- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #18.261
Ben düşük yaptım ve doktor bana progestan verdiBnada anlatn nelrr yabiosunuz hamislik icin bnde denim bidahaki adetmdeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben düşük yaptım ve doktor bana progestan verdiBnada anlatn nelrr yabiosunuz hamislik icin bnde denim bidahaki adetmdeee
Ben int aldım çok iyidir. Hem eczane fiyatının yarısına daha ucuz oluyor hatta gebelik testini bile ordan aldım hepkızlar günaydın, ovulasyon testini neden internetten sipariş veriyorsunuz? eczanede yok mu? ben hiç kullanmadım , internettekiler daha mı iyi oluyor? kullanmak istiyorum bende alıcam tavsiyeniz nedir?
Canım birçok marka var ama eczanede çok Pahalı. Ben yaşadığım ilde sordum içinde sadece 5 tane vardı ve 25 TL dedi ama ben gittigidiyordan laboquick marka 20 Ovulasyon+6 gebelik testini 19.90a alıyorum. Daha önce de söylemişimdir ben bunun yardımıyla hamile kaldım 2 defa denedik o ay sadece. Şimdi yine yumurtamın gelişip gelişmediğini anlamadan uğraşıp yıpranmak istemiyorum o yüzden yine kullanıcam. :)kızlar günaydın, ovulasyon testini neden internetten sipariş veriyorsunuz? eczanede yok mu? ben hiç kullanmadım , internettekiler daha mı iyi oluyor? kullanmak istiyorum bende alıcam tavsiyeniz nedir?
Bir önceki msjımda da biraz bahsettim canım kısaca yumurtanın çatlamasından 24-36 saat önce çift çizgi çıkıyo idrar kitinde ve o gün ve istersen sonraki günü de değerlendirip sonucu bekliyosun ve biliyosun ki yumurtan artık çatladı son güne kadar ilişki denemene de gerek kalmıyo. İlk aydan kalanlar da çok hemen olmayıp sonraki aylarda olanlar da. Ben çok faydasını gördüm inşallah yine görürüz hep birlikte bu seferEvet cnm bat tan sonra 20. Gün başlıyorsun ve 5 gün sabah akşam tok karnına içiyosn,
Ya bu ovulasyon testi nedir ki
Hiç duymadım canım kimseden ama rahim daha toparlanmaya Çalışıyor demekki oyüZden olmuştur muhtemelenBiliosunz 14 subatta bebegim annesni birakti gitti dusuk kurtaj sora 17 marta tuhaf tam kanama deolde camurumsi gbi bsiler geldi dun iliski oldu iliskiden sora camue geldi bi aksamda biraz kan sora yine camurumsu akinti anlamiorm eskiden bole deilde nolur bsi idyin sizdede bole olan varmi anlam veremiorm
20 tane var demişsin ya 20 kez idrar testi mi yapılıyor yaniBir önceki msjımda da biraz bahsettim canım kısaca yumurtanın çatlamasından 24-36 saat önce çift çizgi çıkıyo idrar kitinde ve o gün ve istersen sonraki günü de değerlendirip sonucu bekliyosun ve biliyosun ki yumurtan artık çatladı son güne kadar ilişki denemene de gerek kalmıyo. İlk aydan kalanlar da çok hemen olmayıp sonraki aylarda olanlar da. Ben çok faydasını gördüm inşallah yine görürüz hep birlikte bu sefer
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/laboquick-20-adet-ovulasyon-6-gebelik-kargo-15243073920 tane var demişsin ya 20 kez idrar testi mi yapılıyor yani
bir de aldığın satıcının linkini paylaşırmsn
nerden aldın canım sen?? verdiğim linkten alsaydın yaumudum ol ben smdi aldm ama :/ 16 tane yaaa
bende aynısını aldım bu ay ama 20. günüm hala çatlamadı yumurta. testlerin yarısı bitti bilehttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/laboquick-20-adet-ovulasyon-6-gebelik-kargo-152430739
evet canım 20 gün demektir 20 tane. mesela adetinin 8.-9. günü başlayıp koyu çift çizgiyi görene kadar deniyorsun muhtemelen en geç 14.güne kadar çıkar zaten çift çizgi. sonra geri kalanlar sonraki aya kalıyor (tabi inşallah gerek kalmaz) :)
Adetin düzenliyse çatlaması lazımdı şimdiye kadar canım kaçırmış olabilir misin? Pko sorunun yok değil mi?bende aynısını aldım bu ay ama 20. günüm hala çatlamadı yumurta. testlerin yarısı bitti bile![]()
Kızlar herkese büyük geçmiş olsun bende ekim annesi olucaktım ama cumartesi düşük yaşadım pazarteside kürtaj yaptılar((
moralim çok bozuk 11 haftalıktı...
bundan sonrası için endişeliyim siz denemelere ne zman başladınız?
özelde oldum adet ağrısı gibi ağrısı oluyor oda zmanla azaldı. korkulacak gibi değildigeçmiş olsun benimde ctesi alınacak özeldemi oldunuz sonrasında agrı oluyormu?
pko yok canım ama kürtajın üstünden 3 ay geçti. ilk kürtajımdada böyle sorun oldu. 6 ay düzene girmedi. prolaktinim sınırda herhalde bundan kaynaklı bişi. vücut hala gebe gibi davranıyorAdetin düzenliyse çatlaması lazımdı şimdiye kadar canım kaçırmış olabilir misin? Pko sorunun yok değil mi?
Allah şifalar versin tez zamanda canım hemen düzene girer inşallahpko yok canım ama kürtajın üstünden 3 ay geçti. ilk kürtajımdada böyle sorun oldu. 6 ay düzene girmedi. prolaktinim sınırda herhalde bundan kaynaklı bişi. vücut hala gebe gibi davranıyornormalde 14. gün mutlaka çatlardı ve 28 günde bir adet olurdum. gebe kalmama da engel bu durum . beklemem gerekiyor biraz daha sanırım
Geçmiş olsun cnm Allah hepimize sabır versin. Ben 8 hflıkken kürtaj oldum. Kürtajdan sonraki adetim 47. Gün oldu. Kontrole gittim doktor beklemeye gerek yok diye onay verince başladım çalışmaya ama 1 sene oldu üstüne nerdeyse ve hala gebe kalamadım malesefKızlar herkese büyük geçmiş olsun bende ekim annesi olucaktım ama cumartesi düşük yaşadım pazarteside kürtaj yaptılar((
moralim çok bozuk 11 haftalıktı...
bundan sonrası için endişeliyim siz denemelere ne zman başladınız?