• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba bende birkaç gün önce kimyasal gebelik sebebiyle kanamaya başladım bugün 3. Gün ne kadar sürecek bilmiyorum hamileliğimin 5. Haftasında kese oluşmadan düştü bebek. Kanama bitince muayene olmayı düşünüyorum içerde bişey kalmasından korkuyorum yani seninle durumumuz aynı bana sonucunu mesaj atarmısın merak ettim neden betahcg yükselmiş hemen aonrasında hamilemi kaldın yoksa?
Geçmiş olsun canım kimyasal da oluşan bi kese falan olmadığından parça kalmıyo tabi işte dış gebelik ile karışmamışsa. Değerin de düşmesi lazım da arkadaşın neden öyle olmuş hiç bilemedim. Senin ilk kaybın mı bu kimyasal?

Geçmiş olsun canım kimyasal da oluşan bi kese falan olmadığından parça kalmıyo tabi işte dış gebelik ile karışmamışsa. Değerin de düşmesi lazım da arkadaşın neden öyle olmuş hiç bilemedim. Senin ilk kaybın mı bu kimyasal?
Evet ilk gebeliğimdi kanamam bitince beta hcgyi ölçtürmeyi düşünüyorum sıfırlanmışmı? Korunmaya gerek varmı acaba biz bebek istiyoruz doktora soramadım üzüntümden düşük yapacaksın diyince unuttum :(

Evet ilk gebeliğimdi kanamam bitince beta hcgyi ölçtürmeyi düşünüyorum sıfırlanmışmı? Korunmaya gerek varmı acaba biz bebek istiyoruz doktora soramadım üzüntümden düşük yapacaksın diyince unuttum :KK43:
Geçmiş olsun canım benim de ilki kimyasaldı koşarak kaçmıştım hastaneden resmen doktorun da duygusuzluğundan biraz. Ama kimyasalda korunmaya gerek yokmuş çok sık görülen bişeymiş bi kısım doktorlar gebelikten bile saymıyo. Ben de korunmamıştım ama 3 ay sonra oldu ikinci gebelik zaten.

Geçmiş olsun canım benim de ilki kimyasaldı koşarak kaçmıştım hastaneden resmen doktorun da duygusuzluğundan biraz. Ama kimyasalda korunmaya gerek yokmuş çok sık görülen bişeymiş bi kısım doktorlar gebelikten bile saymıyo. Ben de korunmamıştım ama 3 ay sonra oldu ikinci gebelik zaten.
Teşekkürler canım. Kimyasal gebelikten sonra daha kolay hamile kalınıyor diye okudum ne kdr doğru bilmiyorum reglim 10 gün geçti tüm test sonuçlarım pozitif ve fiziksel belirtilerim oluşmuştu dolayısıyla dr düşük diyince psikolojik ve fiziksel olarak çok yıprandım. Senin ne kdar süre sonra düşük oldu?

Teşekkürler canım. Kimyasal gebelikten sonra daha kolay hamile kalınıyor diye okudum ne kdr doğru bilmiyorum reglim 10 gün geçti tüm test sonuçlarım pozitif ve fiziksel belirtilerim oluşmuştu dolayısıyla dr düşük diyince psikolojik ve fiziksel olarak çok yıprandım. Senin ne kdar süre sonra düşük oldu?
Kimyasalım da 6 ocakta pozitif idrar testi olmuştu 4 ocak BATımdı 16 ocakta da kanamam olmuştu işte. Ama kese falan hiçbişey yoktu zaten. Bulantı falan bende olmamıştı ama. Doktor dan normal böyle kanama dinlen geçer falan gibi bi cevap bekliyoken kimyasal gebelikmiş düşük yapıyosun deyip çıkmıştı odadan

Bugün moralim çok bozuk arkadaşlar metanetimi kaybediyorum yavaş yavaş :KK43: evliliğimizin 2. Ayında karar verdik korunmamaya 2. Ay gebe kaldım ama kimyasal oldu sonra 3 ay sonra yine gebelik oldu bu seferde 7. Haftada kalbi durdu gelişimi de bozuktu. Ben tiroid pıhtılaşma kedi hastalığı şeker falan hepsine baktırdım pıhtılaşmada önemsiz bi değer dışında hepsi normal eşim semen analizi yaptırdı normal. Kürtajın üstüne 7 ay geçti hiç gebelik de olmadı. Allah hepimizi sağlıklı hayırlı yavrularımıza kavuştursun o zamana kadar da bekleyecek sabır ve gücü versin.. Malesef elimizden gelen hiçbişey yok.....
geçmiş olsun başın saolsun canım Allah en yakın zamanda saglıklı bı bebek nasıp etsın benım ılk kurtajdan sonra tam 1 sene sonra hamıle kalmıstım ıkıncı kurtajımda tam 1,5 sene sonra hamıle kaldım rabbım en dogru zamanı bılır uzulme en azından hamıle kalabıldıgını bılıyosun artık hamıle kalmama gıbı bı durumun yok bu teselli olur ıns sana en yakın zamanda melegıne kavusman dılegıyle

