- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.961
bende istiyorum nerde yaptırdın canım ve ne kadara mal oldu
Kızlar bnde 11 ay önce dış gebelik geçirdim 5 aydır istiyoduk bu ay hamile olduğumu ogrenince kan verdim 132 çıktı En son 2 gun sonra tekrar gittim 33 düşmüş dün gece tekrar yaptirdik 10 olmuş kimyasal gebelik dedi doktor ama 6 gündür kahverengi şeklinde lekelenme var bnde kanama olmadı halen ne zaman olur?
canım benim bulunduğum şehir büyükşehir belediyesi geçiyor ama küçük aslında ve burda sadece kan ı alıp dışarıya gönderiyorlarmış doktor öyle dedi öncelik olarak brucella toxo ıgm- rubella ıgm-cmv ıgm bunlara bakılır dedi ayrınntılı istresen dedi başka bir kağıt var senin o dört tahlil dahil 14 tahlil var ..doktorumun bana söylediği bunların 2 veya 3 en önce ödenmediği ve çok pahalı olduğu fakat fiyat vermedi bende o an sormadım açıkçası bazen insanın nutku tutuluyor heleki doktorun odasına girince önceden oraya sevinöle heyecanla grerdim bebeğimin görecek olmak kalbinin sesini duymak çok büyük haz veriridi amaşimdi gitiiğimde çok kötü hissediyorumMTHFR MUTASYON ANALİZİ
PROTROMBİN MUTASYON ANALİZİ
FAKTÖR V LEİDEN MUTASYON ANALİZİ
MTHFR MUTASYON ANALİZİ
Canım bu dört testi devlet karşılamıyor doktorum bununla beraber 11 tane test istedi ama diğerleri pahalı değil. neyse sonuç olarak biz bu 4 teste 430 lira ödedik. Merter'de Burç Gnetik Tanı merkezi var orada yaptıdık. 1 hafta içinde sonuçları bize mail attılar....
sen nerde oturuyorsun bi de doktorun senden belirli testler istedi mi?
canım benim bulunduğum şehir büyükşehir belediyesi geçiyor ama küçük aslında ve burda sadece kan ı alıp dışarıya gönderiyorlarmış doktor öyle dedi öncelik olarak brucella toxo ıgm- rubella ıgm-cmv ıgm bunlara bakılır dedi ayrınntılı istresen dedi başka bir kağıt var senin o dört tahlil dahil 14 tahlil var ..doktorumun bana söylediği bunların 2 veya 3 en önce ödenmediği ve çok pahalı olduğu fakat fiyat vermedi bende o an sormadım açıkçası bazen insanın nutku tutuluyor heleki doktorun odasına girince önceden oraya sevinöle heyecanla grerdim bebeğimin görecek olmak kalbinin sesini duymak çok büyük haz veriridi amaşimdi gitiiğimde çok kötü hissediyorum
canım benim doktorumda özelde ama işet bulunduğum şehirde hemen olmuyormuş işte dışarıya gönderiliyor dedi istanbuldamısın sen canım söylediğin fiyat çok iyi geldi bana başka sayfalarda fayatlar çok daha pahalı olduğu yazıyordu peki bişi daha sorucam benim bebeğimi geçen hafta ptsi aldılar benden şimdi benim bu testleri yaptırmak için adet olmayı beklemem gerekiyormu bazı arkadaşlara adet olduktan sonra yaptırırsan daha iyi olur demişler . birde bu dediğin yerde ctsi günü de yapılıyormu bu testler ve randevu almak gerekiyormu başka kıstası varmı
kızlar ben de 16 eylül de düşük yaptım folik asiti hiç bırakmadım geçen cuma kontrole gittim doktor sorun yok dedi hatta yumurtanız gelişiyor dedi ve ben korunmayı düşünmüyorum yalnız bende coraspirin kullansam mı bi zararı olur mu okuyunca merak ettim :/
6 haftalıktı kendi kendine düştü gitti doktorum korunmayabilirsin dedi bir de diyorum progestan kullansaydım faydası olurmuydu kardeşim de benim gibi lekelenmeyle gitti hemen iğne vurunup serum takındı biraz istirahat düzelmişti.canım kaç haftalıktı bebeğin. doktorun ne dedi. bende kan pıhtılaşması olduğu halde doktorum coraspirin vermedi. gebe kalınca başlıcaz dedi
kızlar ben de 16 eylül de düşük yaptım folik asiti hiç bırakmadım geçen cuma kontrole gittim doktor sorun yok dedi hatta yumurtanız gelişiyor dedi ve ben korunmayı düşünmüyorum yalnız bende coraspirin kullansam mı bi zararı olur mu okuyunca merak ettim :/
Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun bende 11 eylülde düşük yaptım.. banada doktorum korunmana gerke yok dedi ama 1 adet dönemi beklesemmi beklemesemmi bilemedim .. kasım ayında hamile kalırsam doktorum doğumda burda olmayabilir ama birde hemen hamile kalamazsam düşüncesi var .. benım doktorum kanamaların bitince corasipine başlayabilirsin demişti. ben başladım folik asit ve coraspirine bi zararı olacağını düşünmüorum.
