Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Arkadaşlar düşük yaptığımızı nasıl anlayabiliriz? Dün kahverengi lekelenmem vardı doktora gittim. İçeride bir kanamanın gözükmediğin söyledi ve bebeğin kalp atışlarının görüldüğünü söyledi. Progestan verdi dün akşam ve bu sabah kullandım. Sürekli de uzandım. Sabah lekelenme çok azdı. Biraz önce lavaboya gittiğimde kahverengi pıhtı şeklinde bir şey düştü. Bebeğimi mi düşürdüm

Kizlarrr adetime 5 gun var dayanamadim yaptim idrar testi ama cok silik cikti bunu neye yorayim bilemedim
hamilesin
cnm korkmaaa birsey olmaz

Bende Bebeğimi kaybettim ve bugün kürtaj olmak zorunda kaldım suan o kadar bitkinim ki bundan oncede birbos gebeliğim olmustu suan bebeği genetiğe yolladilar sizin bebeklerinizede genetik testi yapilmismiydi

Bende Bebeğimi kaybettim ve bugün kürtaj olmak zorunda kaldım suan o kadar bitkinim ki bundan oncede birbos gebeliğim olmustu suan bebeği genetiğe yolladilar sizin bebeklerinizede genetik testi yapilmismiydi
Gecmis olsun cnm cok ii anloyorum seni bnde bir ay oldu ikinci kurtajim olali. Ondan once de ocakta bos gebelik oldu. Kromozom anomalisi inc gonderdiler cnm bnmkini de

bende ağustosun 19unda düşük yaptım ama bugun göğüs ve kasık ağrım var yumurtlama günüm mü yaklaşıyor bilemedim

Arkdaşlar bugün kürtaj olmak zorunda kaldım 8+4 günlüktü doktorum bana antibiyotik ağrı kesici ve rahim toparlayıcı verdi ve doğum kontrol hapı yazdı ben bugün ilk önce doğum kontrol hapı olmak üzere ilaçlarıma başladım sizce bi sıkıntı olur mu bunların hepsini birlikte kullanmam

Çok standart ilaçlar bunlar, hepimiz kullandık. Allah yardımcın olsun ve başınsağolsun

D'un bebegimi dusuedim BUGUN gittim parca kalmamis dedi cok yeni bi bebekik ti diger ay hamile kalabilirsin dedi bi sknti olmaz Folik asit ce b12 ne devam et dedi boyle bi aydan hamile kalan varmi

D'un bebegimi dusuedim BUGUN gittim parca kalmamis dedi cok yeni bi bebekik ti diger ay hamile kalabilirsin dedi bi sknti olmaz Folik asit ce b12 ne devam et dedi boyle bi aydan hamile kalan varmi
cook cok gecmis olsun
ben mart annesi olacaktim dusuk yaptim ayni gruptan bir arkadas daha dusuk yapti ayni tekrar adet gormeden hamile kalmisti hemde ikiz :)
ilki 1martta olacskmis ikizler 30martta :))

Canım banada doktorum hemen kalabilirsin dedi üstelik benimki 13 haftalıktı.Ben tercihen 1 kere adet oldum ve şimdi tekrar gebeyim.Doktorunun dediği gibi folic ve b12 devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…