Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Dusuk sonrası bugun kontrolum vardı tam 18 gun gecti üstünden doktorum hersey guzel temiz korunmana gerek yok heemen başlayabilirsin tekrar çalısmaya dedi folik asite devam et dedi ama ben pataloji sonucumu beklicem 2 haftaya cikicak sonra kan pihtilasmasi enfeksiyon testlerimi yaptiricam bu testlerı bana bıraktı normalde 2 3 dusukten sonra ıstıyoruz dedı ama sen ıstıyorsan yapalım dedı onların sonucuda 1 ay da cikiyor gene 2 3 ayı bulacak hayırlısı artık cunku icim biraz rahatlasın aklımda kalmasın keske yaptirsaydim dememek icin hepsini yaptiricam 1300 tl cıvarı tutuyormus allahım yardım etsın hepımıze

iyidir canım bende beklemedeyim geçen ay tutmadı bakalım bu ay ne olacak..
Sen 2.kez mi adet oldun.. ovuluasyon da yumurtlama göremedin mi
sölemiştim bir ara kanama gibi birşey olmuştu sonra yumurtlama oldu şimdide adet oluyorum yani 2 adet mi sayılır 1 adet mi sayılır bilmiyorum bugün adetin yeni başladı moralim çok bozuk

sölemiştim bir ara kanama gibi birşey olmuştu sonra yumurtlama oldu şimdide adet oluyorum yani 2 adet mi sayılır 1 adet mi sayılır bilmiyorum bugün adetin yeni başladı moralim çok bozuk
hayırlısı olsun canım üzme kendini adetten sonra yine takip yap inşallah bir daha ki ay tutar

hayırlısı olsun canım üzme kendini adetten sonra yine takip yap inşallah bir daha ki ay tutar
üzmeden yapamıyorum hergün ağlıyorum neredeyse artık. moral sıfır. doktorlardan artık adet düzenleyici isteyecem.. hangisi veriyorsa ona gidicem.. bıktım boyle 1,5 ayda bir adet olmaktan.

üzmeden yapamıyorum hergün ağlıyorum neredeyse artık. moral sıfır. doktorlardan artık adet düzenleyici isteyecem.. hangisi veriyorsa ona gidicem.. bıktım boyle 1,5 ayda bir adet olmaktan.
Yani üzüntü ve stress bile neden olabilir adetin düzensiz olmasına bence oluruna bırak eşinle ilgilen yeni evliymiş gibî falan yani pna harca zamanını

adetlerini düzene sokman iyi tabi. kolemen tedavisi veriyorlar bir araştır ihmal etme canım

kızlar buraya daha öncede yazmıştım şubat ayında 7,5 haftalık bebeğimin kalp durması nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım ve ilk hamileliğimi 8.ayımda ovülasyonla elde etmiştim insan çok kötü oluyor kayıp olunca biz bebeği pataloji ve genetiğe gönderdik bebekte herhangi bir anomali saptanmadı dr um bana pıhtılaşma testlerimi yaptırmamı söyledi ve iki gende malesef heterezigot çıktı yani pıhtılaşmaya yatkınlık daha sonra temmuzda kimyasal geçirdim ve geçen ay tekrardan hamile kaldım 7500 hibor+coraspin+folic kullanıyorum kızlar size şunu söylemek istiyorum birincisi ilk hamilelikten sonra hamile kalmak kolaylaşıyor ama yumurta takibi yaptırın derim ya da kendiniz yapın ovüyle denk getirirseniz yüksek ihtimal tutar tabi Allahın izniyle inşallah ikincisi bu gerçekten çok ama çok zor bir süreç şu an ben yüreğim ağzımda bişey olacak mı endişesi taşıyorum dr kontrolüne gitmek bile istemiyorum tekrar aynı şeyi duymak beni korkutuyor ama herşey Allahtan o ne derse o olacak mümkünse 4400 tane salavat-ı tefriciye çekin Allah yar ve yardımcımız olsun.

Arkadaşlar 2 ay önce düşük yaptım doktorum bi adet döneminden sonra başlayabilirsiniz dedi bu ay denedik ve adetime 4 gün var bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı sizce erken mi yaptım çok kararsız ve Üzgünüm ; (

Bence
idrar için erken kan yaptır

Can
Inşallah tatlım :) dua et :)

İnş hayırlı sonuç alırsın kendini herşeye hazırla.rahat ol stres yapma hırsla istedim olmuyor.bende hala düşük kanmadı devam ediyor bitsede artık en azında eşimle beraber olsak diyorum çünki cinsel birliktelikte insanı duygusal anlamda rahatlatıyor..ama maalesef hala lekelenme var bitsede artık eşime kavuşsam

Senin için hangisi hayırlı ise o olsun tatlım sende stres yapma haberlesiriz tekrar mutlaka tatlım

merhaba arkadaşlar ben mart ayında düşük yaptım temmuz ayında yeniden hamile kaldım sukurler olsun rabbime suan iyi gidiyor.

ben iyi bir dr gidiyorum doktorumun bana tavsiyesi en az 2 adet donemi geçirmende fayda var hormonlar acısından demişti.
birkaç ay daha sabredip denemenizi tavsiye ederim..

bu hamilelik takvimini nasıl kaldıracağım kızlar düşük yaptım onu gördükçe kötü oluyorum biri bana yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…