benim doktorum da ne zaman istersen başlayabilirsin dedi coraspirin konusunu da şirket doktorumuz kadın doğum uzmanı perşembe ona sorarım. Ayrıca düşüğün ardından çabuk hamile kalınıyor diye biliyorum ben çoğu kez şahit oldum akrabalarımda öyle diyor ara verme sen kürtaj olmadın dediler. Drum da böyle söyledi kanamam 7 gün sürdü biter bitmez başladık çalışmalara. Eğer 14 gün sonra yumurtlarsam bugün tam günümdeyim ki muayene de drum yumurtanız gelişiyor dedi. benim ilk gebelikti bu ara da istediğim ay hamile kalmıştım Allahım tekrar yaşatsın cümlemize
evet düşük sonrası kolay tutunuyor diyorlar :) Benımde kanamam 14 gün sürdü bi türlü cesaret edemiyorum tekrar hem çok istiyorum hem çok korkuyorum.. Rabbim aratmasın inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize..
Canim, gecmis olsun. Muhakkak doktoruna sor. Rahmi biraz dinlendirmek gerekiyor sanirim. Ama bu sureyi en iyidoktorun tayin eder.Paylasmamak konusunda haklisin, Allah ilerde tekrar nasip ederse, anne babama dahi soylemek istemiyorum. Herkes seviniyor ve sonra herkes birlikte uzuluyor...kendine iyi bak...Herkese selamlar bende nisan annesi olcaktom maalesef şu an düşük yapıyorum ilaçla düşüyor zaten çok küçükmüş.ilk gebelikte bende herkese duyurdum aslında beklemek istiyordum ama duyuldu işte .önce baya üzüldüm şimdi çok iyiyim hala kanama devam ediyor.bende tereddütlüydüm ne kadar beklesem diye ne yapsak acaba
Teşekkğr ederim çok haklısın bencede söylememem en iyisi.dr beklemeyin dedi hormonlar çok aktif su anda hemen olur dedi bende bi ay beklemek istiyorum hayırlısı artıkCanim, gecmis olsun. Muhakkak doktoruna sor. Rahmi biraz dinlendirmek gerekiyor sanirim. Ama bu sureyi en iyidoktorun tayin eder.Paylasmamak konusunda haklisin, Allah ilerde tekrar nasip ederse, anne babama dahi soylemek istemiyorum. Herkes seviniyor ve sonra herkes birlikte uzuluyor...kendine iyi bak...
amin canım inşallah ama bu sefer de rabbim bekletmeden nasip ederse 4. aya kadar kimseye söylemiycem çünkü ilkini ilk günden yedi düvele duyurduk ki ben nazara çok inanan biriyim nasıl yaptım bu hatayı bilemiyorum. Yakın akrabalarım neden söylüyorsun herkese diye çıkıştılar :/
evet arkadaşlar bana da bir arkadaşım 3 aylık olmadan söylenmez demişti ama nerden bilelim ki insan o heyecanı o mutluluğu paylaşmak istiyor nasip olursa bende bir daha bir süre hiç kimseye söylemeyeceğimAynı hataya bende düştüm arkadaşım:)
Rabbim nasip eder de hamile kalırsam 5 aya kadar söylemem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?