• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

:KK43: düşmüş canım bugün gittim fakat bu seferde sınırın altında çıktı anlamadım hiç bişey çok umutluydum artık tsh aralıkda olucak ve bebek tedavime başlıycam diye çok sevinçliydim fakat yine dünyam yılkıldı.....doktor ilaç fazla gelmiş dedi yarım kullan dedi. 2 ay sonraya randevu verdi :'( :KK61::anneadayı: ben artık bu günlerimi görmek istiyorum.....
Olsun canım o bu ay düzene girer sen bence çalışmalara basla

canım merak ediyorum bu genetik testlerini nasıl nerde yapılıyor? maliyetli mi. özellikle pıhtılaşma var mı yok mu diye de baktırmak istiyorum. sence nasıl bir yol izlemeliyim.
Canim ben Ünv hastanesinde yaptırdım ama 3 kere düşük yaptım de yoksa yapmiyorlar ozelde çok pahalı bana sadece pıhtılaşma testine 600 tl dediler

Slm arkadaşlar bende pkolu ve 23 yaşında 4 senelik evliyim iki kere olumsuz aşılama ve 1 tup bebek denedik İkizlere hamile kadim fakat 9 haftalik kürtaj oldum kalpleri atmadi daha sonra öğrendik ki eşim varikösel mis ameliyat oldu haziran 15 de sperm test i yapıcaz benim aklıma takılan bu düşük sizce variköselden mi yoksa pko dan mi En Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE

Olsun canım o bu ay düzene girer sen bence çalışmalara basla[/QUOTE

hımm başlasammı canım tsh normal aralıklarda olmadan kalırsa ozaman tekrar düşmesinden yada bebeğimin sağlıksız olmasından korkuyorum bide adet düzensizliğide vardı bende ondanda biraz gebeliğimin geç olabileceğini söylemişti dr. ama nasip tabi herşeyden önce bakalım artık nolcak inş. mutlu mutlu haberler alır veririz.

Canim ben Ünv hastanesinde yaptırdım ama 3 kere düşük yaptım de yoksa yapmiyorlar ozelde çok pahalı bana sadece pıhtılaşma testine 600 tl dediler
ay canım ya çok maliyetliymiş doğrusu. sende pıhtılaşma çıkmışmıydı. Allah yardım etsin hepimize ya. çok aratmadan sağlıkla verir Rabbim inş. bebişlerimizi hayırlısıyla

merhabalar bir sorum olacaktı
daha önce iki kere kimyasal gebelik yaşadım
iki gün önce hamile olduğumu öğrendim beta hcg 131 çıktı
iki gündür evden testler yapıyorum artış var mı diye ama düşüşe geçti resimdeki gibi
kan testi verdim bugün yeniden saat üç buçuk gibi çıkacak
Kan pıhtılaşması için kan vermiştim Bugün sabah öğrendim değerlerim aşağıdaki gibi

FAKTÖR II NORMAL
904.530 FAKTÖR V LEİDEN NORMAL
MTHFR (A1298C) NORMAL
MTHFR (C677T) HOMOZİGOT

şimdi bende kan pıhtılaşması var herhalde çünkü homozigot çıkmış
sorum şu şuandaki bebeğimi kurtarma şansımız var mı yani düşüşe geçtiği için iğne kullansak bile artık sağlıklı olma ihtimali var mı
Ya da biz bir sonraki bebeğimiz için mi önlem alarak başlamalıyız

Eklentiler

• PhotoGrid_1432891190568.jpg
    PhotoGrid_1432891190568.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 69
iki gündür evden testler yapıyorum artış var mı diye ama düşüşe geçti resimdeki gibi
Kan pıhtılaşması için kan vermiştim Bugün sabah öğrendim değerlerim aşağıdaki gibi

FAKTÖR II NORMAL
MTHFR (A1298C) NORMAL
MTHFR (C677T) HOMOZİGOT

sorum şu şuandaki bebeğimi kurtarma şansımız var mı yani düşüşe geçtiği için iğne kullansak bile artık sağlıklı olma ihtimali var mı
canım sorun için yardımcı olamıcam ancak bende sana bir soru sorucam testi nerde yaptırdın acaba ? devlette 3 düşük olmadan yaptırılmadığını söylüyorlar , özelde de maliyetliymiş sanırım:( Allah bebeğini sana bağışlasın.

