- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #19.261
hamilesinKizlarrr adetime 5 gun var dayanamadim yaptim idrar testi ama cok silik cikti bunu neye yorayim bilemedim
cnm korkmaaa birsey olmazArkadaşlar düşük yaptığımızı nasıl anlayabiliriz? Dün kahverengi lekelenmem vardı doktora gittim. İçeride bir kanamanın gözükmediğin söyledi ve bebeğin kalp atışlarının görüldüğünü söyledi. Progestan verdi dün akşam ve bu sabah kullandım. Sürekli de uzandım. Sabah lekelenme çok azdı. Biraz önce lavaboya gittiğimde kahverengi pıhtı şeklinde bir şey düştü. Bebeğimi mi düşürdüm
Gecmis olsun cnm cok ii anloyorum seni bnde bir ay oldu ikinci kurtajim olali. Ondan once de ocakta bos gebelik oldu. Kromozom anomalisi inc gonderdiler cnm bnmkini deBende Bebeğimi kaybettim ve bugün kürtaj olmak zorunda kaldım suan o kadar bitkinim ki bundan oncede birbos gebeliğim olmustu suan bebeği genetiğe yolladilar sizin bebeklerinizede genetik testi yapilmismiydi
Cikti sonucumuz temizmis cnmSonucu çıkmadı mi daha inşallah temiz cikar
Canim benim iki gun kahverengi lekelenme oldu. Adet degil sandim. Sonrasinda her zamanki gibi oldu . Sancim da normaldi.Peki kürtaj dan sonraki ilk regli nasil geciyor cok sanci ve kanama oluyor mu?
Gecmis olsun cnm ya. Sen niye kaybettin kiInsallah kabul olur dualarimiz ben de 1 ay once kaybettim maalesef
Anladimm. Gecmis olsunnHenuz arastirmadim kalbi durmus hersey yolundaydi halbuki
Çok standart ilaçlar bunlar, hepimiz kullandık. Allah yardımcın olsun ve başınsağolsunArkdaşlar bugün kürtaj olmak zorunda kaldım 8+4 günlüktü doktorum bana antibiyotik ağrı kesici ve rahim toparlayıcı verdi ve doğum kontrol hapı yazdı ben bugün ilk önce doğum kontrol hapı olmak üzere ilaçlarıma başladım sizce bi sıkıntı olur mu bunların hepsini birlikte kullanmam
cook cok gecmis olsunD'un bebegimi dusuedim BUGUN gittim parca kalmamis dedi cok yeni bi bebekik ti diger ay hamile kalabilirsin dedi bi sknti olmaz Folik asit ce b12 ne devam et dedi boyle bi aydan hamile kalan varmi
Çok standart ilaçlar bunlar, hepimiz kullandık. Allah yardımcın olsun ve başınsağolsun
Canım banada doktorum hemen kalabilirsin dedi üstelik benimki 13 haftalıktı.Ben tercihen 1 kere adet oldum ve şimdi tekrar gebeyim.Doktorunun dediği gibi folic ve b12 devam.D'un bebegimi dusuedim BUGUN gittim parca kalmamis dedi cok yeni bi bebekik ti diger ay hamile kalabilirsin dedi bi sknti olmaz Folik asit ce b12 ne devam et dedi boyle bi aydan hamile kalan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?