- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.021
Oncelikle gecmis olsun canim. Bende agusyos ayinda hamileligimi ogrendjm ama dusukle sonuclandi malesef 21 gun kadar surdu kanama ara ara lekelenme seklinde. 25 gun oldugunda sifirlanmisti kimisinde daha erken veya gec sifirlaniormus. Benim degerim 300 lerdeydi.senin kactimerhaba kızlar bende 9 ekimde düşük yaptım 5 haftalık oldugu ıcın kendi düştü..ovulasyon testı ıle hamıle kalmıstım dun tekrar temızlenınce ovulasyon testı yaptım ve hemen çift cızgı cıktı şüphelendım bende..evdeki gebelık testınden yaptım oda pozıtıf cıktı..hala kan değerlerim sıfırlanmamış..benımle aynı durumu yaşayan varmı nezaman kan değerlerim sıfırlanır
Oncelikle gecmis olsun canim. Bende agusyos ayinda hamileligimi ogrendjm ama dusukle sonuclandi malesef 21 gun kadar surdu kanama ara ara lekelenme seklinde. 25 gun oldugunda sifirlanmisti kimisinde daha erken veya gec sifirlaniormus. Benim degerim 300 lerdeydi.senin kacti
merhaba canım hiç korunmadın mı yanimerhabalar aranıza yenı katıldım gecen ay bende duşuk yaptım suan 5 haftalık tekrar hamıleyım pazartesı kalp atışlarına bakılıcak cok heycanlıyım ınsallah sıkıntı cıkmaz
Mrb canim ben nirmalde ortalama 40 gunde bir adet olurdum ama dusukten yani degerim sifirlandiktan tam 1ay sonra adetimi gordum cok sukurki insallah hep 30 gunde bir olurum eskisi gibi . tabi ins hamis oluruz yeni adetimizi gormedensanada geçmiş olsun cnm..benden sadece 10 gun boyunca parçlar geldi sonra kesildi..hala adet olmadım sen ne kadar süre sonra oldun..en son 223 çıkmıştı değerim cnm 2 gün önce idrar testinde silik çıktı 2. çizgi hala sıfırlanmamış demekki..
Mrb canim adet gorduysen degerlerin sifirlanmistir. Calismalara baslaMerhaba kızlar ; size birşey sormak istiyorum bende 11 eylülde düşük yaptım ondan 1 ay sonra adet oldum şimdi tekrar denemek istiyorum ama yorumlarda okuduğum için aklıma takıldı değerlerim sıfırlanmışmıdır sağlık ocakları kan tesi yapıyor mu bilginiz varmı?
Mrb canim adet gorduysen degerlerin sifirlanmistir. Calismalara basla
HAYIR GECEN AY KI GEBELIGIM COK UAFAKTI ADET KANAMAMLA DUSTUmerhaba canım hiç korunmadın mı yani
Amiiinnn insallah canim ezan vakti rabbim bizleri mahrum birakmasin guzel haberlerimizi verelim insBen de hala adet olmayı bekliyorum kızlar. Bugun 31.gun . Adetimi olayım da yeniden çalışmalara başlayalım artık. Allah ım lütfen bana ve benim gibi anne olmak isteyenlerin hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü bebelerle doldur kucaklarını... İnşallah kızlar tez zamanda mutluluk haberlerimizi paylaşırız...
Arkadaşlar dün doktora gittim geçen ay 30 da düşük oldum herşey normal dedi yumurlamışsın dedi gebelik için en uygun günler dedi ama sabah benim kanamam oldu böyle bişi olur muAmiiinnn insallah canim ezan vakti rabbim bizleri mahrum birakmasin guzel haberlerimizi verelim ins
Bu adet mi yoksa başka bişiymin
Yok canım bildiğin iki pet değiştirdimBaya bildiğimiz adet kanaması gibi mi yoksa lekelenme gibi mi? Benim bazen yumurtlama günümde hafifte olsa lekelenmem olur. Belki yumurtlamadan dolayı lekelenmişsindir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?