• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar ben de son gebeliğimi öğrenmeden bikaç gün önce rüyamda hamile olduğumu ve yine düşük yaptığımı görmüştüm. bir kadın bana söylüyor kimyasal gebelik diye bağıra bağıra ağlıyorum rüyamda sonra kadın sinirleriniz bozulmuş bir tatile çıkın isterseniz diyor istemiyorum tatil bebeğimi istiyorum diye pönkürüyodum. bikaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim öğrendikten 3-5 gün sonra kanamayla düşük yaptım ve tatile gittik. kabusu birebir yaşadım resmen
Benzer durumu ben de yasadim. Hamile olduğumu ogrendigimden beri her gece ayni rüya. Bebegimi kaybediyordum hep. yüzümde uçuklar çıktı. Biliyordum gerçek olacaktı. sonra doktor kalbinin yavaş attıgını sonraki kontrolde de durdugunu söyledi. Yarın tam bir hafta olacak kaybedeli

Günaydın kızlar bebeğimin kalbi duralı 10 gün oldu ama ben hala toparlanamadım :KK43: hamile görünce çok üzülüyorum sürekli kabus görüyorum kabuslarda kafamı duvarlara vurup patlatıyorum falan :KK43: ne zaman geçicek bu acı bi benmi böyle hissediyorum :KK43:
Benim yarın 1 hafta olacak. O gün anlayamadım ne olduğunu. ağladım ama şoktaydım sanki. Kalbi durmuş hop hadi ameliyathaneye. Diğer gün sabah kalktığımda sanki rüya gibi gelmişti.Sonradan acıdı canım ama elhamdülillah dedim hep. Hiç neden!!!! demedim. Çünkü bana veren Rabbimdi isterse alabilirdi. Hayırlıysa sağlıklıysa nasip et dedim. Olmadı. Rabbim dedim sen bizi bizden daha iyi bilirsin, senin bizim için daha güzel planların vardır dedim. Demek ki böylesi daha hayırlıymış bizim için. Kalbim acıdığında böyle düşündüm hep. İyiyim de elhamdülillah. Elbette içim sızlıyor bazen ama ne hamilelerden nefret ediyorum ne de çocuklardan. Allah sevdiği kuluna müsibet verirmiş bu benim ilacım. Müsibetler sıkıntılar günahların kefareti. Rabbim imtihanlarımızda yardımcımız olsun. Kimi zamana kimi şansa bense sana bıraktım Allahım diye bir söz var ya. için yandığında ben her işimi sana bıraktım Allahım de. Çünkü Sığınılacak kapı da isteyip yalvarılacak kapı da O. Her şey Onun emri dahilinde oluyor.üzülmek yerine bol bol dua inşallah.
Allah var gam yok :)

Ya kıyamam ya benim gibi bir değil bide üç kere :KK43: ama sen baya toparlamışsın kendini ben istiyorumki yatıp uyiyim i uyanıyim 4 5 aylık hamileyim. Artık bi daha hamile lmaya çalışma sonra testte pozitif çıksın, sonra kese görmeyi bekle sonra bebeği görmeyi bekle, bebeği gördün kalp atışını görmeyi bekle. Eeee kalp atışını gördün duydun, bi sonraki kontrolle de duyucam mı endişesiyle git. Onda duy 2li testlerinde bi sorun çıkacakmı diye bekle bunları bi daha yaşamayı kaldırabileceğimi hiç sanmıyorum :KK43:( Ama hamile kalmadan acım hafiflemicek bunu biliorum.

