Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

çok teşekkür ederim bu gün evet çok çok azaldı kanamalarım bana hastanede rahim toparlayıcı iğne yaptı doktor bende okadar net hissettim toparlandığını birde antibiyotik verdi o da bu gün bitiyor rabbim birdaha yaşatmasın inşallah doktor kontrolüne bir hafta sonra gideceğim geç kalmış olmam değil mi

Canım bende 6 aralıkta oldum kürtajı. Allahın bi bildiği vardır muhakkat bizi bişeylerden korumuştur. Benim hiç kanamam yok canım kürtaj günü oldu biraz sonra lekelenme şeklinde oda çok ama çok az oldu bi süre, bugün doktora kontrole gittim herşey yolunda çok şükür. Az miktar pıhtı var ama vücüt atacak zamanla dedi. Sen gittin mi kontole?

kizlar bende kendiliginden 4 haftalik dusuk yaptim.3 haftadir once lekelenme ile baslayan gecen sali regle donusen ve hala kan seklinde devam eden bir regl surecim var.ne zaman bitecek bilmiyorum.pedle gezmekten nefret ettim bu ay

muhakkak vardır rabbimin bir bildiği ama inan bu olayı yaşamadanönce bunun bukadar zor bir olay olduğunu anlayamazdım içim çok acıyor daha kontrole gitmedim 15 gün sonra gel dedi ama ben 18 gün sonraya ancak randevu bulabildim burda özel hastanelerde doktorlar çok yoğun kanamam hala devam ediyor kürtajda tek seferde alınca pek kanama olmazmış ama ben kendiğinden düşürünce aynı loğusa gibi uzun sürermiş...

Merhaba arkadaşlar,

Düşük tehdidim vardı ve evde raporluydum. Pihtilasmis kanamam durmadı. Dr'um kesenin etrafı kan bağlamış dedi. Perşembe wcde bebeğimi düşürdüm. Icim yanıyor. Cuma kurtaj oldum. Evde yatıyorum şimdi. Eşim de ben de çok kahrolduk. Tekrar hamile kalmaya ne zaman başladınız?

Merhabalar

Bende 9 aralik gunu 12 hafta olmasi gereken bebegimin 8+1 de kalbinin durdugunu öğrendim. 10 aralikta onu benden aldilar cok mutsuzum ve cok umutsuzum.ilk denemede hamile kalmama ragmen sonraki icin inanilmaz kaygi tasimaya basladim.kendime guvenimi kaybettim.icimden hicbisey yapmak kimseyle konusmak istemiyorum. Allah tekrar bu aciyi yasatmasin hersey yoluna girsin die dua ediyorum.carsamba gunu doktor kontrolum var doktor ne diyecek merak ediyorum.herkesin acısını paylasiyorum

Bende 3 eylülde kürtaj oldum 10 haftalik Bebeğimi kalp atışları durduğu için aldılar 2 ay adet gördüm 3 ay denedim ama olmadı 3 gün adet gecikmesi sonra hastalandim bu arada ben 1 ay dir folik asit kullanıyor doktor 3 ay kullanmak gerektiği soyledi

Son düzenleme:
Buarada 1 hafta bi ilaç kullandım kontrole falan çağırmayı doktor gitmedim bu ayın 26 sına gideceğim

merhaba arkadaşlar bende 26 eylülde kürtaş oldum. ikinci düşüğümdü.test yaptım kan pıhtılaşması çıktı.ayrıca kromozom testi felan yaptık eşim ve ben çıkmadı.Şuan 3. adetimi görüyom bu ay karar vermiştik bebek çalışmalarına başlıcaz diye ama 3 ay erkenmi kaç ay bekleyelim daha.aynı durumu yaşayanlar varmı.ayrıca eşlerin yaptığı teste ihtiyaç varmı.teşekürler

Kizlar bende ilk asilamada hamile kaldim ama normal adet tarihimde kan geldi dusuk tehlikem varmis 10 gun yattim ve tekrar kontrele gittimde dustunu ogrendim kurtaj olmadim simdi tekrar deniyoruz ama kurtajdan sonra 20 gun kanamam oldu doktor normal dedi ama sonrasinda haftada bir kahve rengi kan akinti gelio simdi bikac seferdirde iliskiye girdikten sonra kahve rengi kan gelio doktora gitmedim sormadimda nedendir sizce ? Benim gibi olan varmi??

merhaba canim,iyi haftalar...
ben suan gunleri saatleri sayıyorum 3 ay gecsin die doktorlar zaten 3 ay bekleme surrsi veriyor. Ne guzel senin zamanin dolmuş psikolojik olarak hazirsan beklememeni tavsiye ederim.umarim Allah utandirmaz

merhaba canim,iyi haftalar...
ben suan gunleri saatleri sayıyorum 3 ay gecsin die doktorlar zaten 3 ay bekleme surrsi veriyor. Ne guzel senin zamanin dolmuş psikolojik olarak hazirsan beklememeni tavsiye ederim.umarim Allah utandirmaz
inşallah canım arkadaşla konuşmuştum oda riske atma dedi korkuyorum açıkçası

Doktora git canim,doktora gitmeyi ihmal etme.benim düşük sebebimin arastirilmasi gerekmedigini ilk dusuklerde bunun olabileceğini soyledi doktor bende kurtajdan bir hafta sonrasi yani bu çarşamba doktora kontrole gideceğim,sende git lutfen ihmal etme

doktora gittinmi test felan yaptınmı sende.
Gittim tabi doktora ama ilk düşük te arastirilmasina gerek yok dedi.doktorlar biraz ruhsuz davraniyor.benim yasadiklarimi anlayamaz tabi cunku kimbilir bu sekilde kc kişi ile karsilasiyor o yüzden 2. Gebelikte olursa bakicaz dedi. 83 dogumluyum 2.5 yildir evliyim ve kaybedecek zamanim yok yaş da ilerliyor bir yandan ama doktorlar dusunmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…