- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.281
Canım benim de kürtajdan sonra adet düzensizliği başladı doktor kistim tüylenmem olmadığı halde pco dedi sonra bi hormon tahlili yaptırdım ki 54 müş prolaktin boşuna kaç ayım geçti. Bu ay düştü çok şükür ilaçlarla yumurtam da usg de göründü inş hayırlı sağlıklı bir gebelik olur bu ay hepimizinpko yok canım ama kürtajın üstünden 3 ay geçti. ilk kürtajımdada böyle sorun oldu. 6 ay düzene girmedi. prolaktinim sınırda herhalde bundan kaynaklı bişi. vücut hala gebe gibi davranıyornormalde 14. gün mutlaka çatlardı ve 28 günde bir adet olurdum. gebe kalmama da engel bu durum . beklemem gerekiyor biraz daha sanırım
Prolaktin de ayrı bir baş belası ya ben de hamile kalamadım bir süre onun yüzünden sonra ilaçla düşürüldü neyse kiCanım benim de kürtajdan sonra adet düzensizliği başladı doktor kistim tüylenmem olmadığı halde pco dedi sonra bi hormon tahlili yaptırdım ki 54 müş prolaktin boşuna kaç ayım geçti. Bu ay düştü çok şükür ilaçlarla yumurtam da usg de göründü inş hayırlı sağlıklı bir gebelik olur bu ay hepimizin
amin canım inşallah, hepimize şifa versin AllahAllah şifalar versin tez zamanda canım hemen düzene girer inşallah
benim ilkinde öyle bir sürü ay geçti canım. eskiden çok düzenli regl ve yumurtlama tarihim olduğu içinde hep nasip olmadı diye düşünüyordum. sonra 6 ay geçti farkettimki yumurtlama problemim var. sonra düzeldi işte kürtajdan 9 ay sonra gebelik oldu. şimdi de 3 ay geçti ve yine aynı sorun. bi sonraki adetimde dr. a gidip hem hormon tahlili hem yumurta kontrolü yaptırıcam. yoksa yine uzayacak gebelik. şu an prolaktin sınırda çok yüksek değil ama çatlamadı hala yumurta.Canım benim de kürtajdan sonra adet düzensizliği başladı doktor kistim tüylenmem olmadığı halde pco dedi sonra bi hormon tahlili yaptırdım ki 54 müş prolaktin boşuna kaç ayım geçti. Bu ay düştü çok şükür ilaçlarla yumurtam da usg de göründü inş hayırlı sağlıklı bir gebelik olur bu ay hepimizin
Bir önceki msjımda da biraz bahsettim canım kısaca yumurtanın çatlamasından 24-36 saat önce çift çizgi çıkıyo idrar kitinde ve o gün ve istersen sonraki günü de değerlendirip sonucu bekliyosun ve biliyosun ki yumurtan artık çatladı son güne kadar ilişki denemene de gerek kalmıyo. İlk aydan kalanlar da çok hemen olmayıp sonraki aylarda olanlar da. Ben çok faydasını gördüm inşallah yine görürüz hep birlikte bu sefer
36 saat içinde yumurta çatlayacak hali hazırda sperm olsun ki dölleyeyim diyor yumurta bize canım:) mesela biz çift çizgiyi koyu olarak gördüğümüz gün ve her ihtimale karşı ertesi akşam denedik okadar. Testte her yaptığında 2.çizgi silikte olsa çıkıyor dikkat edin koyu Çıktığı zaman yumurta çatlamak üzere demektir:)çok sagol canım anlatımın için, çift çizgiyi gördükten sonra 36 saat mı var yanı? en fazla ilişkiye girmemiz için, doğru anlıyorum dimi?
