- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.861
Okadar varkı canım insallah gebe kalacaZ tekrar sıkıntı etmeyelimAllah hayırlısını versin de ne çok oldu düşük yapan
ben de ara vermek istemiyorm ama ilk adetin görülmesi sırasında istenen tahlillerim varInsallah Allah hepimize sagliklisini hayirlisini nasip eder... kismet olursa ara vermeden hamile kalmayi dusunuyorum... nasip tabi hayirlisi...
Hangi tahliller istendiben de ara vermek istemiyorm ama ilk adetin görülmesi sırasında istenen tahlillerim var(
baya gecikmiş hayırlısı inşallahBen de düşükten sonra hamilelik bekleyenlerdenim. Adetim 11 gün gecikti ama test yapmadım heveslenmemek için
düşük olsa sancılı kanaman olurdu canım zaten, düşük değilde benim aklıma gelişmesi durmuş gibi geldi. neyse bir daha bakılsın da değerine inşllah hayırlısı olur
baya gecikmiş hayırlısı inşallahne kadar oldu düşük yapalı
çok geçmiş olsun zor bi dönem benim baya zaman olmasına rağmen hala acısı içimde Allah sabır versin hepimize dediğin gibi herşeyin hayırlısıhep hayırlısı ne ise o olsun diye dua ettim ve dün doğal yollarla düşük yaptım hala sancısını çekiyorum bugün doktoruma gittim ve 1 günde rahim nerdeyse kendini tamamen temizlemiş dedi. bu çok iyiymiş ama tabi şu an bana çoğu şey iyi gelmiyor fakat yapacak bir şey yok her şey Allah'tan...
aynı gün bende kürtaj olmustum ama daha 1 regl geçirdim test yapsana baya gecikmiş niye bekliyosun ki6 ocakta düşük yapmıştım 22 ocakta da regl olmuştum. Hayırlısı ya insan meraktan deliriyo
hep hayırlısı ne ise o olsun diye dua ettim ve dün doğal yollarla düşük yaptım hala sancısını çekiyorum bugün doktoruma gittim ve 1 günde rahim nerdeyse kendini tamamen temizlemiş dedi. bu çok iyiymiş ama tabi şu an bana çoğu şey iyi gelmiyor fakat yapacak bir şey yok her şey Allah'tan...
aynı gün bende kürtaj olmustum ama daha 1 regl geçirdim test yapsana baya gecikmiş niye bekliyosun ki
aynı gün bende kürtaj olmustum ama daha 1 regl geçirdim test yapsana baya gecikmiş niye bekliyosun ki
Cok gecmis yap bence... hic adet olmadin yani yumurtlama gunun normal zamanindami olduBen de düşükten sonra hamilelik bekleyenlerdenim. Adetim 11 gün gecikti ama test yapmadım heveslenmemek için
Düşükten sonra regl oldum. Fakat bu ikincisi olcaktı olmadı işte. Şubat ayı dolayısiyle gecikmiş olabilir diyen de var anlamadım da yapıcam test yaaa böyle beklemekle olmuyo da tek çizgiyi görmek istemiyorumCok gecmis yap bence... hic adet olmadin yani yumurtlama gunun normal zamanindami oldu
Hayirlisi olsun insallahDüşükten sonra regl oldum. Fakat bu ikincisi olcaktı olmadı işte. Şubat ayı dolayısiyle gecikmiş olabilir diyen de var anlamadım da yapıcam test yaaa böyle beklemekle olmuyo da tek çizgiyi görmek istemiyorum
pıtılaşma d vaitamini hormon testleri falnHangi tahliller istendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?