- 7 Ocak 2014
- 184
- 106
- 53
- 34
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.701
45 gün içinde adet olursun tatlım normaldir şişlikler adet olmadan önce yaşanır hayırlısı bakalımArkadaslar ben 26gün oldu henuz adet görmedim sanki karnım şiş gibibelki vucut tepki gösteriyor
Stres yaptım resmen iştahım çok acıldı bir adet olaydım 4-6 haftada olunması gerek ama seninki kaç hft lıktı benimki 15 hft lıktı45 gün içinde adet olursun tatlım normaldir şişlikler adet olmadan önce yaşanır hayırlısı bakalım
geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın böyle acı İnşallah tez zamanda sağlıklı bebeklerine kavuşursunBen bebegme sasrdm herkws duydu sevndm ama cok sasrdm arrk anne olcam dedm aynen senin gbi yeniyl hediyesi oldu bize ama kisa surdu 1 ay anneym dedm artk icimde bi can var 14 subata beni birakti gitti cok kotyum ne zman geccek bu. Komsumuz hayirli olsn hamilesn dedi ben dusuk yaptm dedm ne kde aci :'( aglamak istemiyrm arrk isyan etmiyorm gozyasm dursn allahm ne olr diyorm oyle haykrmaya grek yok basbas bagrip aglamama grk yok yazi yazarken bile dokuluyo yasim
geçmiş olsun duaların tez zamanda gerçek olsunmerhaba arkadaşım
bende benzer şeyler yaşadım daha önce burd yaşadık yaşadıklarımı ayrıntılı olarak yazdim. kısaca tüp bebek yaptırmak için artık karar vermişken yeni yıl hediyesi geldi bebeğim ve geldikten sevincini 15 gün yaşadıktan sonra da gitti. kendimi çok yıprattım 1 ay oldu kürtaj olalı ve bugün ilk adetimı oldum. hala daha hamile olduğumu bilen insanlarla konuşmuyor görüşmüyorum evden bile çıkmak istemiyor canım. ama eşimin söyledikleri beni kendime getiriyor biz hiç olmayacak derken geld bebeğimiz demekki bazı şeyler düzelmeye başladı ama daha düzelmesi gerekenler varmış yeniden ha!ile kalacaksın ve çok güzel bir bebeğimiz olacak diyor. beni bu sözleri kendime getiriyor. ne zaman dertlenmek istersen yaz arkadaşım oturup dertesirsiz yalnız değilsin arkadaşım unutma
ya bana da aslında 2 adet dönemi dedi, ama benim düzenli olmuyo 3 ay olur artık :)Benim hep kanamalarım vardı ve Parça parça pıhtı atıyordum normal reglimde de. Yine öyle geldi ve bebek de düşmüş o şekilde. Kürtaja gerek kalmadı kendi temizlendi bebeğim canım ve doktor 2 ay mola verdi
aynen ben tektim bağırmaktan apartmandakiler gelcek kapıya dayancak sandmCokkk agri cektm anlatamam bn bagirirken esimde agladi resmen smdi dio yasadgna sukrediorm olcem sandm ben
seni gayeet iyi anlıyorum kardeşim. ama elden ne gelir. yine ona sıgınıcaz ve yine ondan istiyecez.rabbim sınav ediyor bizi ağır olasına çok ağır ama demekki biz bunu kaldırabilecek allah ın izniyle geçecek insanlarız ki böyle bi durumla karşı karşıya kaldık. sabir kardeşim sabir sakın kendini bırakma ağlama da.......Diyecek tek kelime agizdn cikacak tek soz yok agliyorm bazen bayilack gbi oluyorm. Eger yeni evli olsaydm bole uzulmezdm bes yil bekledm onu ole dilde bes bana 15 yil gbi geldi gece gunduz dua ettm hep guclu gorndm arkami dondum insanlara gozyasim akti gunduz guluyordm ama gece bitmek blmiyordu tevekkeltu alellah dedm yine isyan etmiorm sukur rabbime. 14 subat bebegmi kaybettm unutmayacagm bi tarih olack
Hangi aci unutulmuyorki :/ dualarnzda unutmayn insallahseni gayeet iyi anlıyorum kardeşim. ama elden ne gelir. yine ona sıgınıcaz ve yine ondan istiyecez.rabbim sınav ediyor bizi ağır olasına çok ağır ama demekki biz bunu kaldırabilecek allah ın izniyle geçecek insanlarız ki böyle bi durumla karşı karşıya kaldık. sabir kardeşim sabir sakın kendini bırakma ağlama da.......