36 saat içinde yumurta çatlayacak hali hazırda sperm olsun ki dölleyeyim diyor yumurta bize canım:) mesela biz çift çizgiyi koyu olarak gördüğümüz gün ve her ihtimale karşı ertesi akşam denedik okadar. Testte her yaptığında 2.çizgi silikte olsa çıkıyor dikkat edin koyu Çıktığı zaman yumurta çatlamak üzere demektir:)
36 saat içinde yumurta çatlayacak hali hazırda sperm olsun ki dölleyeyim diyor yumurta bize canım:) mesela biz çift çizgiyi koyu olarak gördüğümüz gün ve her ihtimale karşı ertesi akşam denedik okadar. Testte her yaptığında 2.çizgi silikte olsa çıkıyor dikkat edin koyu Çıktığı zaman yumurta çatlamak üzere demektir:)
Evet canım aynen öyle :) çift çizgi gördüğün günün Akşamı deneme yapmalısınız yani :)ayyy gercenten cok cahılım ben bu konudakısaca özetleyim, koyu çift ç,izgiyi gördükten sonra en fazla 36 saatimiz var bu 36 saat içinde spermleri devreye almamız gerekiyor, çatladıktan sonra sans yok :S doğru anlamışım dımı?
Evet canımcım idrar testi bu da gebelik testinin aynısı zaten. Tek fark üzerinde hcg yazmıyor da LH yazıyorcnm peki idrarla mı yapılıyor bu test de :)
Estağfirullah ayrıca canım ne demek cahillik olur mu işimiz düşünce öğreniyoruz biz de mecburen napalımayyy gercenten cok cahılım ben bu konudakısaca özetleyim, koyu çift ç,izgiyi gördükten sonra en fazla 36 saatimiz var bu 36 saat içinde spermleri devreye almamız gerekiyor, çatladıktan sonra sans yok :S doğru anlamışım dımı?
okeyyyy supersın :)Evet canım aynen öyle :) çift çizgi gördüğün günün Akşamı deneme yapmalısınız yani :)
Amiiinnn canım inşallah :) benim de bugün geldi testçiklerim :))) adetim bitsin Bismillah diyceZ inşallah :)))süperiz yeni ay yeni umutlar :) benımde sıparısım yarın elımde olur ılk adetımle baslıcam testlerımıbyapmaya umarım ugur getrr bu testler hamıs olruz hepımız
Canim bendede var testten ama 4 saat idrarini tutmak gerekiyor oda çok zor çünkü sürekli şu içen biriyim sen nasıl yapıyorsunEvet canımcım idrar testi bu da gebelik testinin aynısı zaten. Tek fark üzerinde hcg yazmıyor da LH yazıyor
Evet beni de en zorlayan o konu oluyor canımCanim bendede var testten ama 4 saat idrarini tutmak gerekiyor oda çok zor çünkü sürekli şu içen biriyim sen nasıl yapıyorsun
Korkamana gerek yok ben kurtaj olmadim ama normal düşük yaptim doktora gittiğimde normal demişti sorun yok yani bidaha adet olcaksin bana ole demistiarkadaşlar kürtajdan sonraki ilk adetim adet bile demim saça çamur gibi bişi geldi arada kanda geldi ama tam adet gibi deildikorkuyorum szinki nasıldı normalde uzun surmesı lazım tam kanama olması lazıım deılmıııı
Evet beni de en zorlayan o konu oluyor canımsaat 12 gibi bırakıyorum sıvı almayı ve saat 3-3.30a kadar bekliyorum tuvaletim gelse de gitmiyorum sonra testi yaptıktan sonra bol bol suya devam ediyorum yine:) ne kadar az Sıvı tüketmiş olursan okadar net sonuç veriyor çünkü biliyorsun sen de
ben 3 ay denedim ovulasyon testini bu ay da dahil. doktora gidip usg ile yumurtam görüldüğü halde testlerim hep negatifti. yani ben beceremedim doğrusu. çok fazla su tüketen bir insanım günde 2-2.5 lt kesin içiyorum herhalde ondan çıkmadı diyorum. saati içtiğin su miktarı falan herşey etkiliyor oldukça zor bir test benceBende deneyim bari bu ay azcık zorlancam bakalım. Ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?