Kendini hiç suçlama bende 2 yıldır hamile kalmak istediğim halde öğrendiğimde ay ya istiorum ama erkenmi acaba daha hazır değilim bakamam daha yapıcak çok şeyim var falan demiştim ama o her hamile kalana oluyodur bence. Kayıplarının bunlarla bi alakası yok kendini suçlama :/
evet canım şu anki psikolojini de geçirdim o da bitti ama.. ben de diyordum korunayım prezervatif patlak çıksın falan bilmeden hamile olduğumu bikaç ay geçsin.. yumurtlama zamanı ayakları kaldırma gün sayma hiçbirine gücüm yoktu.
ama canım inan dert veren Rabbim sabrını da veriyor. ilk kimyasaldan sonra özel bir doktora gittim sağolsun doktorum ne pıhtılaşmadan ne kromozom bozukluğundan ne pgtli tüp bebekten hiçbirinden bahsetmedi dedi ki "bak sana hasta defterimi göstereyim herkesin 2-3 düşüğü var bak bu kadın 3 düşük bu iki bu 1 "falan.. sonra da "bir hastam 14 düşük yaptı 15. de sağlıklı bebek dünyaya geldi" dedi. o zaaman benm de insanlar bu kadar acıya nasıl dayanıyor diye aklımdan geçti ama 3 düşüğüm oldu geçti gitti hepsi. Rabbim bundan sonra yüzümüzü güldürsün inşallah.. isteyen kimseyi aratmasın.. bu süreçte de sabır versin hepimize..

Benim yarın 1 hafta olacak. O gün anlayamadım ne olduğunu. ağladım ama şoktaydım sanki. Kalbi durmuş hop hadi ameliyathaneye. Diğer gün sabah kalktığımda sanki rüya gibi gelmişti.Sonradan acıdı canım ama elhamdülillah dedim hep. Hiç neden!!!! demedim. Çünkü bana veren Rabbimdi isterse alabilirdi. Hayırlıysa sağlıklıysa nasip et dedim. Olmadı. Rabbim dedim sen bizi bizden daha iyi bilirsin, senin bizim için daha güzel planların vardır dedim. Demek ki böylesi daha hayırlıymış bizim için. Kalbim acıdığında böyle düşündüm hep. İyiyim de elhamdülillah. Elbette içim sızlıyor bazen ama ne hamilelerden nefret ediyorum ne de çocuklardan. Allah sevdiği kuluna müsibet verirmiş bu benim ilacım. Müsibetler sıkıntılar günahların kefareti. Rabbim imtihanlarımızda yardımcımız olsun. Kimi zamana kimi şansa bense sana bıraktım Allahım diye bir söz var ya. için yandığında ben her işimi sana bıraktım Allahım de. Çünkü Sığınılacak kapı da isteyip yalvarılacak kapı da O. Her şey Onun emri dahilinde oluyor.üzülmek yerine bol bol dua inşallah.
ne güzel söyledin canım ağzına sağlık! benm de hamilelere yada çocuklulara karşı bir nefretim yok Allahım herkesin yavrusunu kendine bağışlasın. ama yeni yeni çevremdeki insanların nispet yaptığını hissetmeye başladım. abimin eşi hamile bana bir dünya laf soktu inanamadım:KK57:normalde geç kalmış değilim yaşım da çok ileri değil evliliğimin daha ikinci senesindeyim yani bilmeyen biri olsa "daha erken hele biraz düşünme gez dolaş" der ki bugün hatta yeni tanıştığım bir kadın 14 yaşında evlenmiş 3 çocuğu varmış bana sordu var mı senin diye dedim dur hele ben okumaktan daha ancak evlenebildim daha 2 yıllık evliyim olur inşallah ilerde. kadın bana bak benden sana abla tavsiyesi sakın hemen çocuk yapma gez dolaş tatilde antalyaya git samsun da çok güzel samsunu da gez benm yerime dedi. yani normal tepki bu olacakken yengem neye sahip olursa olsun bir kadının en çok isteyeceği şey anne olmaktır dedi dondum kaldım resmen. hatta konu bile açtım bunla ilgili ve sonuçta yengemin beni çekemediğine bağladık kk olarak :KK53:

ama nispete karşılık bende savaşa geçtim villa yaptırcaz arazi bakıyoruz diye gittim yanına o da buna dondu kaldı:KK48:

