- 7 Kasım 2014
- 116
- 21
- 18
- 42
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.221
pardon canım senin ilk düşükmüş bendede öyle dedi ama ikinciyide düşürdüm malesef sen yine bekleme test yaptır bence çünkü ikinci dahada acı veriyordoktora gittinmi test felan yaptınmı sende.
Ben kurtaja girmeden once kan aldilar bazi seylere bakmislar orda bende pihtilasma cikmadi ama bilmiyorum o kadar cok sebep var ki...ben gec kahvalti ediyordum saat 12 de falan cunku cok uyuyordum,yatarken yuzustu yatıyordum ne bileyim işte cok yürüyüş yapiyordum artık cok fazla dusunmekten ve caresizlikten bu kadar ince düşünüp kendimde de hatalar aramaya başladım
Sağol canım ..Destegin icin sagol cnm...haklısınsana da cok gecmis olsun
Ne kadar zaman sonra denemeye basladin peki ? 5 aydir mi olmuyor ? Ben de 3 aylik bekleme suresi gectikten sonra olmayacak korkularina kapildim simdidenmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende 5 ay önce 9 haftalık bebeğim gelişmedi kalbi durdu ve kurtajla alındı. sonrasında yaşadığım sıkıntılar hala devam ediyor surekli ara kanamalarım oldu şimdide prolaktin hormonum 38 dostineks başladım. inşallah Rabbim herkese en kısa zamanda evlat nasıp etsin buay bakalım neler olacak
trombofili paneli ve genetik test mutlaka yaptır.2 DÜŞÜK yaşadım .1düşükTE normal her kadının başına gelir dediler , 2de ise araştırdılar keşke 1 düşükte baksaydım testlere çok pişmanım.Ne testleri yapiliyor biliyor musun
kan pıhtılaşması ve kromozom testi zaten gidince baya bir kan alıyorlar senden ve eşinden çekkap gibi bişeyNe testleri yapiliyor biliyor musun
Cok tesekkurler carsamba gunu doktoruma söyleyeceğim hayirlisi olur insallahtrombofili paneli ve genetik test mutlaka yaptır.2 DÜŞÜK yaşadım .1düşükTE normal her kadının başına gelir dediler , 2de ise araştırdılar keşke 1 düşükte baksaydım testlere çok pişmanım.
Cok tesekkurler bilgi icinkan pıhtılaşması ve kromozom testi zaten gidince baya bir kan alıyorlar senden ve eşinden çekkap gibi bişey
Amin canim...yasin gencse daha da yeni evlisin madem hemen umutsuzluğa kapilma...sonucta ikinizde de problem yoksa illaki olacaktir.benim tek panigim yaşBen düşükten sonra kontrole gitmedim gel demedi zaten de Kürtaj dan 35 gün sonra adet oldum takip ettim 3 ay duzenli adet gördüm genç kızligimdaki gibi adetlerim. bu ay denedim olmadı çok bekledim olur tutar diye. düşen Bebeğimi evliliğin ilk ayinda olmuştu stres yapmayın diyorlar ama düşünmeden olmuyo sanki bi yerden hep Bebeğimi hatırlatarak bişe çıkıyo 7 aylık evliyim bu arada daha yeni evlisin diyorlar ama gelde o evladım olsun duygusu o hamilelikte sonra aman olursa olur diyip geçilmiyor dünya dua üstüne dua etmekten başkada bişe gelmiyor elden Rabbim aldı gene verecek olan o allahım herkesin duasını kabul etsin kucağına boş koymasın. Evlat kokusu cennet kokusu diyorlar bizde o kokuyu tattirsin inş.
Amin canim...yasin gencse daha da yeni evlisin madem hemen umutsuzluğa kapilma...sonucta ikinizde de problem yoksa illaki olacaktir.benim tek panigim yaşkeske bu kadar beklemeseydim diyorum ama kısm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?