• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Aaaa olemi dorr saat su sut filan icmicezmiiiii bilmiordum kullanma klavuzu vardr dmi
Var canım kullanma klavuzu ama ben sana daha önce de anlattım biraz kullanımını önceki msjlarda özele bak olur mu :) saat 12 gibi Sıvı tüketmeyi tamamen bırakacaksın çok susarsan 1-2 yudumdan bişey olmaz ama mümkün olduğunca idrar renginin koyu olması lazım ki sonuç yanlış çıkmasın. Ben hep 15.30-16.00 arası yaptım testleri ve 11.gün yakalamıştım çift çizgiyi.

bende aldım testleri bakalım bekliyorum pzt elime ulaşır sanırım :) umarım kullanmayı becere bilirim :KK43:
Becerirsin canım merak etme. Dikkat etmen gereken 2 şey var sadece 1. Idrar dinlenmiş olmalı yani birkaç saat önce sıvı alımını bırak, 2. Her gün aynı saatte yap 15.30-16.00 gibi en doğru çıkan saatlermiş... Dinlenmiş olması için sabah uyandığımda yapayım diyebilirsin. Yapma :) o saatte doğru çıkmazmış :))) bak bu sayfada fotosunu paylaşmıştım daha önce inceleyin isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lim-kizlarrrrr.748147/page-1202#post-39040212

Becerirsin canım merak etme. Dikkat etmen gereken 2 şey var sadece 1. Idrar dinlenmiş olmalı yani birkaç saat önce sıvı alımını bırak, 2. Her gün aynı saatte yap 15.30-16.00 gibi en doğru çıkan saatlermiş... Dinlenmiş olması için sabah uyandığımda yapayım diyebilirsin. Yapma :) o saatte doğru çıkmazmış :))) bak bu sayfada fotosunu paylaşmıştım daha önce inceleyin isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lim-kizlarrrrr.748147/page-1202#post-39040212

canım hergün aynı saatte yap demişşin :S çizgiyi görünceye kadar mı hergün aynı saatte yapim?

Bence akışına bırakmak lazım o zaman gelir bakalım ben mens olcak mıyım calışmadık olursa süpriz olur kafama takılan düşükten sonra gebelik hemenli döncek aylarca sürcekcekmi beta hcg ye baktırmıycam inatla;21 gün oldu adetim biteli

ben 3 ay denedim ovulasyon testini bu ay da dahil. doktora gidip usg ile yumurtam görüldüğü halde testlerim hep negatifti. yani ben beceremedim doğrusu. çok fazla su tüketen bir insanım günde 2-2.5 lt kesin içiyorum herhalde ondan çıkmadı diyorum. saati içtiğin su miktarı falan herşey etkiliyor oldukça zor bir test bence
Aynen bende sürekli şu içiyorum birde çalışıyorum çay falanda iciliyor artık 1 hafta tutcam kendimi bebis için neler yaptım bunuda yaparım ne olcak yeter ki yavrum gelsin bana saglikla

merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 hafta önce düşük yaptım. adet gecikmesinin birinci günü beta hcg değerim 4.51, gecikmenin iki gün sonrasında 16.7 idi. 5. günde doktora gittim ama kasıklarım çok ağrıyordu bir de kahverengi lekelenme yaşıyordum. doktorda keseyi gördük ama çook küçükmüş. ertesi gün de kanamam başladı hemen doktora gittik kese kayboldu düşük yapmışım. toplamda adetim 7 gün gecikmiş oldu. bu yaşadığım kimyasal gebelik mi? acaba korunmama gerek var mı? adetim ne zaman gelir? vb.... bir sürü soru var kafamda tabiii bir de kalbim çok kırık çok duygusallaştım. korkuyorum. :(

merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 hafta önce düşük yaptım. adet gecikmesinin birinci günü beta hcg değerim 4.51, gecikmenin iki gün sonrasında 16.7 idi. 5. günde doktora gittim ama kasıklarım çok ağrıyordu bir de kahverengi lekelenme yaşıyordum. doktorda keseyi gördük ama çook küçükmüş. ertesi gün de kanamam başladı hemen doktora gittik kese kayboldu düşük yapmışım. toplamda adetim 7 gün gecikmiş oldu. bu yaşadığım kimyasal gebelik mi? acaba korunmama gerek var mı? adetim ne zaman gelir? vb.... bir sürü soru var kafamda tabiii bir de kalbim çok kırık çok duygusallaştım. korkuyorum. :(
oncelikle çook geçmiş olsun canm. Allh sabır versin. Kese gorunduğune gore kimyasal değildr. Kurtaj olmadığına gore adetin 25-30 gune kadar olur, bnce sakın korunma. Kurtaj olmamşaın rahmn toparlanr hemn

Back