merhaba arkadaşlar hepinize geçmiş olsun tüm acınızı paylaşıyorum bende sizinle aynı acının içindeyim 3 gündür. 2.5 yıllık evliyim 2013 aralık ayında bir bebeğimiz olsun diye doktora gittim yapılan tahlillerde fsh ve e2 değerlerim çok yüksek çıktı onun için
tüp bebek merkezine yönlendirdi. önce bu durumu atlatmak beni yıkıma uğrattı sonrasında tüp bebek merkezinde işlemlere başlayacakken benden yeni tahliller istedi ama ve hag gibi bu değerler normal olduğundan nisan 2014 te bana git kendiniz deneyin 5 6 ay sonra yine olmazsa gelirsin dedi doktorum. en son 15 kasım 2014 te adet olmuştum ve adetleri hep duzensizdi. başlarda yine gecikmiştir diye düşündüm ama 29 aralıkta test yaptım 2 çizgiyi gördüğümde inanamadım ve hemen kan testi yaptırdım evet hamileydim. 31 aralık gecesi çok hafif bi kaç damla kanama oldu ve hiç kesilmedi günlerce. 2 ocakta doktora gittik eşimle ilk kez ultronda gördük bebegimizi ve 5 haftalık hamile olduğumu söyledi. protestan ve folik asit verdi 10 gün sonra kontrole çağırdı. 11 ocak gecesi kanamam artınca hemen acile gittik ve bebeğin kesesinin olması gerektiği gibi gelişmediğini söyleyip kürtaja almak istedi. inanamadım ve ertesi gün başka bi doktora gittim alttan ultrasonda girdim keseyi de bebeği de görmüştük ama kalbinin atamadığını söyledi. aklımızda hicbir soru kalmasın diye de yarına tekrar randevu verdi eve yolladı. o andan itibaren sanki adet olmuşum gibi kanamam hiç î. ptesi ptesigünü bütün gün ve gece ağladım isyan ettim neden sevinirdin de yarıda bıraktın sevincimi diye. şimdi yarın tekrar gidicem doktora. bundan sonra tekrar bi bebeğim olur mu olursa da ne zaman olur hiç bilmiyorum. ümidimi kesmek hiç istemiyorum. tüp bebek merkezindeki doktoruma anlattım durumumu ve ilk adetten sonra tekrar deneyebilecegimizi söyledi folik asit kullanmayı bırakma şimdilik başka biseye gerek yok dedi. bakalım yarın doktor ne diyecek.
beni de aranıza alıp acımı paylaşıp bana da ümit verirseniz çok sevinirim. şimdi en kısa zamanda tekrar sağlıkla bir bebeğim olsun kulağımıza alalım ve evimiz şenlensin istiyorum. ama daha önceden yaşananlar ve söylenenler beni çok etkiliyor. 32 yaşındayım yumurta rezervinde problem var ve bu benim ilk bebeğimi