Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bilmiyorum canım neden yüksek.yeni gebelik değil ama. bende kimyasal deyip hiç ilgilenmedim ama sen de takipte ol en azından evde idrar testi yap çünkü dr. ne dış nede kimyasal diyebiliyo şuan. ayrıca kimyasalda da değerler çıkabiliyomuş . yani kendiliğinden oldu bitti, kimyasal da hiç bişi anlaşılmıyo diye birşey yokmuş. kişiden kişiye değişiyo galiba. dr. öyle dedi

Arkadaşlar merhaba. Yeni katıldım aranıza. Baş dönmelerim olunca merak ettim adetten 2 gün önce kan verdim. Beta hcg 27 çıktı ve çok sevindim hamileyim diye. Sonra bildiğin adet oldum. Doktora gittim beta hcg istedi. Sıfırlanmış Yani ben kan testi yaptirmasam haberim bile olmayacaktı hamileliğimden ve düşükten. Doktor denemelere hemen başlayabilirsiniz dedi. Aynı durumda olan var mı?

Ben aynı durumdayım canım gebeliğimin 5. Haftasında regli oldum doktor kimyasal düşük dedi

Gecmiş olsun canım, denemelere devam o halde, inşallah bi daha düşük göstermez Allah, en büyük korkum o.
Kimyasal gebelikle düşük yapıldığında daha kolay hamile kalınıyormuş ben bu ay reglim gecikince test yaptım çift çizgi çıktı sonra doktora gittim kn testi pozitif çıktı hamilesin diye onaylamıştı doktor ama 10 gün sonra keseyi görmeye gittiğimizde bebek gelişmemiş kese yok düşük yapacaksın dedi ertesi gün kanamam başladı zaten bakalım çalışmalra devam umarım burda sırayla sağlıklı gebeliklerimizi paylaşacağız. Sanada geçmiş olsun canım.

slm arkadaşlar bende maalesef 3 gün önce düşük yaptım 8 haftalıktı bebeğimi gördüm onu evde düştü hepimiz bu nun gibi benzer acıları yaşamısız

merhabalar takip eden arkadaşlar dün değerim 480.6 çıktı. 3 gün de 2 ye katladı. hala dış gebelik ihtimali var. yada gelişemeyen bir bebek. şu an 8 haftalık olmalıydı. hayır olsun inşallah.

merhaba arkadaşlar bende geçen hafta perşembe günü 12 haftalık bebeğimin gelişimi için gittiğim doktorda, bebeğimin kalbinin 8. hafta da durduğunu öğrendik. Büyük şok yaşamıştık ardından hüzün tabii... 1 ay boyunca habersiz taşımışım bebeğimi. Cumartesi günü kürtaj oldum, ilk gebeliğimdi. 3 yıllık evliliğimizde bi gün denemeye karar verip o ay hamile kalmıştım ve sonuç Allahın takdiri. 2-3 ay korunma önerdi doktor, böyle bir olay yaşayınca insan düşünmeden edemiyor acaba 2. de böy mi olacak diye? Netice de Allahın dediği olur inşalahh benim gibi bebeğini kaybetmiş ve hamile olmayı isteyen herkese Allah bu duyguyu tattırır.

çok geçmiş olsun canım. tekrarlama olasılığı var da yok ta. ama sana tek tavsiyem kan pıhtılşması testlerini yaptır kesinlikle. ve de kromozom testini. ben 2. sini yaşadım. pıhtı çıktı. çıkmayabilir de sende ama risk alma derim. biliyosun çok yıpratıcı bir süreç. büyük ihtimal sana ilk gebelik, oluır böyle deyip yapmazlar test ama uygun bir özel bul ve yaptır.

çok saol canım tavsiyelerin için, ancak bende yaptırmayı düşünmedim açıkçası bir süre de ara vereceğimiz için. Çok araştırmak üzerine gitmek istemiyorum çünkü ne zaman bi şeylerin üzerine gitsem araştırmaya kalksam sürekli bi sorun çıkar. Her şey olacağına varıyor, dediğin gibi ikincisi (tabiki böle olmasını asla istemem)velev ki böle oldu o zaman testleri yaptırmak daha isabetli olur.

hayırlısı olsun canım. inşallah birdaha olmaz.

kızlar ben 30 eylülde 13 haftalıkken bebeğimin kalbi durdugu için kürtaj oldum 30 kasımda adetim geçikti ve hamileyim daha çok yeni allah isteyen herkeze nasip etsin benim gibi olan var mı

Arkadaşlar bende 4 ay once bebeğimn kalbi durdu 3 ay korunun dedi doktorumuz bir aydir deniyoruz olmadı daha hepimizin olur inşallah fazla bekletmeden

kızlar ben 30 eylülde 13 haftalıkken bebeğimin kalbi durdugu için kürtaj oldum 30 kasımda adetim geçikti ve hamileyim daha çok yeni allah isteyen herkeze nasip etsin benim gibi olan var mı
hayırlı olsun hamileleiğin ben kürtaj olmadığım halde doktor iki ay bekle dedi size hiç bekleme süresi vermemiş doktor ne kadar güzel inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur...

bende 8. haftada bebeğimi kaybettim benimde ikinci hamileliğimdi ilki sorunsuz olunca yine öyle olacak sandık ama düşükle sonuçlandı o yüzden hiç bir şeyin garantisi yok her şey nasip bende 6 aralıkt kaybettim bebeğimi şimdi kanamalarım çok fazla oluyor bende endişeleniyorum acabane kadar sürecek diye

benim yaklaşık 6 7 gün yoğun kanamam oldu, arkasından 2 3 günde kahverengi leke geldi ve kesildi. Bir de rahim yenileyici ilaç kullandığım için o da rahmi kasarak muhtemelen kanamaları arttırdı. Bu da iyi birşey, gayet normal hiç korkmayın.

çok geçmiş olsun, allah biran önce toparlanmayı nasip etsin inş.

canım ben de 13 haftalık bebeğimi geçen cuma kaybettim cumartesi kürtaj oldum sen hiç korunmadın mı ben korunucam bu ikinci kaybımdı iki ay korunmak istiyorum sonra yavaş yavaş başlarım inşallah herhangi bir sağlık problemi olmazsa tabi.Bir de benden iki gündür süt su karışımı bir akıntı geliyor göğsümden sende böyle birşey oldu mu?Sağlıkla kucağına almanı dilerim.Hayırlı olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…