• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

[QUO"teztez, post: 40600763, member: 528363"]Benimde cumartesi günü adet günüm inş beraber veririz müjdeli haberleri[/QUOTE]
Amin canım benim inşallah

Canım kanda arastiriyorUOTE="tugba88guler, post: 40591709, member: 633767"]Canim.ne testleri isteniyor acaba beni bilgilendirimisin[/QUOTE]
Canim kanda araştırıyor rahmi inceliyor
Canim.ne testleri isteniyor acaba beni bilgilendirimisin
Canim kanda araştırmalar yapılıyor rahim incelemesi oluyor birde doktor simrr testi istedi benden ama hic korkma korkulacak birsey değil

Canım kanda arastiriyorUOTE="tugba88guler, post: 40591709, member: 633767"]Canim.ne testleri isteniyor acaba beni bilgilendirimisin

Canim kanda araştırmalar yapılıyor rahim incelemesi oluyor birde doktor simrr testi istedi benden ama hic korkma korkulacak birsey değil[/QUOTE]
Suan gidiyorum cnm doktora bende kurtaj olmadim kendiliginden geldi ins temizlenmistir icim.benim tup bebekti acibademdeki dojtorum hic bi test onermedi ama fakulteden haftaya randevu aldim ins yaparlar testlerimi de ikinci gebelige daha bilincli niyetlenirim

Canim kanda araştırmalar yapılıyor rahim incelemesi oluyor birde doktor simrr testi istedi benden ama hic korkma korkulacak birsey değil
Suan gidiyorum cnm doktora bende kurtaj olmadim kendiliginden geldi ins temizlenmistir icim.benim tup bebekti acibademdeki dojtorum hic bi test onermedi ama fakulteden haftaya randevu aldim ins yaparlar testlerimi de ikinci gebelige daha bilincli niyetlenirim[/QUOTE]
Allah yardimcin olsun canım müdahale olmadan olmasi daha iyi herserde bir hayir vardir Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallah ben kurtaj olmustum iyiki sen yadamiyorsun bende devlette gitmiştim orasi araştırma yapti cokta memnun kaldim sekerden guatira hormonlardan diğer birçok seyi hepsini incelediler

Suan gidiyorum cnm doktora bende kurtaj olmadim kendiliginden geldi ins temizlenmistir icim.benim tup bebekti acibademdeki dojtorum hic bi test onermedi ama fakulteden haftaya randevu aldim ins yaparlar testlerimi de ikinci gebelige daha bilincli niyetlenirim
Allah yardimcin olsun canım müdahale olmadan olmasi daha iyi herserde bir hayir vardir Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallah ben kurtaj olmustum iyiki sen yadamiyorsun bende devlette gitmiştim orasi araştırma yapti cokta memnun kaldim sekerden guatira hormonlardan diğer birçok seyi hepsini incelediler[/QUOTE]
Anladim cnm malesef onlarin bi cogu var bende zaten rahmim temizlenmis cok sukur ins kendiliginden tutar en yakin zmnda

Tüp bebek yazmıştın ne
Allah yardimcin olsun canım müdahale olmadan olmasi daha iyi herserde bir hayir vardir Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallah ben kurtaj olmustum iyiki sen yadamiyorsun bende devlette gitmiştim orasi araştırma yapti cokta memnun kaldim sekerden guatira hormonlardan diğer birçok seyi hepsini incelediler
Anladim cnm malesef onlarin bi cogu var bende zaten rahmim temizlenmis cok sukur ins kendiliginden tutar en yakin zmnda[/QUOTE]
ztup bebek demişsin ne zamandır deniyor sun canım

Tüp bebek yazmıştın ne

Anladim cnm malesef onlarin bi cogu var bende zaten rahmim temizlenmis cok sukur ins kendiliginden tutar en yakin zmnda
ztup bebek demişsin ne zamandır deniyor sun canım[/QUOTE]
Bir asilama gecirdim negatif bi de tup denemistim ilkti tuttu ama malesef 7.hafta dustu :(

Merhaba bende 6 aylik evliyim 3 bucuk ay once idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle 2 aylik bebegimi kaybettim tekrar bebek dusundugum icin doktora gittim ultrasonda yumurtaliklarimda kist cikti kizken de cikmisti adet olup tekrar gittigimde gecmisti yine adetim yakin adet olunca bu da gecermi kaliciysa hamile kalmami obler mi

Merhaba bende 6 aylik evliyim 3 bucuk ay once idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle 2 aylik bebegimi kaybettim tekrar bebek dusundugum icin doktora gittim ultrasonda yumurtaliklarimda kist cikti kizken de cikmisti adet olup tekrar gittigimde gecmisti yine adetim yakin adet olunca bu da gecermi kaliciysa hamile kalmami obler mi
Geçmiş olsun canım. Adetin yakınsa bazen kist sanıyorlar rahimde bişeyleri. Benim de başıma geldi benzer durum. Bir ay sonra başka doktora gittim hiçbişey yokmuş. Ayrıca kist olduğunu söyleyen doktor hamile kalmana engel değil korkma demişti

Geçmiş olsun canım. Adetin yakınsa bazen kist sanıyorlar rahimde bişeyleri. Benim de başıma geldi benzer durum. Bir ay sonra başka doktora gittim hiçbişey yokmuş. Ayrıca kist olduğunu söyleyen doktor hamile kalmana engel değil korkma demişti
Saolun sizede gecmis olsun insallah adetimden sonra gecer siz yasadiginiz durumdan sonra hamile kaldiniz mi

Merak etme regliyle giden zararsiz yumurtalik kisti onlar bende de 21 yasindan beri var ki suan 29 yasindayim, hatta 4cm kistim varken hamile bile kaldim, ama tabi bebegimizi 10. haftada kaybettik, ama dokorum kist yuzunden olmasi imkansiz dedi.

merhaba 1 tane kızım var allahıma binlerce kez şükürler olsun zor geçen bi hamilelikten sonra kucağıma almayı nasip ettiği için...kızım 3 yaşında 2014 yılında 2. bebeğime hamile kaldım 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. kardeş istiyoruz 3-4 aydır korunmuyoruz bir sorunmu var diye merak ettiğimden hormon testi yaptırdım. hormonlarım iyi şükür ama amh değerim düşük çıktı. 0,69 değerle normal yolla hamile kalabilirmiyim ? bu durumda olup hamile kalan varmı?

Merak etme regliyle giden zararsiz yumurtalik kisti onlar bende de 21 yasindan beri var ki suan 29 yasindayim, hatta 4cm kistim varken hamile bile kaldim, ama tabi bebegimizi 10. haftada kaybettik, ama dokorum kist yuzunden olmasi imkansiz dedi.
Cok cok gecmis olsun insallah sizde en yakin zamanda hayirli saglikli bi sekilde bebeginizi kucaginiza alirsiniz

Back