- 18 Nisan 2014
- 1.198
- 560
- 83
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.001
iyidir canım bende beklemedeyim geçen ay tutmadı bakalım bu ay ne olacak..naber canım nedir durumlar.. Ben adet olmaya başladım yine başa döndük.
sölemiştim bir ara kanama gibi birşey olmuştu sonra yumurtlama oldu şimdide adet oluyorum yani 2 adet mi sayılır 1 adet mi sayılır bilmiyorum bugün adetin yeni başladıiyidir canım bende beklemedeyim geçen ay tutmadı bakalım bu ay ne olacak..
Sen 2.kez mi adet oldun.. ovuluasyon da yumurtlama göremedin mi
hayırlısı olsun canım üzme kendini adetten sonra yine takip yap inşallah bir daha ki ay tutarsölemiştim bir ara kanama gibi birşey olmuştu sonra yumurtlama oldu şimdide adet oluyorum yani 2 adet mi sayılır 1 adet mi sayılır bilmiyorum bugün adetin yeni başladımoralim çok bozuk
üzmeden yapamıyorum hergün ağlıyorum neredeyse artık. moral sıfır. doktorlardan artık adet düzenleyici isteyecem.. hangisi veriyorsa ona gidicem.. bıktım boyle 1,5 ayda bir adet olmaktan.hayırlısı olsun canım üzme kendini adetten sonra yine takip yap inşallah bir daha ki ay tutar
Yani üzüntü ve stress bile neden olabilir adetin düzensiz olmasına bence oluruna bırak eşinle ilgilen yeni evliymiş gibî falan yani pna harca zamanınıüzmeden yapamıyorum hergün ağlıyorum neredeyse artık. moral sıfır. doktorlardan artık adet düzenleyici isteyecem.. hangisi veriyorsa ona gidicem.. bıktım boyle 1,5 ayda bir adet olmaktan.
adetlerini düzene sokman iyi tabi. kolemen tedavisi veriyorlar bir araştır ihmal etme canımüzmeden yapamıyorum hergün ağlıyorum neredeyse artık. moral sıfır. doktorlardan artık adet düzenleyici isteyecem.. hangisi veriyorsa ona gidicem.. bıktım boyle 1,5 ayda bir adet olmaktan.
idrar için erken kan yaptırArkadaşlar 2 ay önce düşük yaptım doktorum bi adet döneminden sonra başlayabilirsiniz dedi bu ay denedik ve adetime 4 gün var bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı sizce erken mi yaptım çok kararsız ve Üzgünüm ; (
Bence
idrar için erken kan yaptır
Hmmm yada beklesem mi adet gecikmesini tam belli olur o zman idrar da değil mi ? Bi de şimdi erken çıkmaz o yüzden dmi[/QU
Canım stres yapma bekle dua et inş hayırlısı ile olurHmmm yada beklesem mi adet gecikmesini tam belli olur o zman idrar da değil mi ? Bi de şimdi erken çıkmaz o yüzden dmi
[/QUOTE
Inşallah tatlım :) dua et :)
Can
İnş hayırlı sonuç alırsın kendini herşeye hazırla.rahat ol stres yapma hırsla istedim olmuyor.bende hala düşük kanmadı devam ediyor bitsede artık en azında eşimle beraber olsak diyorum çünki cinsel birliktelikte insanı duygusal anlamda rahatlatıyor..ama maalesef hala lekelenme var bitsede artık eşime kavuşsam
bende 29 Eylül'de yaptım düşük ve gerçekten zor zamanlarcama zaman gince unutuyor insan biraz zamana ihtiyaç varhe tamam oldu böylesi daha iyi rabbim tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?