Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım benim de kürtajdan sonra adet düzensizliği başladı doktor kistim tüylenmem olmadığı halde pco dedi sonra bi hormon tahlili yaptırdım ki 54 müş prolaktin boşuna kaç ayım geçti. Bu ay düştü çok şükür ilaçlarla yumurtam da usg de göründü inş hayırlı sağlıklı bir gebelik olur bu ay hepimizin

Prolaktin de ayrı bir baş belası ya ben de hamile kalamadım bir süre onun yüzünden sonra ilaçla düşürüldü neyse ki

Allah şifalar versin tez zamanda canım hemen düzene girer inşallah
amin canım inşallah, hepimize şifa versin Allah
benim ilkinde öyle bir sürü ay geçti canım. eskiden çok düzenli regl ve yumurtlama tarihim olduğu içinde hep nasip olmadı diye düşünüyordum. sonra 6 ay geçti farkettimki yumurtlama problemim var. sonra düzeldi işte kürtajdan 9 ay sonra gebelik oldu. şimdi de 3 ay geçti ve yine aynı sorun. bi sonraki adetimde dr. a gidip hem hormon tahlili hem yumurta kontrolü yaptırıcam. yoksa yine uzayacak gebelik. şu an prolaktin sınırda çok yüksek değil ama çatlamadı hala yumurta.

çok sagol canım anlatımın için, çift çizgiyi gördükten sonra 36 saat mı var yanı? en fazla ilişkiye girmemiz için, doğru anlıyorum dimi?

çok sagol canım anlatımın için, çift çizgiyi gördükten sonra 36 saat mı var yanı? en fazla ilişkiye girmemiz için, doğru anlıyorum dimi?
36 saat içinde yumurta çatlayacak hali hazırda sperm olsun ki dölleyeyim diyor yumurta bize canım:) mesela biz çift çizgiyi koyu olarak gördüğümüz gün ve her ihtimale karşı ertesi akşam denedik okadar. Testte her yaptığında 2.çizgi silikte olsa çıkıyor dikkat edin koyu Çıktığı zaman yumurta çatlamak üzere demektir:)

ayyy gercenten cok cahılım ben bu konuda kısaca özetleyim, koyu çift ç,izgiyi gördükten sonra en fazla 36 saatimiz var bu 36 saat içinde spermleri devreye almamız gerekiyor, çatladıktan sonra sans yok :S doğru anlamışım dımı?

cnm peki idrarla mı yapılıyor bu test de :)

Evet canım aynen öyle :) çift çizgi gördüğün günün Akşamı deneme yapmalısınız yani :)

Estağfirullah ayrıca canım ne demek cahillik olur mu işimiz düşünce öğreniyoruz biz de mecburen napalım keşke hiç gerek kalmasa ama maalesef üzerine ceket atınca bile hamile kalan bayanlardan değiliz :)

süperiz yeni ay yeni umutlar :) benımde sıparısım yarın elımde olur ılk adetımle baslıcam testlerımıbyapmaya umarım ugur getrr bu testler hamıs olruz hepımız

Canim bendede var testten ama 4 saat idrarini tutmak gerekiyor oda çok zor çünkü sürekli şu içen biriyim sen nasıl yapıyorsun
Evet beni de en zorlayan o konu oluyor canım saat 12 gibi bırakıyorum sıvı almayı ve saat 3-3.30a kadar bekliyorum tuvaletim gelse de gitmiyorum sonra testi yaptıktan sonra bol bol suya devam ediyorum yine:) ne kadar az Sıvı tüketmiş olursan okadar net sonuç veriyor çünkü biliyorsun sen de

Korkamana gerek yok ben kurtaj olmadim ama normal düşük yaptim doktora gittiğimde normal demişti sorun yok yani bidaha adet olcaksin bana ole demisti

Bende deneyim bari bu ay azcık zorlancam bakalım. Ne olcak

Bende deneyim bari bu ay azcık zorlancam bakalım. Ne olcak
ben 3 ay denedim ovulasyon testini bu ay da dahil. doktora gidip usg ile yumurtam görüldüğü halde testlerim hep negatifti. yani ben beceremedim doğrusu. çok fazla su tüketen bir insanım günde 2-2.5 lt kesin içiyorum herhalde ondan çıkmadı diyorum. saati içtiğin su miktarı falan herşey etkiliyor oldukça zor bir test bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…