Ca
canım sorun için yardımcı olamıcam ancak bende sana bir soru sorucam testi nerde yaptırdın acaba ? devlette 3 düşük olmadan yaptırılmadığını söylüyorlar , özelde de maliyetliymiş sanırım:KK43: Allah bebeğini sana bağışlasın.
Evet bana bazıları 800, 700, 550, 420 gibi fiyatlar verdiler en sonunda pazarlık keserek 350 ye yaptırdım adana da özel bir laboratuvar a Onlarda testi istanbula gönderdi

FAKTÖR II NORMAL
MTHFR (A1298C) NORMAL
MTHFR (C677T) HOMOZİGOT

peki koraspirin kullanmadınmı canım. zaten hemen iğneye başlatmıyorlar. bendede var ve kese görününce iğneye başlıcaz. koraspirin al mutalaka. daha gebeliğin erken bence sorun olmucaktır. hem tek bir mutasyon var. pıhtılaşma değerin çok yüksek değil bence. hemen dr. a git iğne için. evdeki testlere güvenme belki suyu fazla içtin belli olmaz onda. düşükten hemen sonra mı gebelik oldu testlerin yeni çıkmış ?

peki koraspirin kullanmadınmı canım. zaten hemen iğneye başlatmıyorlar. bendede var ve kese görününce iğneye başlıcaz. koraspirin al mutalaka. daha gebeliğin erken bence sorun olmucaktır. hem tek bir mutasyon var. pıhtılaşma değerin çok yüksek değil bence. hemen dr. a git iğne için. evdeki testlere güvenme belki suyu fazla içtin belli olmaz onda. düşükten hemen sonra mı gebelik oldu testlerin yeni çıkmış ?
Geçen ay beta 25_30 larda falan kaldı sonra düştü Sonraki ay Rabbim nasip etti Kanda beta 266 çıktı çok şükür idrar yanılttı yani
iğneye başladık clexane 0.4 ml ve demir ilacı verdi bugün ama coraspirin vermedi
Riske atmak istemedik iğneye o yüzden başladık 10 tane aldırdı zaten perşembe ye gel dedi keseye bakalım dedi eğer iyi giderse doğuma kadar kullanacağım ama senınkı niye bekletin ki bilmiyorum gerçi sen Coraspin kullanıyormusun onun faydası olur

Geçen ay beta 25_30 larda falan kaldı sonra düştü Sonraki ay Rabbim nasip etti Kanda beta 266 çıktı çok şükür idrar yanılttı yani
iğneye başladık clexane 0.4 ml ve demir ilacı verdi bugün ama coraspirin vermedi
Riske atmak istemedik iğneye o yüzden başladık 10 tane aldırdı zaten perşembe ye gel dedi keseye bakalım dedi eğer iyi giderse doğuma kadar kullanacağım ama senınkı niye bekletin ki bilmiyorum gerçi sen Coraspin kullanıyormusun onun faydası olur
kese görülmeden genelde kimse başlamıyor iğneye. dış gebelik ihtimaline karşı. ben daha gebe değilim. 2 kayıptan sonra öğrendim. şuan sadece coraspirin kullanıyorum. öğrenir öğrenmez gebeliği gidicem bende dr. a. sonra sen gibi başlıcaz iğneye inşallah. benimki kimyasal değildi. 7 haftaya kadar ilerledik. 5 haftalıkken geç olmaz diye düşünüyorum. bu arada hemen gebelik oluşması çok iyi gerçekten, inşallah sağlıklı olur.

kese görülmeden genelde kimse başlamıyor iğneye. dış gebelik ihtimaline karşı. ben daha gebe değilim. 2 kayıptan sonra öğrendim. şuan sadece coraspirin kullanıyorum. öğrenir öğrenmez gebeliği gidicem bende dr. a. sonra sen gibi başlıcaz iğneye inşallah. benimki kimyasal değildi. 7 haftaya kadar ilerledik. 5 haftalıkken geç olmaz diye düşünüyorum. bu arada hemen gebelik oluşması çok iyi gerçekten, inşallah sağlıklı olur.
Canim senin kayıpların nasıl oldu. Kendiliğinden düştüm u yoksa karninda mi oldu. Ben 10 haftalıkken bebeği m karnimda oldu. Ama bebegin gelişimi 2 hafta geriden geliyordu. Çok yavaş gelişimi vardı. Pıhtılasma testi yaptırmadik. Devlette yapılan mi yor mus özel de de maliyetli. Bilmiyorum çok ta merak ediyorum acaba bende de varmı diye