Rabbim isyan ettirmesin hiç.. hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin hepimize bebişler.. yuvamızın mutluluğu huzuru daim olsun miniklerimizle

Kucağımıza bir bebek alırız da geçer inşallah :KK43: Benimde eşim sürekli tatile gidelim diyo ama hiç içimden gelmiyo zorla gitmek gibi geliyo :KK43:
Değişiklik olur iyi gelir diyolarya alakası yok. Sadece ewden uzaklaşmak iyi geldi ama her an aklının köşesindeyken nasıl iyi gelsinki. Rabbim hepimize nasip etsin

suçlamalara aldırma canım allah biliyor senin isteğinle olmadı ya düşürmek için çok çaba sarfedip düşmeyen bebekler biliyorum düşmesi aha hayırlıymış ki düşmüş sen ne kadar çaba göstersende düşerdi zaten aldırma canım onlara kafanı takıpda sitres yapma sitresde etkiliyor çünkü
hayirlisi su mubarek gunlerde Allahim guzel haberler versin bu ay cok umitlendim kendimi resmen hamile gibi hissettim mide bulantilari falan cektim kac gun.Kist icin hap mi verdi ddoktor yoksa ameliyat mi olacaksin.Sanki bende de var gibi biseyler oyle hissediyorum kahverengi akinti geliyor ama adet yok butun belirtiler var hamile degilim test yaptim yine uzuldum salak gibi.Gecen ay erken geldi uzun surdu bu ay gecikecek gibi sanki.Aklimdan atamiyorum hic bu bebek dusuncesini :KK61:

hayirlisi su mubarek gunlerde Allahim guzel haberler versin bu ay cok umitlendim kendimi resmen hamile gibi hissettim mide bulantilari falan cektim kac gun.Kist icin hap mi verdi ddoktor yoksa ameliyat mi olacaksin.Sanki bende de var gibi biseyler oyle hissediyorum kahverengi akinti geliyor ama adet yok butun belirtiler var hamile degilim test yaptim yine uzuldum salak gibi.Gecen ay erken geldi uzun surdu bu ay gecikecek gibi sanki.Aklimdan atamiyorum hic bu bebek dusuncesini :KK61:
kuzum ya ümitlendirmek gibi olmasın ama yerleşme kanaması olmasın o? test negatif derken kan mı idrar mı?

kuzum ya ümitlendirmek gibi olmasın ama yerleşme kanaması olmasın o? test negatif derken kan mı idrar mı?
Bende oyle dusundum cunku bikac gundur kahverengi geliyordu esime test aldirttim degil idrar yaptim ve butun adet belirtilerim var suan sadece sokulmedi adet olacak eminim ona:KK42:bugun hamile bir arkadasim dogum videosu koymus izlerken hungur hungur agladim ardindan da tv de bebeklerin gunbe gun buyumesiyle ilgili bir video cikti mahfoldum.Yine husran yine yanlizlik:KK61:

Ben kaybedeli 1 ay oldu,ama hiç bi zaman isyan etmedim,etmedik,eşim de ben de soğukkanlılıkla kabullendik.Allahtan gelen herşeye razıyız,Allah daha beterinden korusun,yüzünü görüp kaybetmektense varsın umutlarım yok olsun napalım...Sadece hamile kaldığımı öğrendiğimde ağlamıştım,ya kaybedersek diye ...içime doğmuş sanırım kaybettik...insan yavaş yavaş alışıyor herşeye...Kadir gecesi hürmetine Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler versin...

