Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın böyle acı İnşallah tez zamanda sağlıklı bebeklerine kavuşursun

geçmiş olsun duaların tez zamanda gerçek olsun

ya bana da aslında 2 adet dönemi dedi, ama benim düzenli olmuyo 3 ay olur artık :)

günaydın bayanlar monoton bir gün daha başladı
hiç canım çalışmak istemiyor ama yalnız kalmamak için mecburiyetten çalışıyorum .

günaydın bayanlar :)

yaa kızlar hazır doktor 3 ay ara demişken ben de sıkı bir rejime mi girsem diyorum, feet bir hamile olayım :)

geçenn dönem diyetteydim yine hamile olduğumu öğrenince saldım baya da almştm :S

seni gayeet iyi anlıyorum kardeşim. ama elden ne gelir. yine ona sıgınıcaz ve yine ondan istiyecez.rabbim sınav ediyor bizi ağır olasına çok ağır ama demekki biz bunu kaldırabilecek allah ın izniyle geçecek insanlarız ki böyle bi durumla karşı karşıya kaldık. sabir kardeşim sabir sakın kendini bırakma ağlama da.......

Hangi aci unutulmuyorki :/ dualarnzda unutmayn insallah

ALLAH razı olsun minik minik su damlaları serptin yüreğime ama korkuyorum yine de iman zaafiyeti mi acaba kendimi yoruyorum keske daha uzun yazsaydın dinlemek güzel olurdu seni bizede dua et

ALLAH razı olsun minik minik su damlaları serptin yüreğime ama korkuyorum yine de iman zaafiyeti mi acaba kendimi yoruyorum keske daha uzun yazsaydın dinlemek güzel olurdu seni bizede dua et

Tabiki arkadaşım ne demek. Sen içini rahat tut sıkıntı yapma kendine bak o zaman nasıl tutunacak sana Meleğin. Muhabbet etmek istersen yeni topik açtım kendime oradan yazışalım :)
Bizim sorunumuz şu bence , Allah'ın yazdığına kaderimize müdehale edecek gibi yaşıyoruz müdehale etmeye çalışıyoruz. Ay ay kürler araştırmalar halbuki Yazılmış ise o bebek gelecek sana zamanı gelince. Üzülüyoruz umutsuz oluyoruz. Ben bol bol Kuran okudum dualar ettim. Sırf bebek mevzusuna kafamdan atayım diye. Ve çok şükür dualarım kabul oldu. Sende böyle dua et.bak nasıl ferahlayacaksın.

çok haklısın zaten kafam gelip gidiyo bi böyle ferah ve teslim oluyorum birde ruhen yorgun insanlarda dinlen diyo oysa dinlenmek istemiyorum nasipse olur diyorum sonra da tedbir almadım diye aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum... rahim filmi çektirseydim en azından... bide ben iki kere 5 aylık düşürdüm erken doğum diyelim hatta ve hep yattım en çok ondan korkuyorum Rabbimden bende sağlıklı hamilelik istiyorum hiç kanama olmadan doğum sancısı 40 hafta öncesinde gelmeden herkes gibi korkmadan kaygı duymadan olacak inşallah diyerek... bende bu yönde dua ediyorum 40. haftada doğum yapmak istiyorum. bunu da her fırsatta söylüyorum dua niyetiyle

Zman belirtmeden dua et biz bilemeyiz ne ne zman hayırlıdır. Dilerim sıkıntın tamamen geçer. Dinlenmeye bak ve araştırma yapmadan tekrar gebe kalma. Çok riskli oluyor bu durumlar. En azından nedeni yoksa Alınacak tedbir yoksa kafanda rahatlar. Ben 3. Hamileliğinde tedavi oldum. Heterezigot çıktı bende. Rabbim yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum. Ama bak tekrar söylüyorum yalnızlığınızın tadını çıkartın. Bebek olunca herşey Değişiyor.
Rabbim Fettah ismiyle yollarınızı açsın.

8 haftalik kucuck bisi nasl bu kadar baglandm ona yoklugu bole yakacak miydi icimi oysa defalarca soyledm artk hamile kaldm ya bu bebek dussede uzulmem demistm. Gitti ve icimi yakti gozyaslari kaldi ardndan kendiyle beraber huznunude goturseydi ya bebegm bu gozyaslarimida alsaydi keske :/

geçmiş olsun canım dileğinizi tam dileyin Allah sizin duanızı kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…