• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Allahim isteyen hayalini kuran hasret ceken herkese bu aciyi yasayan kardeslerime her yuvaya daha sagliklica hayirlica eli ayagi duzgun ,organlari tam eksiksiz calisir durumda,aklî selim,merhametli,imanli,guzel ahlakli salih ve saliha evlat ve nesiller nasip etsin insallah bu mubarek ay hurmetine ins

Benim yaklasik iki haftam kaldi,adet dongum 40_45 gun yaklasik o yuzden bakalim bekliyoruz,calismalara da devam :KK19:

Normal canim,yani genellikte agri ve sanci oluyor kimisinde olmayabilirde ama genelde cogu kadin boyke geciriyor malesef bende yasadim agrim oldu.gecmia olsun canim
Arkadaşlar bende çarşamba günü düşük yaptım :KK43: ilk hamileliğimdi... Hala ağrılarım var normal mi acaba?

evet cnm normal bende cuma gunu bebegimi aldırdım kanımda 1298c 2 adalede kan pırtılasması cıktı. 3 kere dusuk yaptım dusuk yapınca tekrar tutmuyo en son dusugum.1.5 yıl onceydı cok mutluydum tuttu dıye herkese soyledim ıgnemide vuruluyordum doktorum raporda verdı 1 ay yatıyordum bebegimin kalbi oluşmamıs rahme yapısmıs 8 haftada aldırmak zorunda kaldım ev ustume ustume geliyo kım bılır ne zaman hamıle kalacam tekrar cok mutsusuzum aglıyorum aglıyorum rahatlıyorum kımse anlamıyo halimden bosluktayım hemen hamıle kalmak ıstıyorum doktorum 2 ay sonra dedı tabi oda tutarsa tekrar tahlıller yapacak bende anne olmak ıstıyorum hamıle kalan kadınlrı gordukce ıcım acıyo artık tıbıka muskası yaptırdım bı daha hamıle kalırsam 3 ay kımseye soylemıcem karar aldım

evet cnm normal bende cuma gunu bebegimi aldırdım kanımda 1298c 2 adalede kan pırtılasması cıktı. 3 kere dusuk yaptım dusuk yapınca tekrar tutmuyo en son dusugum.1.5 yıl onceydı cok mutluydum tuttu dıye herkese soyledim ıgnemide vuruluyordum doktorum raporda verdı 1 ay yatıyordum bebegimin kalbi oluşmamıs rahme yapısmıs 8 haftada aldırmak zorunda kaldım ev ustume ustume geliyo kım bılır ne zaman hamıle kalacam tekrar cok mutsusuzum aglıyorum aglıyorum rahatlıyorum kımse anlamıyo halimden bosluktayım hemen hamıle kalmak ıstıyorum doktorum 2 ay sonra dedı tabi oda tutarsa tekrar tahlıller yapacak bende anne olmak ıstıyorum hamıle kalan kadınlrı gordukce ıcım acıyo artık tıbıka muskası yaptırdım bı daha hamıle kalırsam 3 ay kımseye soylemıcem karar aldım
üzülme canım bende 3 ay önce kürtaj oldum Allah büyüktür inşallah bizimde bebeğimiz olur

Çok geçmiş olsun doktorum bana korunun yada korunmayın diye birşey söylemedi... Kanaman bitsin adet olursun sonra devam dedi bugün bir arkadaşım bikaç ay korunsan iyi olur dedi

Çok geçmiş olsun doktorum bana korunun yada korunmayın diye birşey söylemedi... Kanaman bitsin adet olursun sonra devam dedi bugün bir arkadaşım bikaç ay korunsan iyi olur dedi
Canim banada kendini ne zaman hazir hissedersen baslayabilirsin dedi ama adet gordukten sonra baslarsan daha iyi olur dedi hem yeni gebelik olursa SAT belirlemek ve gebelik haftasini hesaplayabilmek acisindan bide rahim yenilenmis olur diye aciklama yapti. Ama adet olmadanda baslarsan bir zarari da olmaz dedi

merhaba kızlar bende 9 ekimde düşük yaptım 5 haftalık oldugu ıcın kendi düştü..ovulasyon testı ıle hamıle kalmıstım dun tekrar temızlenınce ovulasyon testı yaptım ve hemen çift cızgı cıktı şüphelendım bende..evdeki gebelık testınden yaptım oda pozıtıf cıktı..hala kan değerlerim sıfırlanmamış..benımle aynı durumu yaşayan varmı nezaman kan değerlerim sıfırlanır

canım kan değerleri hemen sıfırlanmıyor ben 7,5 haftalık kürtaj olduğumda 1 ay boyunca pozitifi gördüm ama senin değerin daha düşük olduğu için muhtelemen 15 güne sıfırlanır.

canım kan değerleri hemen sıfırlanmıyor ben 7,5 haftalık kürtaj olduğumda 1 ay boyunca pozitifi gördüm ama senin değerin daha düşük olduğu için muhtelemen 15 güne sıfırlanır.

saol cnm cvb verdığin için hazıran annelerınde beraberdık ama ben maalesef düşük yaptım..5 gün sonra 1 ay olucak düşük yapalı inşallah sıfırlanmıştır değerlerim..bide hiç adet olucak gıbı deilim..sen ne kdar süre sonra adet olmuştun cnm

saol cnm cvb verdığin için hazıran annelerınde beraberdık ama ben maalesef düşük yaptım..5 gün sonra 1 ay olucak düşük yapalı inşallah sıfırlanmıştır değerlerim..bide hiç adet olucak gıbı deilim..sen ne kdar süre sonra adet olmuştun cnm

zaten adetlerin eskisi kadar ağrılı olmuyor bende öyle olmuştu ben ilk adetimi 34.gün görmüştüm canım tekrardan geçmiş olsun.

neden ağrılı olmuorki cnm..bakalım ben nezaman oluam..bir an önce olup çalışmalara başlamak ıstıyorum

bilmiyorum ki ama ben de ağrı azalmıştı hele ilk adetimde hiç regl olmuş gibi değildim ilaç alma ihtiyacım olmadı kürtajdan sonraki adetlerde nedendir bilmiyorum ama

bilmiyorum ki ama ben de ağrı azalmıştı hele ilk adetimde hiç regl olmuş gibi değildim ilaç alma ihtiyacım olmadı kürtajdan sonraki adetlerde nedendir bilmiyorum ama

ben kürtaj olmadım cnm kendım düşük yaptım..normalde adete 1 hafta kala butun belırtılerım olur ama şuan hıc bı belırtım yok adet olucak gıbı değilim..
sen ne kadar süre sonra tekrar hamıle kaldın cnm

merhabalar aranıza yenı katıldım gecen ay bende duşuk yaptım suan 5 haftalık tekrar hamıleyım pazartesı kalp atışlarına bakılıcak cok heycanlıyım ınsallah sıkıntı cıkmaz
canımm düşükten sonra korun diyolar ne yapacağımı şaşırdım sen hiç korunmamış mıydın

Back
X