• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Allah korusun inşallah diş gebelik olmaz Benim de iki tane kaybım var Genetik bölümüne gittim sadece kromozom anomalisi testine baktılar O kadar çok dedim ki kan pıhtılaşması testine de bakın onun için üç aydan sonraki kayıplarda bakıyoruz dedi Ben de kafaya koymustum bu teste baktiracagim Özel hastane ve özel laboratuvar lari aradım fiyat öğrendim 4 test için 350 lira verdim diğer hamileliğime kadar en azından sonuçları alırım eğer yoksa kafam rahat eder varsa de ona göre önlem alırım dedim Rabbimin izni ile hamile olduğumu öğrendim iki gün sonra da testin sonucunu aldım hemen iğneye başladık İnşallah hersey yolunda gider yüzümüz güler Sana da Rabbim tez zamanda nasip etsin
amin canım inşallah. ben dış gebelik geçirdim çünkü, erken başlamam zaten sakıncalı. hayırlısı bakalım.

Kızlar Merhaba ben de 27 nisanda kürtaj oldum bebeğin kalbi durdu gelişimi geriydi 34. Günüm bu gün kasıklarımda hafif ağrı var bekliyorum bir an önce adet olmak istiyorum doktorum 2 ay bekle dedi ama ben adet olduktan sonra beklemeyi düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım bu arada kürtaj sonrası süt geldiği için dostinex kullandım adet üzerinde etkisi var mı acaba :-(
dostinex zaten prolaktini düşürüyor canım. süt geldiğine göre epey yükselmiş. zaten o düşmeden gebe kalamzdın, iyi olmuş kullanman. adete etkisi yok ama zaten küğrtajlar adeti çok etkiliyor ben 41. ve 35. günde olmuştum 2 kürtajımda. en azından 1 ay bekle derim. sende göreceksin adetlerin düzenli olmayacak. bu bile bi şeylerin değiştiğinin göstergesi. ilkinde 3 ay diğerinde 2 ay bekledim. hemen olmuyor zaten. sen bilirsin ama ben bekle derim. rahim inceliyor çünkü, biraz toplasın kendini.

Slm kizlar benimde dun bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim coraspin kullandigim icin kurtaji pazartesiye biraktilar boyle birsey yasayan varmi

Slm kizlar benimde dun bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim coraspin kullandigim icin kurtaji pazartesiye biraktilar boyle birsey yasayan varmi
geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun rabbim yaralarını tez zamanda sarsın Dayanma gücü versin kan pıhtılaşması mı var sende de iğne kullanmadın mı

geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun rabbim yaralarını tez zamanda sarsın Dayanma gücü versin kan pıhtılaşması mı var sende de iğne kullanmadın mı
Acikcasi tam bosey soylemediler ilk gebeligimde 15 tane igne kulla
nmistim allaha sukur evladimi sag saglim kucagima aldim bundada coraspin igneye gerek yok dediler ama dun kotu haberi aldim

nmistim allaha sukur evladimi sag saglim kucagima aldim bundada coraspin igneye gerek yok dediler ama dun kotu haberi aldim
geçmiş olsun canım. niye iğne vurmadılarki. koraspirin nekadar etkili olacak ? gerek yok kararını nekadarda kolay veriyorlar. tekrarını yaşatmasın Allah.

çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın cnm. Dr una sorsan hemen kurtaj gereklimi diye? Kendiliğinden düşmesini bekleyemezmymişsin?

Bilmiyorum herserde vardir bi hayir boyle avutuyorum kendimi
hayırlısı olsun canım. ilkinde banada hep 10 haftaya kadar düşen bebekler sakattır sakattır deyip durdu dr.lar. bende hayırlısı dedim ve ikna oldum. 2. yine oldu ve artık dedimki dr.lara güvenmiyorum. sonuç olarak pıhtılaşma çıktı. sağlıksız bebeklerin hayata tutunamama olayı var kabul ama her düşen bebek sakattır deyip geçilemez. testleri de kandi çabalarımla özelde yaptırdım. devlet bunu bile yapmadı. 3 defa hüsran yaşaman yıkılman gerekiyor tabi

Benimde bebeğin kalbi durdu 6 haftalıkken, 2. riske atmak istemiyorum, testleri yaptırsam mı yaptırmasam mı bilmiyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum, birde 2 ay bekle dedi ben ilk adetten sonra düşünüyorum çünkü bu bebek konusu aklımdan cıkmıyor arkadaslar Allah sabır versin yaşayanlara..

hayırlısı olsun canım. ilkinde banada hep 10 haftaya kadar düşen bebekler sakattır sakattır deyip durdu dr.lar. bende hayırlısı dedim ve ikna oldum. 2. yine oldu ve artık dedimki dr.lara güvenmiyorum. sonuç olarak pıhtılaşma çıktı. sağlıksız bebeklerin hayata tutunamama olayı var kabul ama her düşen bebek sakattır deyip geçilemez. testleri de kandi çabalarımla özelde yaptırdım. devlet bunu bile yapmadı. 3 defa hüsran yaşaman yıkılman gerekiyor tabi
allah yardımcın olsun ınsallah salıkla kucagına alırsın rabbım bu acıyı terar yasatmaz ınsallah

Arkadaslar merhaba 12. Haftam bitmek uzereyken kanamam oldu hastaneye gittik bebegin kalp atislarini alamadilar. Ilk gebeligim ve icimde hala olmedgne dair bir umut var bu mumkun mu yarin radyolojik ultrason cihazi ile bakilacak bebegime. Ama yuzde 90 ölmus olabilir dedildr. Bu tarz birsey basina gelen var mi lutfen yardmci olurmusunuz bana.

