• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Insallah Allah hepimize sagliklisini hayirlisini nasip eder... kismet olursa ara vermeden hamile kalmayi dusunuyorum... nasip tabi hayirlisi...

Kızlar kan testim sonuçlandı. SLE lupus hastasıymışım. Aranızda bu hastalıktan olan var mı? Benim hiç bebeğim olmıycak mı? Allah ım sabır ver.

Bacak bel ve kasık ağrılarım depresif hallerim çok ama göğüslerim de hiç bi belirti yok bu da beni umutsuzluğa itiyo maalesef :(

düşük olsa sancılı kanaman olurdu canım zaten, düşük değilde benim aklıma gelişmesi durmuş gibi geldi. neyse bir daha bakılsın da değerine inşllah hayırlısı olur

hep hayırlısı ne ise o olsun diye dua ettim ve dün doğal yollarla düşük yaptım hala sancısını çekiyorum bugün doktoruma gittim ve 1 günde rahim nerdeyse kendini tamamen temizlemiş dedi. bu çok iyiymiş ama tabi şu an bana çoğu şey iyi gelmiyor fakat yapacak bir şey yok her şey Allah'tan...

hep hayırlısı ne ise o olsun diye dua ettim ve dün doğal yollarla düşük yaptım hala sancısını çekiyorum bugün doktoruma gittim ve 1 günde rahim nerdeyse kendini tamamen temizlemiş dedi. bu çok iyiymiş ama tabi şu an bana çoğu şey iyi gelmiyor fakat yapacak bir şey yok her şey Allah'tan...
çok geçmiş olsun zor bi dönem benim baya zaman olmasına rağmen hala acısı içimde Allah sabır versin hepimize dediğin gibi herşeyin hayırlısı

Çok geçmiş olsun öncelikle Allah tekrarını yaşatmasın inşallah. Aynı durumu yaşadığı için biliyorum da doktor gelişmesinden dolayı düşen bebeklerin %90 ı özürlü dür demişti bana. Ve bunu vücut istemediğinden atıyo demişti. Evlat evlattır kesinlikle ama yine de bi lütuf gibi gelmişti bana ozaman..

Cok gecmis yap bence... hic adet olmadin yani yumurtlama gunun normal zamanindami oldu
Düşükten sonra regl oldum. Fakat bu ikincisi olcaktı olmadı işte. Şubat ayı dolayısiyle gecikmiş olabilir diyen de var anlamadım da yapıcam test yaaa böyle beklemekle olmuyo da tek çizgiyi görmek istemiyorum :(

Back