• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Bnimde ilk düşugumdu dr. Braz beklyejm snrasnda seni br araştrma hastnsne göndrirm ddi haftya adt olursam muayneye gdcegm 2 ockta ilk dr pek önemsememşti arastpmya gerek yok tıpta kural 3 dmşti ama bn onu dinlemycm cunku bna pcoslusnda dmsti şuanki dr. Da pcoslu gözkmyrsn takip edlm dedi bnce ilk düsükte olsa gerekni yapmak gerekr ndn ayni seyi defalarca kez yaşayaym ki

geçmiş olsun herkese evet dr. lar hep aynı kanaatte. ilkinde olur böyle şeyler önemsemeyin. sonuç: kan pıhtılaşması. tabiki her düşük bu yüzden olmuyor ama çoğunlukta sebep bu. benimde ilkinde test yapmadılar. 2. de kim. gebelik dendi dış gebelik dendi sonuca kavuşamadık bi. ama kim. düşük dedikleri için test yaptım ve sonuç : pıhtılaşma çıktı. onların umrunda bile değil aylarca gebe kalmaya uğraş ve 2. hüsran :KK61:

Ben kurtaja girmeden once kan aldilar bazi seylere bakmislar orda bende pihtilasma cikmadi ama bilmiyorum o kadar cok sebep var ki...ben gec kahvalti ediyordum saat 12 de falan cunku cok uyuyordum,yatarken yuzustu yatıyordum ne bileyim işte cok yürüyüş yapiyordum artık cok fazla dusunmekten ve caresizlikten bu kadar ince düşünüp kendimde de hatalar aramaya başladım:(

Ben kurtaja girmeden once kan aldilar bazi seylere bakmislar orda bende pihtilasma cikmadi ama bilmiyorum o kadar cok sebep var ki...ben gec kahvalti ediyordum saat 12 de falan cunku cok uyuyordum,yatarken yuzustu yatıyordum ne bileyim işte cok yürüyüş yapiyordum artık cok fazla dusunmekten ve caresizlikten bu kadar ince düşünüp kendimde de hatalar aramaya başladım:KK43:

Geçmiş olsun canım öncelikle, kendinde hata arama sakın. Ben 6 aylık bebeğimi kaybettim farklı nedenlerden, ilk 3 ayı düşünüyorumda bende bütün gün uyuyordum nerdeyse kahvaltıyı boşver gün içinde mide bulantılarımdan ne yediğimi bile hatırlamıyodum 4 kilo vermiştim 1.5 ayda sonra bulantılar geçince toparlamıştım. Yüzüstü yatıyodum bende 3 ay bitene kadar yüzüstü yattım hep .. Düşük tehlikemiz yoktu bizim ama yinede bende hiç dikkat etmiyodum aşırı stresliydim bide ben. Şunu demek istiyorum biz naparsak yapalım dikkat de etsek etmesekte o bebeklerin kaderleri yazılı ..

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende 5 ay önce 9 haftalık bebeğim gelişmedi kalbi durdu ve kurtajla alındı. sonrasında yaşadığım sıkıntılar hala devam ediyor surekli ara kanamalarım oldu şimdide prolaktin hormonum 38 dostineks başladım. inşallah Rabbim herkese en kısa zamanda evlat nasıp etsin buay bakalım neler olacak

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende 5 ay önce 9 haftalık bebeğim gelişmedi kalbi durdu ve kurtajla alındı. sonrasında yaşadığım sıkıntılar hala devam ediyor surekli ara kanamalarım oldu şimdide prolaktin hormonum 38 dostineks başladım. inşallah Rabbim herkese en kısa zamanda evlat nasıp etsin buay bakalım neler olacak
Ne kadar zaman sonra denemeye basladin peki ? 5 aydir mi olmuyor ? Ben de 3 aylik bekleme suresi gectikten sonra olmayacak korkularina kapildim simdiden :(

Ben düşükten sonra kontrole gitmedim gel demedi zaten de Kürtaj dan 35 gün sonra adet oldum takip ettim 3 ay duzenli adet gördüm genç kızligimdaki gibi adetlerim. bu ay denedim olmadı çok bekledim olur tutar diye. düşen Bebeğimi evliliğin ilk ayinda olmuştu stres yapmayın diyorlar ama düşünmeden olmuyo sanki bi yerden hep Bebeğimi hatırlatarak bişe çıkıyo 7 aylık evliyim bu arada daha yeni evlisin diyorlar ama gelde o evladım olsun duygusu o hamilelikte sonra aman olursa olur diyip geçilmiyor dünya dua üstüne dua etmekten başkada bişe gelmiyor elden Rabbim aldı gene verecek olan o allahım herkesin duasını kabul etsin kucağına boş koymasın. Evlat kokusu cennet kokusu diyorlar bizde o kokuyu tattirsin inş.

Son düzenleme:
Ben düşükten sonra kontrole gitmedim gel demedi zaten de Kürtaj dan 35 gün sonra adet oldum takip ettim 3 ay duzenli adet gördüm genç kızligimdaki gibi adetlerim. bu ay denedim olmadı çok bekledim olur tutar diye. düşen Bebeğimi evliliğin ilk ayinda olmuştu stres yapmayın diyorlar ama düşünmeden olmuyo sanki bi yerden hep Bebeğimi hatırlatarak bişe çıkıyo 7 aylık evliyim bu arada daha yeni evlisin diyorlar ama gelde o evladım olsun duygusu o hamilelikte sonra aman olursa olur diyip geçilmiyor dünya dua üstüne dua etmekten başkada bişe gelmiyor elden Rabbim aldı gene verecek olan o allahım herkesin duasını kabul etsin kucağına boş koymasın. Evlat kokusu cennet kokusu diyorlar bizde o kokuyu tattirsin inş.
Amin canim...yasin gencse daha da yeni evlisin madem hemen umutsuzluğa kapilma...sonucta ikinizde de problem yoksa illaki olacaktir.benim tek panigim yaş :( keske bu kadar beklemeseydim diyorum ama kısmet insallah zaman su gibi geçer:(

Arkadaslar benimde kalbi durdu ve alindi bebegim bazi testler de tsh im yüksek çıktı ve hipotroidi olduğum ortaya çıktı simdi tek sebeb bu olmayabilirde uc aylık sürem doldu bir aydir deniyorumdaha olmadi çok korkuyorum olmayacak diye :(

Back
X