Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Ayyy kizlar ne diycem şize ya ben ki cayi çok severim şimdi içesim gelmiyo cayi içim almadi 1 bardakta tikandim yaaaa ilk hamilleğimdede böle olmuştu uffya kaptirmak istemiyorum kendimi amaa dua edin emii
dualarım seninle canım:Saruboceq: inşallah hamişsindir iyi haberler verirsin bizea.s.
hoşgeldin canim ben bu topikte yeniyim azcik ama :)

bende çok eski sayılmam canım ama hepimizin kaderi aynı değilmi biz kader arkadaşıyız eski yeni ne fark eder..kaydirigubbakcemile5

fundacım canım 2009 mayıs annelerinimi okuyorsun kız hamişmi olcan yoksa bu ay ayyy inşallah hepimiz hamiş oluruz...kaydirigubbakcemile5
selam canım
ay inşallah ya ne biliyim nilay ya bakayım dedim bi umut işte benimkisi. ne kadar heyecanlılar.allah bizede nasip eder inşallah

Ayyy kizlar ne diycem şize ya ben ki cayi çok severim şimdi içesim gelmiyo cayi içim almadi 1 bardakta tikandim yaaaa ilk hamilleğimdede böle olmuştu uffya kaptirmak istemiyorum kendimi amaa dua edin emii
naber canım.inşallah hamişsindir tatlım.bekliyoruz ya şimdi psikolajik olarakd çok dinliyoruz kendimizi şahsen ben hep diniliyorum..değişik bişiler hissedermiyim diye:))

bende geziniyodum topikler arası.burda kimse yoktu ne yapayım .nihayet geldini yani.benimki yine maç izliyo benimde canım sıkıldı.
kızlar ben yumutluyorum kesin .çok akıntım var.hihoyyyt allahım inşallah bu ay tutar.bu çalışmalara karşı ne olur tutsun yarabbim .dur durak bilmedim valla.içimde bi heyecan var ya nedenini bilmediğim:CüvCüv:

amanın aylin,tubiş,nihal,yeliz nerdesiniz funda hamile herhalde:teytey:hihoyyyt:dance:

ay yerim ben seni.....
inşallah ama daha dur kız çalışıyoz ben bu gaz la herğün çalışırım.
şimdi kocişe dedim yumurtluyorum galiba ,diye normalde buğün boş geçcekti ama vazgeçtik bugünde çalışıyoruz.
benim adset tarihim ekimi 6 sı falan yani ben düzensiz olduğum için 38 günde bir genelde ona göre hesapladım.ama çalışmalara 10.gün başladım ve devam ediyorum.buğünde 16.günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…