• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Saol canim iyiyim yola devam ben ovu testi kullanmadim reglden sonra bugün 17.günüm tahmini yumurtlamaya gore hesaplayip calismalari yapti bakalim hayirlisi senin kacinci günün
Varmı bir gelişme benim halen yumurtlama ollmadı 2 doktora gittim hiçbir ilaç vermiyorlar bu doktorlar benim canımı çok sıkıyorlar her gittiğimde farklı konuşuyorlar kendileriyle çelişiyorlar yumurtlama ve adet düzensizliğim için ilaç falan vermeyecekmisiniz diyorum yok diyorlar yaa kafayı yiyeceğim yahu..

Merhaba kizlar; bende 2015 nisan annesi olmanin hayalini kurarken malesef sali gunu kalbinin durdugunu ogrendim persembe gunude ilaclarla dusuk yaptim doktorum 10 gun sonra tekrar cagirdi bu sirada yarim kutu kalan folibol u bitir ve folic-1 e basla kanamam bitincede corasprine basla dedi sizlerde folik aside hemen devam etmismiydiniz yoksa kanamanin bitmesini beklemek gerekirmi? Rabbim yuzumuzu tekrar guldursun hayirli evlatlar nasip etsin insallah..
slm canım oncelikleAllah sabır versin çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum bbenimde bebeğimi ptsi günü aldılar benden geçen cuma kalbinin durduğunu öğrendik dünyam yıkıldı ptsi günüde aldılar benim meleğimde yaşasaydı nisan doğumlu olacaktı kız olursa. Adıda nisan olacaktı ama olmadı benim kürtaj yaptı doktorum hiç demedi folik asite devam et şu kadar sure bekleyin hiç bikhş vermedi coraspin neden peki kan sulandırıcı değilmi birde. Benim ağrılarım. Çok fazla geçmiyor ağrı kesicilrrle acile gidip iğne oluyorum anca o zaman ağrılarm hafifliyor onlar da hastaneye yatış istediler. Ben kabul etmedim tahlillerim iyi ultrason iyi ama ağrılarım var kendi doktoruma gittim normal dedi olu fetüsün alınması daha zor oluyor rahime yapışıyor içini kazıdım ağrılar ondan ddi

Varmı bir gelişme benim gittim hiçbir ilaç vermiyorlar bu doktorlar benim canımı çok sıkıyorlar her gittiğimde farklı konuşuyorlar kendileriyle çelişiyorlar yumurtlama ve adet düzensizliğim için ilaç falan vermeyecekmisiniz diyorum yok diyorlar yaa kafayı yiyeceğim yahu..
Bende regl oldum tutmadi bu ay... Bakalim ne kadar daha bekleyecegim... Allah yardimcimiz olsun zor işler vesselam. Dr.larinda hiçbirşey umrunda değil ki.. Bu konu çok geniş Dr.larda bilgisiz kaliyor

slm canım oncelikleAllah sabır versin çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum bbenimde bebeğimi ptsi günü aldılar benden geçen cuma kalbinin durduğunu öğrendik dünyam yıkıldı ptsi günüde aldılar benim meleğimde yaşasaydı nisan doğumlu olacaktı kız olursa. Adıda nisan olacaktı ama olmadı benim kürtaj yaptı doktorum hiç demedi folik asite devam et şu kadar sure bekleyin hiç bikhş vermedi coraspin neden peki kan sulandırıcı değilmi birde. Benim ağrılarım. Çok fazla geçmiyor ağrı kesicilrrle acile gidip iğne oluyorum anca o zaman ağrılarm hafifliyor onlar da hastaneye yatış istediler. Ben kabul etmedim tahlillerim iyi ultrason iyi ama ağrılarım var kendi doktoruma gittim normal dedi olu fetüsün alınması daha zor oluyor rahime yapışıyor içini kazıdım ağrılar ondan ddi

merhaba canım sana çok geçmiş olsun.. Bizde Nisanda olmasını çok istemiştik kısmet değilmiş onları aklına getirip üzme kendını.. bana ilaç verdiler kendim düşürdüm eşinide doktor kendisi aldı ve temizledi çarş günü kontrolüm var . folik asitde devam et dedi kanamam bitincede coraspirine başla dedi ilk düşük olduğu için pıhtılaşmanın üstünde duruyor sanırım. benım pek ağrım olmadı sadece 1-2 gün gaz sancısı gibi sancılarım oldu şuan iyiim çok şükür. kontrole çağırdı mı tekrar doktorun çağırdığı zaman sorabilirsin. bize korunma için sadece bu 10 günü söyledi ama ben ilk adete kadar yine beklemek istiyorum bgn 12 . gün ve çok az da olsa hala kanamam devam ediyor. benımde kafama bu takılıyor bu kadar deva metmesi normal mi acaba diye..

Bende regl oldum tutmadi bu ay... Bakalim ne kadar daha bekleyecegim... Allah yardimcimiz olsun zor işler vesselam. Dr.larinda hiçbirşey umrunda değil ki.. Bu konu çok geniş Dr.larda bilgisiz kaliyor
Bende dün regl oldum canım yaa çok enteresan oldu bu ay ovulasyonu 10 günden itibaren yapmama rağmen hiç koyulaşmadı bile hatta 3 gün önce yani 31.günü doktora gittiğimde daha yumurtlamamışssın dedi 9mm dedi yumurtan dedi. Ben nasıl regl oldum anlamadım.

