• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Arkadaslar benimde kalbi durdu ve alindi bebegim bazi testler de tsh im yüksek çıktı ve hipotroidi olduğum ortaya çıktı simdi tek sebeb bu olmayabilirde uc aylık sürem doldu bir aydir deniyorumdaha olmadi çok korkuyorum olmayacak diye :KK43:
bence bukadar stres yaptığın için olmuyor unutmaya çalış böyle düşünme bence rahat ol.benimde ilkini düşürdüm ikinciye çok stres yaptım olmuyor diye tatile cıkınca kafam dağıldı o ara hamile kalmışım sende rahat ol.şükret ki oluyor.hiç olmazsa ne yapardın.

merhabalar, herkese geçmiş olsun.
bendede çıktı bu pıhtılaşma sorunu. henüz kromozom testi çıkmadığı için dr.a göstermedim. belki faydalı olur diye sonucu koydum. inşallah herşey kolaylıkla çözülür. herkese hayırlı ve sağlıklı hamilelikler.
merhaba benimde aynısı çıktı eşim dr a göstermiş şuan yapılacak bişey yok demiş.gebelikte iğneye başlıcaz.dr a gittinmi?

merhaba benimde aynısı çıktı eşim dr a göstermiş şuan yapılacak bişey yok demiş.gebelikte iğneye başlıcaz.dr a gittinmi?
merhaba canım
şuan gebelik devam ediyor anormal şekilde.değerlerim çok çok az artıyor. pıhtılaşma 2. planda kaldı. ya kendi düşecek yada kürtaj olucam şuan. hiçbiri işe yaramzsa ozaman dış gebelik olduğunu gösterir ve iğne tedavisi. ama benim dış gebeliğe ait hiç bir belirtim yok. ne bir ağrı ne kahverengi akıntı hiçbiri. sadece 3-4 gündür adet sancısı arada gelip gidiyor. inşallah kendi düşerde kürtaj olmam. pıhtılaşma işi artık 3. gebeliğe kaldı canım

Çok şükür canım en azinda oluyormua evet inşallah bizimde olacak kafaya takmamak stres yapmamak elimde değil
tabiki olucak canım merak etme. ama çok acelede etme. ilki2. denemede oldu. ikinci 9. ayda, ama buna 4 ay korunma dersek 5. ayda olmuş. geç olsunda canım güç olmasın yine, bunları yaşamak çok zor Allah tekrar yaşatmasın

Merhaba herkese,
Bugun kürtaj sonrasi ilk kontrole gittim,uzerinden 1 hafta gecti.doktorum temiz hicbisey yok dedi.patoloji sonucu da temiz cikmis.sonrasinda psikiyatriye gittik,depresyon teşhisi kondu simdi ilac tedavisine basliyorum duzelince yeni denemelere baslicam umarim 2 aya geçer cunku 3. Ayda denemeye baslayacagim :(

Merhaba herkese,
Bugun kürtaj sonrasi ilk kontrole gittim,uzerinden 1 hafta gecti.doktorum temiz hicbisey yok dedi.patoloji sonucu da temiz cikmis.sonrasinda psikiyatriye gittik,depresyon teşhisi kondu simdi ilac tedavisine basliyorum duzelince yeni denemelere baslicam umarim 2 aya geçer cunku 3. Ayda denemeye baslayacagim :KK43:

Merhaba Ebru gecen mart ayında kürtaj oldum bende bebeğin kalbi atamadığı ıiçin alındı sonrasında depresyon teşhisi konulunca 5 aydır ilaç tedavisi göriyordum ama 2 gün önce 5 haftalık hamile old. öğrendim.Şu an endişe içerisindeyim acaba bir problem oluşmus mudur?? Hepimiz için hayırlısı olsun.

