canım senle daha önce de konuştuğumuzu hatırlıyorum ama sorununu tam hatırlayamadım. benim eşim de seninkinin kafada ama varikosel ameliyatına çok çabuk ikna oldu. vitaminlerini falan kullanmıyor ama ben vermedikçe. ben de ancak günde bir kere verebiliyorum iş nedeniyle akşamdan akşama keçi boynuzu özü 1 yemek kaşığı bir de proxeed veriyorum.
3 düşüğüm var benimde 2 senede. eşinde varikosel varsa ameliyat olsun bence. olmak istemiyor mu?
canim biz 1.5 sene olduk ameliyat olali 1 kez biraz iyi cikti ondan sonraki 2 test hep dusuk cikti dr gelmeyin dedi benim yapabilecegim bisey yok dedi direk bizi asi tup yapan doktora yonelttiler ama ondan da bisey cikmadi adam direk bize tupten baska sansiniz yok 15 sene bile beklersin belki normal diye dedi :(Aglatmisti hatta beni ofisinde adam zaten baya yasliydi emekli olmus birde tasindim artik baska bir doktor bulmam lazim.O dedigin doktoru cok duydum ama biz yurtdisindayiz esimde sanmam gitmez turkiyeye pek ben hep kendim gidiyorum ziyarete bile.okumaya calistirsam okumazda daha bana kizar hii hiii cek sunu yapar aynen boyle oyuzden hic onu oku bak surda su yaziyor desem nafile daha da kavga ederiz :/

canım benim o çevre faktörü burdada var bizim insanlarımız böyle işte hemen aa çocuk olmuyomuş bak bak diye dedi kodu yapıyolar bizim psikolojimizi düşünen yok sanki bizen daha çok istemeleri mümkünmüş gibi sanki bizden daha çok sevineceklermiş gibi ama rabbim kimseye yaşatmasında yinede tatmasınlar bu duyguyu umutsuzluğa kapılma canım bak daha hiç bir tedaviye başlamamışsın inş. olur inanıyorum ben rabbim bizide bir gün evlatlarımıza kavuşturucak inş. eşinle güzelce konuş canım çekinme kimseden öyle veya böyle senin hayatın olsada sana olmasada sana takma insanları eşine anlat güzelce nekadar olmasını istdiğini inş. ikna olur ve tedaviye başlarsınız benim kistim çözülmüş perşembe günü hsg filmi çekilcek hurma poleninede başladım bakalım inş. rabbim o mutlu haberi verdirir banada ve inş. hepimize o mutlu haberi verdirsin rabbim inş. hepimize şifa versin :KK43:( canım benim sakın umutsuzluğa kapılma hurma poleniyle hamile kalmış dedim ya o kişi kaç defa aşılama yapmış tutmamış tüp yapmış oda tutmamış kısmet ya rabbimin buyukluğu burda işte hurma polenini duymuş denemş o ay hamile kalmış 5 yıl sonra inş. hepimizin olur.
Insallah canim AMIINN.esime guzelce desemde farketmiyor canim tersliyor habire o konu acilinca ne zaman olcaksa olur oluyor iste dedi bir kere oldu dusuk yaptim diye bidaha olacak sanki kolayca.Azarlar konuyu kapatir.Hii hiii tamam iyi seklinde konusur bende daha fazla uzuluyorum busefer bakalim sonumuz nolcak Allahim hayir etsin.hsg tekrardan niye cektiriyorsun dusukten once hic baktirmismiydin?acaba dusukten sonra tikanabiliyor mu ki?Canim bu arada hurmanin faydasini gorursun insallah iste allahim vesile kilmis o hurmaya belki alakasi yok ama iste zamani ozamanmis.haber et cnm eger bir gelisme olursa ok optum kib

benim amaliyat isvicrede oldu 10 ay sonra turkiyede dra gittim yapamamislar dedi biraz da o yapti sanirim yine olmadi yada bask asey var bugun ruyamda gordum bembeyazdi elime geldi bebegim :KK43:
yaa ben boyle seyler gorunce cok uzuluyorum bende goruyorum ruyamda bazen boyle melek gibi uykumdayken okadar mutlu oluyorum ki en guzel his bu olsa gerek ama uyaninca yine o bosluk :( Bende yurtdisindayim ve hic ilgilenmiyorlar malesef Turkiyedeki gibi.benimde esim varikosel ameliyati oldu ama sanirim basarisiz bir degisme yok hatta dusugumun bile oyuzden oldugunu dusunuyorum artik :/
Allahim dayanma gucu veriyor cok sukurde o kadar heveslenmistikki bide umudla umutsuzluk arasinda sevinemedim bile hamile olduguma kaybedecegim diyordum :KK43: ve ölede oldu Allahim sizin bebeginize uzun ömur versin