Allah korusun inşallah diş gebelik olmaz Benim de iki tane kaybım var Genetik bölümüne gittim sadece kromozom anomalisi testine baktılar O kadar çok dedim ki kan pıhtılaşması testine de bakın onun için üç aydan sonraki kayıplarda bakıyoruz dedi Ben de kafaya koymustum bu teste baktiracagim Özel hastane ve özel laboratuvar lari aradım fiyat öğrendim 4 test için 350 lira verdim diğer hamileliğime kadar en azından sonuçları alırım eğer yoksa kafam rahat eder varsa de ona göre önlem alırım dedim Rabbimin izni ile hamile olduğumu öğrendim iki gün sonra da testin sonucunu aldım hemen iğneye başladık İnşallah hersey yolunda gider yüzümüz güler Sana da Rabbim tez zamanda nasip etsin

Kızlar Merhaba ben de 27 nisanda kürtaj oldum bebeğin kalbi durdu gelişimi geriydi 34. Günüm bu gün kasıklarımda hafif ağrı var bekliyorum bir an önce adet olmak istiyorum doktorum 2 ay bekle dedi ama ben adet olduktan sonra beklemeyi düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım bu arada kürtaj sonrası süt geldiği için dostinex kullandım adet üzerinde etkisi var mı acaba :-(

Kızlar Merhaba ben de 27 nisanda kürtaj oldum bebeğin kalbi durdu gelişimi geriydi 34. Günüm bu gün kasıklarımda hafif ağrı var bekliyorum bir an önce adet olmak istiyorum doktorum 2 ay bekle dedi ama ben adet olduktan sonra beklemeyi düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım bu arada kürtaj sonrası süt geldiği için dostinex kullandım adet üzerinde etkisi var mı acaba :-([/QUO,

Bence dr u dinlemelisin, 2 ay bekle. Sütte geldiği için gebelik oluşması zorlaşacaktır. Boşa ümitlenmiş olma bu ay

Kızlar Merhaba ben de 27 nisanda kürtaj oldum bebeğin kalbi durdu gelişimi geriydi 34. Günüm bu gün kasıklarımda hafif ağrı var bekliyorum bir an önce adet olmak istiyorum doktorum 2 ay bekle dedi ama ben adet olduktan sonra beklemeyi düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım bu arada kürtaj sonrası süt geldiği için dostinex kullandım adet üzerinde etkisi var mı acaba :-(

Bence dr u dinlemelisin, 2 ay bekle. Sütte geldiği için gebelik oluşması zorlaşacaktır. Boşa ümitlenmiş olma bu ay

Canim senin kayıpların nasıl oldu. Kendiliğinden düştüm u yoksa karninda mi oldu. Ben 10 haftalıkken bebeği m karnimda oldu. Ama bebegin gelişimi 2 hafta geriden geliyordu. Çok yavaş gelişimi vardı. Pıhtılasma testi yaptırmadik. Devlette yapılan mi yor mus özel de de maliyetli. Bilmiyorum çok ta merak ediyorum acaba bende de varmı diye
birini kalbi durdu canım, diğeri hiç gelişemedi yani bozuk kese vardı sadece. 2side kürtajla sonuçlandı. bu çok yaygın bişi canım. dr.lar umursamıyor ama ben kendiçevremde sadece 5 kişi biliyorum. uygun yapan özeller var. bende özelde yaptırdım. devlet sadece pıhtılaşmaya bakıyordu oda zarzor. kromozoma yine bakmadı. bende gittim özelde hepsini yaptrıdım. bi ara konuş özelleri ve pazarlık yap canım. belki uygun bir yer bulursun. burada yazılan 1000- 2000 tl gibi fiyatlara sakın aldanma. eşimle ben sadece 24 tl ödedik. 2 düşük olduğu için. tek düşük varsa 200tl itiyorlar. oda makul fiyat bence. sonuçta bir kürtaj 800-900 tl. eğer 300 e kadar bulursan özelde yaptır derim canım. ama tabi illede sorunolacak diye bişi yok. bir sürü sebebi var düşüğün. tabi en sık görüleni pıhtılaşma

Back