- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #18.181
hayırlı günler kızlar,
nasılsınız
nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı günler hepinize dcitak sen nasılsın .. kafamı kurcalayan bişi var 5 gün sonra adet olmam lazım ama yaklasık 10 gündür kasık ağrısı çekiyorum var mıdır ki bi sürpriz .. ooff hayal kırıklığı istemiyorum
günaydın kızlar normalde 21-24 gün arası adet olurdum. geçen ay 24 şubatta düşük ya da kimyasal hangisiyse doktorum düşük demişti ama ben kestiremedim başlamıştı. normal şartlarda 21 martta olmam gerekiyordu. bugün 28. gün ki bende böyle gecikme olmazdı erken olurdum geç olmazdım. dün idrarda negatifti dayanamadım yaptım. cumadan perşembeden hep olacakmışım gibi ağrılarım var ve devam ediyor. sivilcelerim de cıktı. 9-12 mart arası bir gün ovulasyonda koyuyu yakaladım.anlam veremedim vücut dengesi bozulmuş olabilir dimi kimyasal ya da düşükten sonra adet döngüleri de değişiyor bazen diye duydum. olsa bir şeyler dün idrarda çıkardı zaten umutlarım suya düştü en iyisi adeti bekleyeyim ben ne zaman teşrif ederse...
AAA test yaptır hemen olur mu olur :)[/QUOT
5 gün bekliyim ben erken dahaoff zaman gecmiyo..
düşünmeyeyim dedikçe aklımın bir köşesinde sürekli :)50 gün sonra olan bile var, böle düşün strese girme![]()
gecmiş olsun canm ben tam 50. günde olmustumgünaydın kızlar normalde 21-24 gün arası adet olurdum. geçen ay 24 şubatta düşük ya da kimyasal hangisiyse doktorum düşük demişti ama ben kestiremedim başlamıştı. normal şartlarda 21 martta olmam gerekiyordu. bugün 28. gün ki bende böyle gecikme olmazdı erken olurdum geç olmazdım. dün idrarda negatifti dayanamadım yaptım. cumadan perşembeden hep olacakmışım gibi ağrılarım var ve devam ediyor. sivilcelerim de cıktı. 9-12 mart arası bir gün ovulasyonda koyuyu yakaladım.anlam veremedim vücut dengesi bozulmuş olabilir dimi kimyasal ya da düşükten sonra adet döngüleri de değişiyor bazen diye duydum. olsa bir şeyler dün idrarda çıkardı zaten umutlarım suya düştü en iyisi adeti bekleyeyim ben ne zaman teşrif ederse...
sağol canım. bekleyeyim bende ne zamana gelirse artık.kimi hemen gecikmeden oluyor vücuttan vücuda değişiyor sanırım.gecmiş olsun canm ben tam 50. günde olmustum
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın bu acıları inşallah bence hemen olmaması normal ya yumurtlama tarihini tutturamıyorsunuz ya da stres üzüntü vs. Ben de yaklaşık iki ay önce düşük yaptım korunma zamanımdayım henüz ama sürem dolduğunda Ovulasyon testi ile başlıycam denemelere çünkü hamile kalmadan önce nerdeyse 10 ay uğraştık hiçbir sebep yokken olmadı ta ki Ovulasyon testi ile takip edene kadar. O ay hamile kaldım. Yine yapıcam kısmetse sen de dene bence faydasını görürsün inşallah Allah'ın izni ile.. Laboquick ti benimkinin markası internetten almıştım 20li kutu 20 tl idi hala öyleMerhaba kizlar araniza yeni katildim bebek istiyorduk 6 ay sonunda hamile kaldim. Hamile oldugumu 1. Haftada acilde karin agrisi ve kanamayla ogrendim. Regl bitiminden 10 gun sonraydi hatta. 4. haftaya kadar kanamam devam etti hemde az buz degildi kanamam. Kandan bebegin gelisimini takip ettiler 4. Hafta sonunda dusuk yaptim.Sonra kist ve tedavi oldum.Dusugun uzerinden 7 ay gecti hala hamile kalamiyorum.Ne yapacagimi bilmiyorum.Doktora gittim bebeginin olmamasi icin hicbir neden yok diyor.Benim gibi olan varmi merak ettim.
çalışma basladı da gebe kalırmıyım bilmiyorum 3 gün kaldı adete bakalım hayırlısıGebe kalan çalışmaya başlayan varmı
gecmiş olsun canm Allah bi daha yaşatmasın hiç birimize başka dra da git bnceMerhaba kizlar araniza yeni katildim bebek istiyorduk 6 ay sonunda hamile kaldim. Hamile oldugumu 1. Haftada acilde karin agrisi ve kanamayla ogrendim. Regl bitiminden 10 gun sonraydi hatta. 4. haftaya kadar kanamam devam etti hemde az buz degildi kanamam. Kandan bebegin gelisimini takip ettiler 4. Hafta sonunda dusuk yaptim.Sonra kist ve tedavi oldum.Dusugun uzerinden 7 ay gecti hala hamile kalamiyorum.Ne yapacagimi bilmiyorum.Doktora gittim bebeginin olmamasi icin hicbir neden yok diyor.Benim gibi olan varmi merak ettim.
çalışmaya başladım ama daha çok yeni. bat 10 nisan daha çooookk var :)Gebe kalan çalışmaya başlayan varmı
benimki 40 günde sıfırlandı canım. bence düşmeliydi şimdiye. yeni bir bebiş olabilir hayırlısı bize de söyle sonucu :)merhaba kızlar
ben 6 şubatta kürtaj oldum 8 haftalık bebeklerimin kalbi durduğu için alınması gerekti
daha öncede yazmıştım kürtajdan sonra 6 martta adet gördüm ve 4 gün sürdü daha sonra
4-5 gün sonra tekrar kanama ile akıntı karışık geldi.
sağ yumurtalığımda ara ara ağrıyo.ara ara kanama gibi oluyor. bugün sonuçları almak için hastaneye gittim.
doktora da anlattım bunları ilk adetten sonra olabilir ama sende
enfeksiyon var dedi.düşük materyali kromozom analizinde sonuç bölümünde 46,xx (ikizerim kız mış)
diğer patoloji raporunda da enfekte ve nekrotik desidua
doktor enfeksiyonun var dedi ve nidazol ve cipro antibiyotik yazdı.
10 gün sonrada kan pıhtılaşma testi çıkacak. sizinde patoloji raporunda enfeksiyon yazmışlar mıydı?
enfeksiyon bebeğin kalbini durdurabilir mi?
Ayrıca bu ay denemeye başladım hamile olabilir miyim?1 haftalıkken bebek kanda çıkar mı?
kızlar dün kan testi yaptırdım.hcg değeri 11.86 çıktı.adet olmama yaklaşık 9 gün falan var.
ilk bebeklerimi pıhtılaşmadan yada enfeksiyondan kaybettim.pıhtılaşma testi cuma günü çıkacak.
ama enfeksiyon daha geçmedi sanırım.
ama hamile olmayabilirimde cumartesi tekrar kan testi yaptırıcam bakalım sonuç ne çıkacak.
bazen kürtajdan 8 haftaya kadar hcg düşmüyormuş bilgisi olan varmı?