aynen bende ilk ogrendigim gunden beri sevinemedim niyeyse hic icimde bir korku vardi o siralar yogun calisiyordum birde salak gibi ama yinede onla alakasi oldugunu dusunmuyorum.Neyse hep kayinvalideme falan diyrdum o diyordu sukadar ay calis devlet para veriyor ayrilirsin falan bende ya yatmam gerekiyorsa surekli bazi hamilelikler zor oluyormus kimisi 3 ay surekli yatiyor falan derken basima geldi ondan sonraki hafta lekelenme oldu her gecen gun kanama cogaldi ve melegim gitti.Allah tez vakitte yuzumuzu guldursun ins

Kızlar 3 yıldır bebek istiyoruz esimde varikosel vardı. Olmuyordu..Bu ay adet im 5 gün geçti test yaptık pozitif dünyalar benim oldu bir hafta sonra kese göründü. .ama iki gün önce kanamam basladi doktora gittik beta hcg düşmeye başlamış. Bebeğimi kaybettim..çok mutsuzum Rabbim mucize verdi ama onu da aldı.hayirlisi diyorum sadece
canim bizde ayni durum varikoselden.Ameliyat oldu mu esin?Ben sahse dusugun nedenini varikosele bagliyorum cunku sperm sagliksiz oluyor ve o bir sekilde tutunuyor vucutta onun anormal oldugunu anliyor ve disari atmak istiyor iste bu yuzden dusuk yapiyoruz.Internetten de cok arastirdim doktorlara da sordum.bilmiyorum belki dedigin gibi bizde bisey var ama herseye de bakildi hersey normaldi geriye bir sebeb kaliyordu o da sperm iste napalim bizede kaderde bu varmis.sagliksiz cocuk olmasindansa aslinda dusmesi daha iyi hep bardagin bos tarafini goruyoruz bende dahil ama iste insanoglu hakim olamiyor dusuncelere.Biz ameliyat olmamiza ragmen esimin degerleri dusuk.sizin nasil degerler

Insallah canim AMIINN.esime guzelce desemde farketmiyor canim tersliyor habire o konu acilinca ne zaman olcaksa olur oluyor iste dedi bir kere oldu dusuk yaptim diye bidaha olacak sanki kolayca.Azarlar konuyu kapatir.Hii hiii tamam iyi seklinde konusur bende daha fazla uzuluyorum busefer bakalim sonumuz nolcak Allahim hayir etsin.hsg tekrardan niye cektiriyorsun dusukten once hic baktirmismiydin?acaba dusukten sonra tikanabiliyor mu ki?Canim bu arada hurmanin faydasini gorursun insallah iste allahim vesile kilmis o hurmaya belki alakasi yok ama iste zamani ozamanmis.haber et cnm eger bir gelisme olursa ok optum kib

arkadaşlar tekrar merhaba gecenlerde de yazmıştım burda yaşadıklarımı.. çok geçmeden sanırım tekrar hamileyim, günüm gelmeden test yaptım iki kere ikisinde de ikinci çizgiyi gördüm. bu defa geç gidicem doktora bu defa rahatım umarım sonu güzel biter aynı şeyleri yaşama korkusu olsa da kendmi rahatlatmaya çalışıyorum.. gecen gün rüyamda doktorumu gördüm ona çiçek veriyodum hayırlara çıksın diye dua ettim hep... Allah hepimize yavrusunu kucağına almayı nasip etsin, rahat olun arkdaşlar demesi kolay biliyorum ama hayat devam ediyo, en kötü ihtimallerin bile artık tedavisi var.:. umarım hepimizin hikayesi güzel biter bı günleri gülümseyerek hatırlarız :)