Benzer durumu ben de yasadim. Hamile olduğumu ogrendigimden beri her gece ayni rüya. Bebegimi kaybediyordum hep. yüzümde uçuklar çıktı. Biliyordum gerçek olacaktı. sonra doktor kalbinin yavaş attıgını sonraki kontrolde de durdugunu söyledi. Yarın tam bir hafta olacak kaybedeli

Canım geçmiş olsun benimde bebeğimin kalbi 133 atıyodu ben yavaş atıo demiştim dr 120,160 aradı normal demişti ama işte ben anladım bi garipşil olduğunu çünkü alt sınıra yakındı sonuçta :(

Ertesi günü bende rüya gördüm diye uyandım ama değildi o his çok acımı his :( Bende hep Allah verdi Allah aldı diyorum hep şükrediyorum daha da kötüsü olabilirdi çünkü insanlar doğum yapıolar 5 dk yaşayıp ölüyor bebekleri ama yinede şeytan dürtmüyor deil madem ölecekti niye kalbi attı, madem alacaktı canını niye en başta yarattı da beni böyle üzdü diyor. İsyan etmek istemiyorum ama o kadar canım yandı ki, eşim çok soğuk kanlı her şeyi Allah'a bırakmış durumda ama ben onun gibi olamıyorum. Bu acıyı taşıyamıyorum ve taşıyamadıkça da neden neden diyorum :(

evet canım şu anki psikolojini de geçirdim o da bitti ama.. ben de diyordum korunayım prezervatif patlak çıksın falan bilmeden hamile olduğumu bikaç ay geçsin.. yumurtlama zamanı ayakları kaldırma gün sayma hiçbirine gücüm yoktu.
ama canım inan dert veren Rabbim sabrını da veriyor. ilk kimyasaldan sonra özel bir doktora gittim sağolsun doktorum ne pıhtılaşmadan ne kromozom bozukluğundan ne pgtli tüp bebekten hiçbirinden bahsetmedi dedi ki "bak sana hasta defterimi göstereyim herkesin 2-3 düşüğü var bak bu kadın 3 düşük bu iki bu 1 "falan.. sonra da "bir hastam 14 düşük yaptı 15. de sağlıklı bebek dünyaya geldi" dedi. o zaaman benm de insanlar bu kadar acıya nasıl dayanıyor diye aklımdan geçti ama 3 düşüğüm oldu geçti gitti hepsi. Rabbim bundan sonra yüzümüzü güldürsün inşallah.. isteyen kimseyi aratmasın.. bu süreçte de sabır versin hepimize..

Amin inşallah acıyı veren Allah sabrını da verir ama işte bana şuan verilen sabır bana yetmiyo :(

olabilir canım çünkü kahverengi leke yapıyo kist ama varsa bile sökülüyodur ondan lekeli geliyodur bana d.kontrol verdi canım doktor bitmek üzere adetim gelince bidaha gidicem eğer sökülmemişse ameliyat dedi ama direk ameliyat masasına yatmayı düşünmüyorum başka doktora falan danışıcam bakalım hayırlısı artık inş. tez zamanda bebeğimiz olur benmde çok oluyo adetime yakın hep sanki hamileymişim gibi hissediyorum fakat fossss çıkıyo psikolojik galiba öle olsun istiyoruz yaa :( canım bide ben bişey duydum çok uzun süre çocuğu olmayıp kullanıp hamile kalanlar var hurma poleni umreye gidenlerden sipariş ver eşin ve sen sabahları 1 bardak ılık süte 1 tatlı kaşıgı koyup içicekmişsiniz sonra her ikinizde hergün 2 rekat namaz kılıcakmışsınız bide kullanırken adetli olmıcakmışsın bide bişey daha vardı hurma bişeyi oda aktarda satılıyomuş onuda öğrenip yazarım oda onlarla beraber kullanılıyomuş 3,4 kişi duydum canım deneyip hamile kalan ben sipariş verdim bakalım hayırlısıyla inş. olur...