ALLAH razı olsun minik minik su damlaları serptin yüreğime ama korkuyorum yine de iman zaafiyeti mi acaba kendimi yoruyorum keske daha uzun yazsaydın dinlemek güzel olurdu seni bizede dua etSalemun aleykum arkadaşlar. Sizler gibi bu acilari yaşamış biriyim. 2 düşük bir kimyasal gebelik yasadim. Çok zor günlerdi. Ama geçti bitti o günler iman gücüyle teslimiyetle atlattim. Simdi buraya yazma sebebim sizlere moral ve umut olmak. Şimdi 15 aylik bir bebeğim var, gerçi artik bebeklikten cikti na benim gözümde hep bebek gibi :)
4.5 yillik evliyim. Düşündükten 4 ay sonra gebe kaldim 3 kez ve hepsi düşük oldu. Sebebi heterezigot dedi doktor. Genetik testlerde hepsi temiz cikti. Ne zaman ki aklimdan attim 4.kez hamile kaldim ve hic düşük tehlikesi yasamadim. Hic sirt ustu yatmadim öğrendiğim andan doğuma kadar hep is güç peşinde kostum ve cleaxen iğne coraspin hap kullandim. Size tavsiyem üzülmeyin. Uzulmek yumurtanizi zayiflatir size zarar verir. Biliyorum anne olmak için sabirsizlaniyorsunuz ama o günde gelecek siz simdi esinizle babbasa olmanın tadini cikartin. Bebekleriniz gelince buna firsatiniz olmayacak :)
ALLAH razı olsun minik minik su damlaları serptin yüreğime ama korkuyorum yine de iman zaafiyeti mi acaba kendimi yoruyorum keske daha uzun yazsaydın dinlemek güzel olurdu seni bizede dua et
çok haklısın zaten kafam gelip gidiyo bi böyle ferah ve teslim oluyorum birde ruhen yorgun insanlarda dinlen diyo oysa dinlenmek istemiyorum nasipse olur diyorum sonra da tedbir almadım diye aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum... rahim filmi çektirseydim en azından... bide ben iki kere 5 aylık düşürdüm erken doğum diyelim hatta ve hep yattım en çok ondan korkuyorum Rabbimden bende sağlıklı hamilelik istiyorum hiç kanama olmadan doğum sancısı 40 hafta öncesinde gelmeden herkes gibi korkmadan kaygı duymadan olacak inşallah diyerek... bende bu yönde dua ediyorum 40. haftada doğum yapmak istiyorum. bunu da her fırsatta söylüyorum dua niyetiyleTabiki arkadaşım ne demek. Sen içini rahat tut sıkıntı yapma kendine bak o zaman nasıl tutunacak sana Meleğin. Muhabbet etmek istersen yeni topik açtım kendime oradan yazışalım :)
Bizim sorunumuz şu bence , Allah'ın yazdığına kaderimize müdehale edecek gibi yaşıyoruz müdehale etmeye çalışıyoruz. Ay ay kürler araştırmalar halbuki Yazılmış ise o bebek gelecek sana zamanı gelince. Üzülüyoruz umutsuz oluyoruz. Ben bol bol Kuran okudum dualar ettim. Sırf bebek mevzusuna kafamdan atayım diye. Ve çok şükür dualarım kabul oldu. Sende böyle dua et.bak nasıl ferahlayacaksın.
çok haklısın zaten kafam gelip gidiyo bi böyle ferah ve teslim oluyorum birde ruhen yorgun insanlarda dinlen diyo oysa dinlenmek istemiyorum nasipse olur diyorum sonra da tedbir almadım diye aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum... rahim filmi çektirseydim en azından... bide ben iki kere 5 aylık düşürdüm erken doğum diyelim hatta ve hep yattım en çok ondan korkuyorum Rabbimden bende sağlıklı hamilelik istiyorum hiç kanama olmadan doğum sancısı 40 hafta öncesinde gelmeden herkes gibi korkmadan kaygı duymadan olacak inşallah diyerek... bende bu yönde dua ediyorum 40. haftada doğum yapmak istiyorum. bunu da her fırsatta söylüyorum dua niyetiyle
geçmiş olsun canım dileğinizi tam dileyin Allah sizin duanızı kabul eder inşallah8 haftalik kucuck bisi nasl bu kadar baglandm ona yoklugu bole yakacak miydi icimi oysa defalarca soyledm artk hamile kaldm ya bu bebek dussede uzulmem demistm. Gitti ve icimi yakti gozyaslari kaldi ardndan kendiyle beraber huznunude goturseydi ya bebegm bu gozyaslarimida alsaydi keske :/
Herkes mola sürelerinin bitmesini bekliyor sanırım sabırla. Ben de dahil. Gün sayıyorum valla denemelere başlamak içinslm bayanlar neden sesninz çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?