düşükten sonra tıkanabiliyormuş canım ben film çektirdim ve 1 tüpümü göremedi diğeride tıkalı geçiş yok dedi rahmimde şekil bozukluğu varmış perde olabilir dedi ameliyat önerdi sende film çektir istersen canım bende kendiliğimden hamile kalmıştım ama 1 senedr gebelik yaşamadım ve tıkalı çıktı ilaçlada açamadı dr. :((( rahmimde kalp şeklindeymiş düşük nedeni olabilir dedi gebeliğide engeller dedi öyle işte sürekli önüme engelleyici sağlık faktörü çıkıyo rabbim umutlanmamamı istiyo sanırım:110::mad:

hiç hsg çektirmedim canım ilk çektirdim düşükten sonra olmadığı için

arkadaşlar tekrar merhaba gecenlerde de yazmıştım burda yaşadıklarımı.. çok geçmeden sanırım tekrar hamileyim, günüm gelmeden test yaptım iki kere ikisinde de ikinci çizgiyi gördüm. bu defa geç gidicem doktora bu defa rahatım umarım sonu güzel biter aynı şeyleri yaşama korkusu olsa da kendmi rahatlatmaya çalışıyorum.. gecen gün rüyamda doktorumu gördüm ona çiçek veriyodum hayırlara çıksın diye dua ettim hep... Allah hepimize yavrusunu kucağına almayı nasip etsin, rahat olun arkdaşlar demesi kolay biliyorum ama hayat devam ediyo, en kötü ihtimallerin bile artık tedavisi var.:. umarım hepimizin hikayesi güzel biter bı günleri gülümseyerek hatırlarız :)
canım benim senin adına çok çok sewindim Rabbim hayırlara vesile etsin. Hayırlısıysa sağsalim kucağına alabilesin. Rabbim bize de nasip etsin inşallah.

saglicakla kucagina al insAllah canim

Mthfr 677 ve mthfr 1298 ikisi de heterozigot çıkmış. Yorum yapabilecek var mı?
seninle aynı yani mthrf 677 ve 1298 heterezigot çıkan arkadaşım sadece aspirinle 20. haftada bıraktı oğlunu doğurdu.inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın.

Mthfr 677 ve mthfr 1298 ikisi de heterozigot çıkmış. Yorum yapabilecek var mı?
Benim doktorum bu tek başına anlamlı değil, bir şey göstermez, ilaca gerek yok dedi arkadaşıma. Herkes başka bir şey söylüyor, büyük ihtimalle diğer tahlilleri de göz önünde buçundurup bi cevap veriyorlar yani kişiye özel çözüm sunuluyor aspirin, iğne vs gibi. O yüzden en doğrusu doktorunun yorumlaması olur.
Eşine yapıldı mı bu test? Anne babada aynı mutasyon çıkarsa iğne veriliyor olabilir ya da annede birden fazla mutasyon varsa. Benim eşime de bana da yaptılar, sonuç bekliyoruz

Benim doktorum bu tek başına anlamlı değil, bir şey göstermez, ilaca gerek yok dedi arkadaşıma. Herkes başka bir şey söylüyor, büyük ihtimalle diğer tahlilleri de göz önünde buçundurup bi cevap veriyorlar yani kişiye özel çözüm sunuluyor aspirin, iğne vs gibi. O yüzden en doğrusu doktorunun yorumlaması olur.
Eşine yapıldı mı bu test? Anne babada aynı mutasyon çıkarsa iğne veriliyor olabilir ya da annede birden fazla mutasyon varsa. Benim eşime de bana da yaptılar, sonuç bekliyoruz
Sadece bana yapıldı. Gebeliği ogrendiginde hemen geliyorsun ilac vercem dedi doktorum.

düşükten sonra tıkanabiliyormuş canım ben film çektirdim ve 1 tüpümü göremedi diğeride tıkalı geçiş yok dedi rahmimde şekil bozukluğu varmış perde olabilir dedi ameliyat önerdi sende film çektir istersen canım bende kendiliğimden hamile kalmıştım ama 1 senedr gebelik yaşamadım ve tıkalı çıktı ilaçlada açamadı dr. :KK43:(( rahmimde kalp şeklindeymiş düşük nedeni olabilir dedi gebeliğide engeller dedi öyle işte sürekli önüme engelleyici sağlık faktörü çıkıyo rabbim umutlanmamamı istiyo sanırım:110::mad:
Anladim Cnm bakalim artik doktora diyecegim Bende asi vs biseyler.en azindan bak sorunu biliyorsun o duzelince hamile kalacaksin ins

Back