Bugün kontrol için gittim. Herhangi bir sıkıntı yokmuş. Trombofili testi yaptirmami söyledi. Bayramdan sonra artik. Bir de kromozom testi yapılmıştı. Ikisinin de sonucu çıkınca gel ona göre konuşalım dedi.

olabilir canım çünkü kahverengi leke yapıyo kist ama varsa bile sökülüyodur ondan lekeli geliyodur bana d.kontrol verdi canım doktor bitmek üzere adetim gelince bidaha gidicem eğer sökülmemişse ameliyat dedi ama direk ameliyat masasına yatmayı düşünmüyorum başka doktora falan danışıcam bakalım hayırlısı artık inş. tez zamanda bebeğimiz olur benmde çok oluyo adetime yakın hep sanki hamileymişim gibi hissediyorum fakat fossss çıkıyo psikolojik galiba öle olsun istiyoruz yaa :KK43: canım bide ben bişey duydum çok uzun süre çocuğu olmayıp kullanıp hamile kalanlar var hurma poleni umreye gidenlerden sipariş ver eşin ve sen sabahları 1 bardak ılık süte 1 tatlı kaşıgı koyup içicekmişsiniz sonra her ikinizde hergün 2 rekat namaz kılıcakmışsınız bide kullanırken adetli olmıcakmışsın bide bişey daha vardı hurma bişeyi oda aktarda satılıyomuş onuda öğrenip yazarım oda onlarla beraber kullanılıyomuş 3,4 kişi duydum canım deneyip hamile kalan ben sipariş verdim bakalım hayırlısıyla inş. olur...
cnm ben yurtdisindayim gidenler oluyor ama burda insanlar cok dedikoducu hemen aa bak cocugu olmuyormus diye laf cikariyorlar soru uzerine soru zaten ozaman daha cok psikolojim bozuuyor insallah sana faydasi olur.Normal ari poleni getirmistim turkiyeden ama okadar umitsizligemi dustum nedir bilmiyorum vermiyorum esime oda gidip almiyor oyle dolapta bekliyor vitamin bile ben verirsem iciyor bakalim bugun kafaya koydum konuscam ben asi yaptirmak istiyorum diye cunku onada karsi cikiyor oluyor iste gerek yok diye azarliyor.3senedir deniyoruz halen bisey yok demekki dusmesinin sebebi de varikosel diye dusunuyorum artik onu yada birisini sucladigimdan degil ama artik dayanamiyorum bu duruma cevremdeki herkes ama evli herkesin cocugu oldu hemde bendensonra evlenenler bile bazen dusunuyorum hic cocugum olmucakmi acaba diye.Bencede ameliyat olma illaki sokulur o kist.Sogan kurunu falan da dene istersen

cnm ben yurtdisindayim gidenler oluyor ama burda insanlar cok dedikoducu hemen aa bak cocugu olmuyormus diye laf cikariyorlar soru uzerine soru zaten ozaman daha cok psikolojim bozuuyor insallah sana faydasi olur.Normal ari poleni getirmistim turkiyeden ama okadar umitsizligemi dustum nedir bilmiyorum vermiyorum esime oda gidip almiyor oyle dolapta bekliyor vitamin bile ben verirsem iciyor bakalim bugun kafaya koydum konuscam ben asi yaptirmak istiyorum diye cunku onada karsi cikiyor oluyor iste gerek yok diye azarliyor.3senedir deniyoruz halen bisey yok demekki dusmesinin sebebi de varikosel diye dusunuyorum artik onu yada birisini sucladigimdan degil ama artik dayanamiyorum bu duruma cevremdeki herkes ama evli herkesin cocugu oldu hemde bendensonra evlenenler bile bazen dusunuyorum hic cocugum olmucakmi acaba diye.Bencede ameliyat olma illaki sokulur o kist.Sogan kurunu falan da dene istersen
canım senle daha önce de konuştuğumuzu hatırlıyorum ama sorununu tam hatırlayamadım. benim eşim de seninkinin kafada ama varikosel ameliyatına çok çabuk ikna oldu. vitaminlerini falan kullanmıyor ama ben vermedikçe. ben de ancak günde bir kere verebiliyorum iş nedeniyle akşamdan akşama keçi boynuzu özü 1 yemek kaşığı bir de proxeed veriyorum.
3 düşüğüm var benimde 2 senede. eşinde varikosel varsa ameliyat olsun bence. olmak istemiyor mu?