Arkadaslar merhaba 12. Haftam bitmek uzereyken kanamam oldu hastaneye gittik bebegin kalp atislarini alamadilar. Ilk gebeligim ve icimde hala olmedgne dair bir umut var bu mumkun mu yarin radyolojik ultrason cihazi ile bakilacak bebegime. Ama yuzde 90 ölmus olabilir dedildr. Bu tarz birsey basina gelen var mi lutfen yardmci olurmusunuz bana.
canım seni üzmek istemem ama 3 aylık bebeğin kalp atışları baya yüksek duyulması lazım inşallah cihazda falan sorun vardır yaşıyordur hayırlısı

ay canım ya çok maliyetliymiş doğrusu. sende pıhtılaşma çıkmışmıydı. Allah yardım etsin hepimize ya. çok aratmadan sağlıkla verir Rabbim inş. bebişlerimizi hayırlısıyla
benim sonuçlar bu hafta çıkçak aspirin başlattı ama doktorum.çok zor beklemek bekleyip te kaybetmek

Kızlar 8 Mayıs'ta düşük yapmıştım kürtaj olmadım cok az Parça kaldı düşer dediler 26 nisanda kan tahlili Yaptım Değerler 0-5 Arasında benim 6.9 çıktı Dr tamam Parça gitmiş yoksa değer yüksek çıkardı dedi ultrasonda bakmadı bu ara ben mantar oldum antibiyotikten dolayı Dr fitil verdi ıkı tane vardi içinde bi tane kullandım diğerime 3 gun ara vermen gerekiyor ama bende 30 Mayıs'tan bu yana hafif hafif pembe. Sonra kırmızı şimdide kahverengi lekeler gelmeye başladı ama cok değil az Dr 8 Haziran gibi adet olucaksın dedi acaba adetmi oluyorum yoksa düşükten dolayı ara ara kanaman olur derler o Yüzden mi bu arada kasıntım hala var ama akıntı falan yok tuhaf bi kaşıntı bu anlamadım ya

Kızlar 8 Mayıs'ta düşük yapmıştım kürtaj olmadım cok az Parça kaldı düşer dediler 26 nisanda kan tahlili Yaptım Değerler 0-5 Arasında benim 6.9 çıktı Dr tamam Parça gitmiş yoksa değer yüksek çıkardı dedi ultrasonda bakmadı bu ara ben mantar oldum antibiyotikten dolayı Dr fitil verdi ıkı tane vardi içinde bi tane kullandım diğerime 3 gun ara vermen gerekiyor ama bende 30 Mayıs'tan bu yana hafif hafif pembe. Sonra kırmızı şimdide kahverengi lekeler gelmeye başladı ama cok değil az Dr 8 Haziran gibi adet olucaksın dedi acaba adetmi oluyorum yoksa düşükten dolayı ara ara kanaman olur derler o Yüzden mi bu arada kasıntım hala var ama akıntı falan yok tuhaf bi kaşıntı bu anlamadım ya

benimde var yine canım, 2-3 gün yoktu geri başladı. Ağrı olmadığı için, parca kalmamıstır diye tedirgin değilim pek, ama adet başlasa hafif ağrım olurdu. bilmiyorum.

Arkadaşlar hepinize merhaba 25 nisanda hamile olduğumu öğrenince sevinçten ne yapacağımı şaşırmıştım sonrasında zorlu süreçler başladı dış gebelikten şüphelendiler çok şükür değilmiş sonra boş gebelikten şüphelendiler biraz bekledik ilk önce yolk sac bir hafta sonrada bebek gözüktü 2 haftadır kalp atışı için gidiyoruz yok; kese büyüyor bebek bebek seklinide almış ama kalp atışı yok şimdi cumartesi günü saat 10da randevum doktorum aç ve susuz gel dedi yine kalp atışını duyamazsak hemen kürtaja alacaklarmıs, ilk hamileligimdi dünden bu yana sürekli ağlıyorum verende Allah alanda Allah ama üzülmeden yapamıyorum, kürtajdan sonra doktorumun gözetiminde hamilelik planlıyorum gebelik öncesi bütün testlerimiz yapılsın inşallah ağustos ayına yetişirim ve 2016 nisan annelerinin içerisinde yer alırım Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Back