Kimyasalım da 6 ocakta pozitif idrar testi olmuştu 4 ocak BATımdı 16 ocakta da kanamam olmuştu işte. Ama kese falan hiçbişey yoktu zaten. Bulantı falan bende olmamıştı ama. Doktor dan normal böyle kanama dinlen geçer falan gibi bi cevap bekliyoken kimyasal gebelikmiş düşük yapıyosun deyip çıkmıştı odadan
Anladım kötü bir durum bende iki gün önce keseyi görücem diye gittim dumur olup eve geldim. Kanama bitince düzenli regli başlıyomu hemen yumurtlm dönemimi faln nasıl hesaplıycam bilmiyorum :(

Anladım kötü bir durum bende iki gün önce keseyi görücem diye gittim dumur olup eve geldim. Kanama bitince düzenli regli başlıyomu hemen yumurtlm dönemimi faln nasıl hesaplıycam bilmiyorum :KK43:
Benim düzenli başladı ama yumurtlama zamanı falan hesaplamadım hiç o zaman yeni evliydim ya zaten günaşırı oluyordu ilişki :)

geçmiş olsun başın saolsun canım Allah en yakın zamanda saglıklı bı bebek nasıp etsın benım ılk kurtajdan sonra tam 1 sene sonra hamıle kalmıstım ıkıncı kurtajımda tam 1,5 sene sonra hamıle kaldım rabbım en dogru zamanı bılır uzulme en azından hamıle kalabıldıgını bılıyosun artık hamıle kalmama gıbı bı durumun yok bu teselli olur ıns sana en yakın zamanda melegıne kavusman dılegıyle
Benim yakın bir arkadaşım ne kendinde nede eşinde hiçbir sorun olmamasına rağmen tam 10 yıl boyunca hamile kalmadı. Hangi doktora gittilerse hep hiçbir sorun yok dendi en son bi doktor işi gücü bırakın stresten uzak durun ve öyle deneyin dedi işlerinden ayrıldılar arkadaşım bir sonraki ay hamile kaldı. Stres çok fazla etkiliyor moralini bozma sakın bu senin en büyük düşmanın unutma. Yakın zamanda güzel hberlerini yazacaksın buraya. Bu adada vicks kullan damarların ve kanlların genişlesin birçok yerde okudum işe yarıyormuş

Amin çok sağol canım Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bazen öyle bunalıyorum ki bu dert dünyada bi benim başımdaymış gibi hissediyorum sizlerle konuşmak çok iyi geliyor hem yalnız olmadığımı bilmek hem de bu sıkıntıların sonunda yavrularına kavuşmuş olanları görmek umut veriyor Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Amin çok sağol canım Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bazen öyle bunalıyorum ki bu dert dünyada bi benim başımdaymış gibi hissediyorum sizlerle konuşmak çok iyi geliyor hem yalnız olmadığımı bilmek hem de bu sıkıntıların sonunda yavrularına kavuşmuş olanları görmek umut veriyor Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
amin cumlemıze canım ıns yanlız deılsın emın ol 2 bebek kaybetmıs bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum umutsuzluga kapılma bak benım nasıp olursa ucuncu olcak kayıplarımı unutmasamda yenı gelenler acısını hafıfletıyo rabbım en yakın zamanda kucagını saglıklı bı evlatla doldursun

Ben de missed abortus nedeniyle ilk gebeliğimi kürtajla sonlandırdım. İlk umudum hayalim herşeyimdii. Eşimle içimiz içimize sığmıyordu... Herşey güzelken bebeğim sekiz haftalık olması gerekirken 6 hafta göründü. . Gelişim bozukluğu ya da gec döllenme olabilirdi. Bir hafta boyunca yalvardım hayırlısı neyse o olsun Allahım diye. Sonuç bebeğimin kalbi durdu... alındı. Allah sabrını veriyorda unutulmuyor işte. Aradan iki ay gecti biz sadece ilk adete kadarkorunduk. Bu ay adetime üç gün var süpheleniyorum ama emin değilim. İnşallah olur kızlar. Nolur dua edin. Hepimiz için hayırlısı olsun. Allahın dedği olur ne yapalım. . . :/

