- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.201
çok teşekkür ederim bu gün evet çok çok azaldı kanamalarım bana hastanede rahim toparlayıcı iğne yaptı doktor bende okadar net hissettim toparlandığını birde antibiyotik verdi o da bu gün bitiyor rabbim birdaha yaşatmasın inşallah doktor kontrolüne bir hafta sonra gideceğim geç kalmış olmam değil mibenim yaklaşık 6 7 gün yoğun kanamam oldu, arkasından 2 3 günde kahverengi leke geldi ve kesildi. Bir de rahim yenileyici ilaç kullandığım için o da rahmi kasarak muhtemelen kanamaları arttırdı. Bu da iyi birşey, gayet normal hiç korkmayın.
bende 8. haftada bebeğimi kaybettim benimde ikinci hamileliğimdi ilki sorunsuz olunca yine öyle olacak sandık ama düşükle sonuçlandı o yüzden hiç bir şeyin garantisi yok her şey nasip bende 6 aralıkt kaybettim bebeğimi şimdi kanamalarım çok fazla oluyor bende endişeleniyorum acabane kadar sürecek diye
çok geçmiş olsun, allah biran önce toparlanmayı nasip etsin inş.
muhakkak vardır rabbimin bir bildiği ama inan bu olayı yaşamadanönce bunun bukadar zor bir olay olduğunu anlayamazdım içim çok acıyor daha kontrole gitmedim 15 gün sonra gel dedi ama ben 18 gün sonraya ancak randevu bulabildim burda özel hastanelerde doktorlar çok yoğun kanamam hala devam ediyor kürtajda tek seferde alınca pek kanama olmazmış ama ben kendiğinden düşürünce aynı loğusa gibi uzun sürermiş...Canım bende 6 aralıkta oldum kürtajı. Allahın bi bildiği vardır muhakkat bizi bişeylerden korumuştur. Benim hiç kanamam yok canım kürtaj günü oldu biraz sonra lekelenme şeklinde oda çok ama çok az oldu bi süre, bugün doktora kontrole gittim herşey yolunda çok şükür. Az miktar pıhtı var ama vücüt atacak zamanla dedi. Sen gittin mi kontole?
Canım bende 6 aralıkta oldum kürtajı. Allahın bi bildiği vardır muhakkat bizi bişeylerden korumuştur. Benim hiç kanamam yok canım kürtaj günü oldu biraz sonra lekelenme şeklinde oda çok ama çok az oldu bi süre, bugün doktora kontrole gittim herşey yolunda çok şükür. Az miktar pıhtı var ama vücüt atacak zamanla dedi. Sen gittin mi kontole?
Merhabalar
Bende 9 aralik gunu 12 hafta olmasi gereken bebegimin 8+1 de kalbinin durdugunu öğrendim. 10 aralikta onu benden aldilar cok mutsuzum ve cok umutsuzum.ilk denemede hamile kalmama ragmen sonraki icin inanilmaz kaygi tasimaya basladim.kendime guvenimi kaybettim.icimden hicbisey yapmak kimseyle konusmak istemiyorum. Allah tekrar bu aciyi yasatmasin hersey yoluna girsin die dua ediyorum.carsamba gunu doktor kontrolum var doktor ne diyecek merak ediyorum.herkesin acısını paylasiyorum[/QUOT
merhaba arkadaşlar bende 26 eylülde kürtaş oldum. ikinci düşüğümdü.test yaptım kan pıhtılaşması çıktı.ayrıca kromozom testi felan yaptık eşim ve ben çıkmadı.Şuan 3. adetimi görüyom bu ay karar vermiştik bebek çalışmalarına başlıcaz diye ama 3 ay erkenmi kaç ay bekleyelim daha.aynı durumu yaşayanlar varmı.ayrıca eşlerin yaptığı teste ihtiyaç varmı.teşekürler
inşallah canım arkadaşla konuşmuştum oda riske atma dedi korkuyorum açıkçasımerhaba canim,iyi haftalar...
ben suan gunleri saatleri sayıyorum 3 ay gecsin die doktorlar zaten 3 ay bekleme surrsi veriyor. Ne guzel senin zamanin dolmuş psikolojik olarak hazirsan beklememeni tavsiye ederim.umarim Allah utandirmaz
Doktora git canim,doktora gitmeyi ihmal etme.benim düşük sebebimin arastirilmasi gerekmedigini ilk dusuklerde bunun olabileceğini soyledi doktor bende kurtajdan bir hafta sonrasi yani bu çarşamba doktora kontrole gideceğim,sende git lutfen ihmal etmemerhaba arkadaşlar bende 26 eylülde kürtaş oldum. ikinci düşüğümdü.test yaptım kan pıhtılaşması çıktı.ayrıca kromozom testi felan yaptık eşim ve ben çıkmadı.Şuan 3. adetimi görüyom bu ay karar vermiştik bebek çalışmalarına başlıcaz diye ama 3 ay erkenmi kaç ay bekleyelim daha.aynı durumu yaşayanlar varmı.ayrıca eşlerin yaptığı teste ihtiyaç varmı.teşekürler
doktora gittinmi test felan yaptınmı sende.merhaba canim,iyi haftalar...
ben suan gunleri saatleri sayıyorum 3 ay gecsin die doktorlar zaten 3 ay bekleme surrsi veriyor. Ne guzel senin zamanin dolmuş psikolojik olarak hazirsan beklememeni tavsiye ederim.umarim Allah utandirmaz
Gittim tabi doktora ama ilk düşük te arastirilmasina gerek yok dedi.doktorlar biraz ruhsuz davraniyor.benim yasadiklarimi anlayamaz tabi cunku kimbilir bu sekilde kc kişi ile karsilasiyor o yüzden 2. Gebelikte olursa bakicaz dedi. 83 dogumluyum 2.5 yildir evliyim ve kaybedecek zamanim yok yaş da ilerliyor bir yandan ama doktorlar dusunmuyor iştedoktora gittinmi test felan yaptınmı sende.
Bende Cuma günü gideceğim kontrole. Henüz kürtaj olalı 3 gün oldu. 2. olmayacak diye korkuyorum.
Buarada 1 hafta bi ilaç kullandım kontrole falan çağırmayı doktor gitmedim bu ayın 26 sına gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?