canım eşine şu sayfayı okutsan ya bir
http://www.kaanaydos.com.tr/varikosel_metanaliz.html

:KK43::nazar::KK43::KK43::KK43::KK43:merhaba arkadaşlar aslında sürekli okuyorum burayı aöa üye olmak yeni kısmet oldu... bende mayıs ayında 7bucuk haftalık bebeğimi kaybettim... kalp atışlarını duyduktan sonra mutlu mutlu ortada gezerken bi anda lekelenmem başladı sonrada kanamaya çevirdi... bir haftada kanamayla kaybettim en son büyük bi parça düşürdüm o gün bitti herşey... doktora gtiiğimde hiçbişi kalmamış içerde gelecek ay bile hamile kalabilirsin dedi.. bu ay da çok üstüne düşmeyerek denedk bat a 4 günüm var dayanamayıp test yaptım sonuç kocaman bir tek çizgi... herşey de vardır bi hayır umarım en kısa zamanda kavusuruz bebişlerimize çok dua ediyorum çok... ilki çok bekletmemişti umarım bu da çok bekletmez :(

:KK43::nazar::KK43::KK43::KK43::KK43:merhaba arkadaşlar aslında sürekli okuyorum burayı aöa üye olmak yeni kısmet oldu... bende mayıs ayında 7bucuk haftalık bebeğimi kaybettim... kalp atışlarını duyduktan sonra mutlu mutlu ortada gezerken bi anda lekelenmem başladı sonrada kanamaya çevirdi... bir haftada kanamayla kaybettim en son büyük bi parça düşürdüm o gün bitti herşey... doktora gtiiğimde hiçbişi kalmamış içerde gelecek ay bile hamile kalabilirsin dedi.. bu ay da çok üstüne düşmeyerek denedk bat a 4 günüm var dayanamayıp test yaptım sonuç kocaman bir tek çizgi... herşey de vardır bi hayır umarım en kısa zamanda kavusuruz bebişlerimize çok dua ediyorum çok... ilki çok bekletmemişti umarım bu da çok bekletmez :KK43:
Canım benim çok geçmiş olsun. Sen hemen başlayabilirmişsin tekrar denemeye Ama ben 2adet dönemini geçirmeliyim. Dört gözle adet olayım diye bekliyorum. Normalde yarın olmam lazım ama hiçbi belirti yok. Hamile kalmaya çalışırken adet olmayayım diye dua ederken şimdiyse Rabbim çok aratmasın sanada bizede

:KK43::nazar::KK43::KK43::KK43::KK43:merhaba arkadaşlar aslında sürekli okuyorum burayı aöa üye olmak yeni kısmet oldu... bende mayıs ayında 7bucuk haftalık bebeğimi kaybettim... kalp atışlarını duyduktan sonra mutlu mutlu ortada gezerken bi anda lekelenmem başladı sonrada kanamaya çevirdi... bir haftada kanamayla kaybettim en son büyük bi parça düşürdüm o gün bitti herşey... doktora gtiiğimde hiçbişi kalmamış içerde gelecek ay bile hamile kalabilirsin dedi.. bu ay da çok üstüne düşmeyerek denedk bat a 4 günüm var dayanamayıp test yaptım sonuç kocaman bir tek çizgi... herşey de vardır bi hayır umarım en kısa zamanda kavusuruz bebişlerimize çok dua ediyorum çok... ilki çok bekletmemişti umarım bu da çok bekletmez :KK43:

Allah gönlüne göre versin arkadaşım. Bana da doktorum bir kere regl olduktan sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi. Ben de 3 Haziranda düşük yaptım. Allah inşallah bu gebeliğimizde sağllıkla nasip etsin, yüzümüzü güldürsün.

Back