Benim yakın bir arkadaşım ne kendinde nede eşinde hiçbir sorun olmamasına rağmen tam 10 yıl boyunca hamile kalmadı. Hangi doktora gittilerse hep hiçbir sorun yok dendi en son bi doktor işi gücü bırakın stresten uzak durun ve öyle deneyin dedi işlerinden ayrıldılar arkadaşım bir sonraki ay hamile kaldı. Stres çok fazla etkiliyor moralini bozma sakın bu senin en büyük düşmanın unutma. Yakın zamanda güzel hberlerini yazacaksın buraya. Bu adada vicks kullan damarların ve kanlların genişlesin birçok yerde okudum işe yarıyormuş
Çok doğru söylüyosun canım ben evliliğimin ilk 2 ayında birikmiş yıllık izinlerim ve raporla izinliydim ve en kafamın rahat olduğu o dönemde malesef korundum :(( bu ay bi tatil şart zaten bugün moralimin de psikolojimin de iyice hassaslaştığını farketmiş bulunuyorum

Ben de missed abortus nedeniyle ilk gebeliğimi kürtajla sonlandırdım. İlk umudum hayalim herşeyimdii. Eşimle içimiz içimize sığmıyordu... Herşey güzelken bebeğim sekiz haftalık olması gerekirken 6 hafta göründü. . Gelişim bozukluğu ya da gec döllenme olabilirdi. Bir hafta boyunca yalvardım hayırlısı neyse o olsun Allahım diye. Sonuç bebeğimin kalbi durdu... alındı. Allah sabrını veriyorda unutulmuyor işte. Aradan iki ay gecti biz sadece ilk adete kadarkorunduk. Bu ay adetime üç gün var süpheleniyorum ama emin değilim. İnşallah olur kızlar. Nolur dua edin. Hepimiz için hayırlısı olsun. Allahın dedği olur ne yapalım. . . :/
kaybettıgın bebegın ıcın basın saolsun ıns hamılesındır ıns bu sefer saglıklı bı bebegın olur ve sag saglım kucagına alırsın

Canım inşallah adet olmazsın benim de 4 gün vardı bugün ama kan testi yaptırdım işte malesef benimki gelecek. Allah hepimize sabır versin kayıplardan dolayı

Merhaba ben araniza yeni katildim. Sizinke ortak yanlarimiz var. 3 kez dusuk yaptim. İlki ikiz di. Benim bebeklerim gelismiyor. Sonra kurtaj oluyorum. Bhcg eger hamile degilsen 0 5 arasinda olmali. Bence ihmal etme dr git. Sizleri takip ediyordum. Bana destek oluyorsunuz.
Geçmiş olsun canım. Takipteyim bakalım ne çıkacak. İnşallah dul gebelik değildir. Hiç ağrım da yok ve bhcg düşük aslında en son 200 dü artık pazartesiye ama yeni gebelik değilmiş bundan emin Dr. Kim. Gebeliğin devamı da olabilir miş

geçmiş olsun herkese yeni arkadaşlar gelmiş. ilginiz için teşekkürler. artık kan vermekten çok sıkıldım her gün. cuma vermedim ama perşembe 189 du değer yani öncekine göre düşük.( 194 tü bi gün önce) dr. yeni bir gebelik değil dedi, ama kimyasal mı dışmı bilemedi. vaginal ultrasonda bir sorun çıkmadı. ağrım sızım da yok bu arada. pazartesi inşallah bi değer daha çıkacak ve sonlanır inşallah. Allah büyüktür diyorum sorunsuz halletmek istiyorum. Allah kötü bişey olmasını istemiyor ki bana idrar da kan oldu ve tevafuk işte; değerin yükseldiğini gösterdi önlem alayım diye. o gün kan gelmeseydi idrardan nasıl öğrenecektim, Allahın lütfu işte her şer de bi hayır vardır. Dış gebelikse bile sonlanır inşallah çünkü değer çok küçük değilmi 189 bakalım pazartesi artacak mı. kimyasal gebelikte de hormonlar oynuyormuş. oda olabilirmiş. hakkımız da hayırlı olsun. sizi haberdar ederim arkadaşlar.

Back
X