Merhaba Ebru gecen mart ayında kürtaj oldum bende bebeğin kalbi atamadığı ıiçin alındı sonrasında depresyon teşhisi konulunca 5 aydır ilaç tedavisi göriyordum ama 2 gün önce 5 haftalık hamile old. öğrendim.Şu an endişe içerisindeyim acaba bir problem oluşmus mudur?? Hepimiz için hayırlısı olsun.
Merhaba canim,
Psikiyatri doktoru ilaclari yazdiktan sonra eve geldim aklima takildi ya sonraki hamilelikte sorun olursa die...cunku bu ilaclari ictikten sonra belli bi sure hamile kalinmamasi gerekiyor şeklinde duyumlar almıştım onceden.neyse doktoru aradim hemen bakin ben 3 ay sonrasi için tekrar gebelik planlıyorum bu ilaclarin sakincasi var mi dedim tedavin bitmeden hamile kalamazsin once tedavi dedi.benimde kafam karisti acikcasi.ara verip mi hamile kalmali ne kadar ara vermeli hic bilmiyorum.tek bildigim suan evden cikamama fobisi oluştu onu yenmek :( ama hamile kaldiysan hemen kadin dogum ve psikiyatri doktoruna danis bu konuyu...seni cok tebrik ediyorum. Insallah saglik ve mutlulukla kucagina al bebegini

merhaba geçmiş olsun. kaçıncı kayıplarınız arkadaşlar. ? depresyon bu yüzden mi başka bir şeyden mi ?

Benim ilk hamileligimdi:( depresyon bu yüzden basladi kurtaj sonrasi hic disari çıkamadım ve hergun aglamaya devam ediyorum,aşırı tepkiler veriyorum elimde olmadan o yuzden bugun psikiyatriste gittik

Umarim kimse bu şekilde bi duruma düşmez

Merhaba canim,
Psikiyatri doktoru ilaclari yazdiktan sonra eve geldim aklima takildi ya sonraki hamilelikte sorun olursa die...cunku bu ilaclari ictikten sonra belli bi sure hamile kalinmamasi gerekiyor şeklinde duyumlar almıştım onceden.neyse doktoru aradim hemen bakin ben 3 ay sonrasi için tekrar gebelik planlıyorum bu ilaclarin sakincasi var mi dedim tedavin bitmeden hamile kalamazsin once tedavi dedi.benimde kafam karisti acikcasi.ara verip mi hamile kalmali ne kadar ara vermeli hic bilmiyorum.tek bildigim suan evden cikamama fobisi oluştu onu yenmek :KK43: ama hamile kaldiysan hemen kadin dogum ve psikiyatri doktoruna danis bu konuyu...seni cok tebrik ediyorum. Insallah saglik ve mutlulukla kucagina al bebegini

Teşekkür ederim iyi dileklerin için sanırım sonucu yakın zamanda göreceğim kalp atışlarını dinledikten sonra kısmen rahatlarım. Depresyon ilacımı azaltmıştım öğrenince hemen kestim ama soracağım tabii olan oldu artık sonrası şans...

merhaba geçmiş olsun. kaçıncı kayıplarınız arkadaşlar. ? depresyon bu yüzden mi başka bir şeyden mi ?
Hamilelik ve sonlandırılması ile birlikte hormonlarda değişim oluyor olan bir depresyonunuz bile bu hormonal değişikliklerle birlikte artabiliyor. Yasanan kayıp sonrasında depresyon tedevisi ilaç tedavisi uygulandı ne yazıkki ilaç alma sırasında bu sürpriz hamilelik beni endişelendirdi

Teşekkür ederim iyi dileklerin için sanırım sonucu yakın zamanda göreceğim kalp atışlarını dinledikten sonra kısmen rahatlarım. Depresyon ilacımı azaltmıştım öğrenince hemen kestim ama soracağım tabii olan oldu artık sonrası şans...
Bak ne güzel 2. Ye hamilesin canım Allah yaşatmasın bidaha Sağlıcakla kal

Geçer canım sen kafanı takma bende üç ay nasıl geçer demiştim 4 ay imiz bitecek kürtaj olali Rabbimin vardır bildiği evlatları Rabbimin yanında sen dumanı et gerisini allaha bırak

Back
X