- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.841
dualarım seninle canım:Saruboceq: inşallah hamişsindir iyi haberler verirsin bizea.s.Ayyy kizlar ne diycem şize ya ben ki cayi çok severim şimdi içesim gelmiyo cayi içim almadi 1 bardakta tikandim yaaaa ilk hamilleğimdede böle olmuştu uffya kaptirmak istemiyorum kendimi amaa dua edin emii
hoşgeldin canim ben bu topikte yeniyim azcik ama :)
selam canımfundacım canım 2009 mayıs annelerinimi okuyorsun kız hamişmi olcan yoksa bu ay ayyy inşallah hepimiz hamiş oluruz...kaydirigubbakcemile5
naber canım.inşallah hamişsindir tatlım.bekliyoruz ya şimdi psikolajik olarakd çok dinliyoruz kendimizi şahsen ben hep diniliyorum..değişik bişiler hissedermiyim diye:))Ayyy kizlar ne diycem şize ya ben ki cayi çok severim şimdi içesim gelmiyo cayi içim almadi 1 bardakta tikandim yaaaa ilk hamilleğimdede böle olmuştu uffya kaptirmak istemiyorum kendimi amaa dua edin emii
fundacım hadi gelsenin has topiğin burası.kaydirigubbakcemile
kızlar bu arada yeni cetvelimi beğendiniz mi
bayıldım valla ben yapamıyorum zaten sen yapmasan cetvelsiz kalıcaktıma.s.bende baktım mayıs annelerine içim gitti ya darısı başımıza kızlar...
hadi hayırlısı güzelim benimkızlar benim sağ yumurtamda bi agrı başadı buğün yaaa
burdayım yavrucum.burayı bir yere değişmem kız ben canlarım benim
çok mutluyum ve heyecannlı ilk defa yumurtladığıma dair belirtiler yaşıyorum.hihoyyyt
amanın aylin,tubiş,nihal,yeliz nerdesiniz funda hamile herhalde:teytey:hihoyyyt:dance:
yatmadan bakıyım dedim kimler var diye selam kızlar
yatmadan bakıyım dedim kimler var diye selam kızlar
biz varız canım hayırdır erkenden yatıyomusun
çalış çalış valla garantiye almak lazım bak bende umutlandım şimdi bendemi çalışsam acaba bugünkaydirigubbakcemile3
yok canım daha yatmıyorum sen ne zaman düşük yapmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?