- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.981
i̇nşallah canım ya Allah en kısa sürede nasip eder inşallah düşük için evet öyle diyorlar bende çok istiyorumaslında ama benim kürtaj oldu doktorum 1 ay süre verdi ama ben korkuyorum az geliyor banaMerhaba arkadaşlar ben de 1.5 ay önce düşük yaptım ilk günler kötüyüm ama kendimi toparladım ümidi mi kaybetmedim büyüklerimiz bana hep düşügun ayagi içerde olurmuş dedi yani arkasından hemen olurmuş ve bir çok örneği de var hayatımda doktorum bir regl döneminden sonra hamile kalabilecegimi söyledi ve bu ay denedik inşallah olur ümidi ile bekliyoruz kimse morelini bozmasin çünkü veren Allah yine verir kendi vucudunuzu dinlemeyi bırakın herseyi normale olur zaten :) ben inanıyorum :)
Cnm bildigim kadariyla sperm 3-4 gun, yumurta 1 gun yasadigi icin yumurtlamadan onceki gunler ( 3 gun onceye kadar) de hamilelik icin avantajli.Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum tam yumurtlama gününde girilen ilişkide hamile kalınır mi yoksa bir kaç gün önceden mi olmasi lazim
Ama tam Yumurtlama gününde de oluyor yani değil miCnm bildigim kadariyla sperm 3-4 gun, yumurta 1 gun yasadigi icin yumurtlamadan onceki gunler ( 3 gun onceye kadar) de hamilelik icin avantajli.
TabiAma tam Yumurtlama gününde de oluyor yani değil mi
Merhaba arkadaslarimm dusugumu tamamlamistim ve 1ay gecti uzerine adetimi gord 30 eylulde.adetim biter bitmez calismalara basladik allahin izniyle yeniden ask meyvemize kavusmak istiyorum.sizler ne durumdasiniz anlatin bakim[/Q
Benim kanamam devam ediyorya ne kadar sürer bitmesi ilaçla düşük yaptım çok agrı oldu
Merhaba arkadaslarimm dusugumu tamamlamistim ve 1ay gecti uzerine adetimi gord 30 eylulde.adetim biter bitmez calismalara basladik allahin izniyle yenidenask meyvemize kavusmak istiyorum. sizler ne durumdasiniz anlatin bakim
Allah razi olsin canimmerhaba canım çok çok geçmiş rabbim tekrar sağlıklı bir evlat nasip eder inş. sana ve tüm isteyenlere.. Bende 11 eylülde düşük yaptım doktorum korunmanıza gerek yok dedi ama ilk adetim geçsin istiyorum 4 gözle adet olmayı bekliyorum.. :) hayırlısı olsun hakkınızda inşallah
4 aylik Bebegimin kalbi durduğu icin dusuk yaptırdı doktorum tam 18 gün oldu. Hala ağlıyorum ama isyan etmiyorum demekki hayırlısı buymuş. 2 gun sonra kontrolum var bakalım Dr nedicek nekadar beklicez pataloji genetik sonuclarımı bekliyorum ins temiz cikar Allah'ın herkese sabır versin cok zor bir süreçten geçiyoruz genede şükürler olsun ben inaniyorumki tekrar bebek sahibi olucaz hepimiz saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin allahim
Canım çook geçmiş olsun bende pazartesi ögrendim benimkide sata göre 12 gelişime göre 9 haftalıkta ama senin daha büyükmüş allah tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin herkese4 aylik Bebegimin kalbi durduğu icin dusuk yaptırdı doktorum tam 18 gün oldu. Hala ağlıyorum ama isyan etmiyorum demekki hayırlısı buymuş. 2 gun sonra kontrolum var bakalım Dr nedicek nekadar beklicez pataloji genetik sonuclarımı bekliyorum ins temiz cikar Allah'ın herkese sabır versin cok zor bir süreçten geçiyoruz genede şükürler olsun ben inaniyorumki tekrar bebek sahibi olucaz hepimiz saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin allahim
naber canım nedir durumlar.. Ben adet olmaya başladım yine başa döndük.adetin nasıl geldi yoğun muydu?
eğer yumurtlamadan adet olursa biraz daha farklı olurmuş normal adetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?