Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Hadi insallah gebesindir bu kadar geçikme olmazdı gebe olabilirsin direk kan ver cıkar anında

arkadaşlar ıyı aksamlar aranıza yenı katıldım ve sızlerden ogrencegım cok sey var lutfen bana yardımcı olabılırmısınız ben on aylık evlıyım ve esımle yenı bebek dusunmeye basladık son uc gundur gırdıgımız ılskıdensonra benım benım cok kotu agrımaya basladı artık korunmuyoruz nasıl adet donemınde bel agrısı olursa aynı agrıyı yasıyorum ayaklarım cok agrıyor sızce bu kadar erken belırtıler olurmu umutlanmak ıstemıyorum ama cokda ıstyrum bebıs lutfen cvp vereebılırmsnzayrıca yumurtlama gunumde bugun son

İlişkiye gün aşırı devam edin ve aşırı zorlamaya gerek yok stres olumsuz etkiler belki kendini kasıyorsun hem beynen hem vücud olarak relax ol lütfen biz olumsuz deneyimler yasasakta azimle devam ediyoruz yola

Allah her şeyin hamileliğin doğumun evladın ölümün hayırlısını versin. zor bir dönemden geçiyorum ama bir şekilde geçecek bunu biliyorum da.. Allah herkese daha hayırlısını nasip eder inşallah... çok teşekkürler.

Testte çıkmaz belki biraz daha bekliyim dedim ama içim içimi yiyo aslında
bende 3 ay önce bebeğimi kaybettim 8 haftalıktı kalbi durduğunu için kürtaj oldum, ilk düşüğüm olmasına rağmen tedbir amaçlı bütün testlerim yapıldı, bebeğimde turner sendromu çıktı, bendede sınırda kan pıhtılaşması, iki ay ara verdikten sonra bu ay tekrar denemeye başladık, reglim iki gün gecikince çok heveslenmiştim, ama malesef bu ay olmadı, umarım hamilesindir baya zaman geçmiş bence bi test yaptırmalısın :))

Kızlar. Bende bu sayfalarda çok umut aramıştım. Çoğunuzda olduğu gibi bebeğimin 8 haftalıkken.kalbi durdu gelişmediği için kaybettim. Araştırılmasını istedim ama doktorlar müsade etmedi ilk gebelik olduğu için kromozom anomalisi teshisi koydular. Allahıma binlerce kez sükürler olsun bi adet dönemi bekledim. Suanda 13 haftalık hamileyim. Şansınız bol olsun. Rabbim yardımcınız olsun. Stres yapmayın nolur. test yapmayın sürekli bekleyin gününüz gecsin. Üzüntü stres olumsuz seyler engel oluyo malesef. Dualarım sizinle. Allahım isteyen herkesin gönlüne göre sağlıklı bi bebek versin insallah.

Canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :)) darısıda hayırlısıyla bize inşallah

hayırlı olsunn inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucagına bizde burda yazarız inşallah senin gibi

Canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :)) darısıda hayırlısıyla bize inşallah
Inşallah hem hamile kalabildiğinizi biliyorsunuz hiç kalamayanlar var. Benim için en büyük teselli oydu. Bir kez oldu gene olur dedim. Hamd olsun. Oldu. Sizlerinde olucak inşallah hayırlısıyla...

Allah saglikli hayirli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin... Allah isteyen herkese en sagliklisini en hayirlisini nasip eylesin... benim ilk kimyasal gebelikti onu dusukten saymadiklari icin cts gunu yaptigim dusugu ilk saydi doktor arastiralim demedi 5 haftalikti patolojiye gonderdiler donucu bekliyoruz parcayi incelerken progesteron verdilermi demisti yok dedim troit ve demir eksikligim var dedim ama bisey demedi hayirlisi bakalim ara vermek istemiyorum olumsuz bisey cikmazsa... ilk dusuk icin detayli olmasada yapilabilecek pihtilasma vb test var mi ne yapacagimi sasirdim kimse duzgun ilgilenmiyo Allah yardimcimiz olsun umarim bizde iyi haberler veririz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…