Bende dün regl oldum canım yaa çok enteresan oldu bu ay ovulasyonu 10 günden itibaren yapmama rağmen hiç koyulaşmadı bile hatta 3 gün önce yani 31.günü doktora gittiğimde daha yumurtlamamışssın dedi 9mm dedi yumurtan dedi. Ben nasıl regl oldum anlamadım.
entresan acaba yumurtlamadın mı?

merhaba arkadaşlar bende aynı acıları yaşadım. 1 sene içinde 2 kez bebeğimi kaybettim ilki 16 haftalıktı kızım kafatası oluşmamıştı geçirdiğim en zor zamanlardı . 4 ay sonrasında tedaviye başladık 3 ay kendi halimize bıraktı doktor ve 4üncü ay ben ne olsa tedavi başlayacak diye kafaya takmadım ve o ay tekrar hamile kaldım kan tahlilinde değer düşük çıktı ve 2 gün sonra düşük oldu kimyasal gebelik geçirdim ve bende kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik. 2 aydır da yumurta takibine başladık . umutluyum

merhaba canım sana çok geçmiş olsun.. Bizde Nisanda olmasını çok istemiştik kısmet değilmiş onları aklına getirip üzme kendını.. bana ilaç verdiler kendim düşürdüm eşinide doktor kendisi aldı ve temizledi çarş günü kontrolüm var . folik asitde devam et dedi kanamam bitincede coraspirine başla dedi ilk düşük olduğu için pıhtılaşmanın üstünde duruyor sanırım. benım pek ağrım olmadı sadece 1-2 gün gaz sancısı gibi sancılarım oldu şuan iyiim çok şükür. kontrole çağırdı mı tekrar doktorun çağırdığı zaman sorabilirsin. bize korunma için sadece bu 10 günü söyledi ama ben ilk adete kadar yine beklemek istiyorum bgn 12 . gün ve çok az da olsa hala kanamam devam ediyor. benımde kafama bu takılıyor bu kadar deva metmesi normal mi acaba diye..

Mrb arkadaşım çok geçmiş olsun öncelikle
Benimde bebeğim 32 gün önce kalbi durdu ve aldılar. .10 güne kontrol oldum çok şükür parça falan yokmuş temiz çıktı şimdi adetin bekliyorum olmadı daha kanama 15 gün falan sürdü yani normal seninki dr

benim ağrılarım geçmiyor canım ya tahliller de bişi çıkmadı ultrasonda da kanamam 2 gün az 3.gün parçalar geliyor ağrımda öyle snksnafım gitti doktorum hiç bişi demedi şu kadar bekle falan ben diyorum pıhtılaşma olmuş olabilir mi ilk bebekten sonra arsştırılmaz diyor böyle işte

benim ağrılarım geçmiyor canım ya tahliller de bişi çıkmadı ultrasonda da kanamam 2 gün az 3.gün parçalar geliyor ağrımda öyle snksnafım gitti doktorum hiç bişi demedi şu kadar bekle falan ben diyorum pıhtılaşma olmuş olabilir mi ilk bebekten sonra arsştırılmaz diyor böyle işte

evet canım maalesef ki ilk çocuk kaybında inceleme yapmıyorum üçüncüden sonra inceliyolar. benim 2 kaybım oldudoktorum bu testler pahalı normalde üçüncüden sonra bakılıyo ama baktırmak istersen baktır dedi. özelde yaptırdık ve iyi ki de yaptırmışım kan pıhtılaşması sorunum olduğunu öğrendim

Merhaba,
Bende 1 hafta önce kürtaj oldum bebegim 6 haftalıktan sonra gelişmemiş ve aldılar bugunkü kontrolumde herşey temiz cıktı fakat bu lekelenme tarzı kanamalar daha ne kadar surecek 1 hafta oldu sizlerin ne kadar sürmüştü? Doktor 2 ay korunmamı önerdi folik asite de 2 aydan sonra bebek düşünürsen devam et dedi bakalım herseyin hayırlısı.

Merhaba,
Bende 1 hafta önce kürtaj oldum bebegim 6 haftalıktan sonra gelişmemiş ve aldılar bugunkü kontrolumde herşey temiz cıktı fakat bu lekelenme tarzı kanamalar daha ne kadar surecek 1 hafta oldu sizlerin ne kadar sürmüştü? Doktor 2 ay korunmamı önerdi folik asite de 2 aydan sonra bebek düşünürsen devam et dedi bakalım herseyin hayırlısı.
canım çok geçmiş olsun öncelikle benimde 10 gün önce kürtaj oldum 9 haftalıktı bebeğim kalbi durmuş benim hala kanamam var ve ağrılkarım fazla 2 gün az ağrım ve kanamam az oluyor 3. gün hem ağrı hem kanama o kadra fazla oluyorki birde ağrı kesicilerle geçmiyor benim 3 defa gece ve sabah acile gittik iğne yapıyorlar 8 saaat sonra yine ağrı oluyor doktorum 1 aya kadar böyle olması normal dedi hatta dün gittim kanama görünüyor daha dedi bebek rahim duvarına yapışıyormuş ölü fetuslar o yüzden kazıdım diyor normal diyor ama bana 1 ay dedi sonra bebk yapabilirsin dedi de bana da az gibi geldi

evet canım maalesef ki ilk çocuk kaybında inceleme yapmıyorum üçüncüden sonra inceliyolar. benim 2 kaybım oldudoktorum bu testler pahalı normalde üçüncüden sonra bakılıyo ama baktırmak istersen baktır dedi. özelde yaptırdık ve iyi ki de yaptırmışım kan pıhtılaşması sorunum olduğunu öğrendim
bende istiyorum nerde yaptırdın canım ve ne kadara mal oldu

Kızlar bnde 11 ay önce dış gebelik geçirdim 5 aydır istiyoduk bu ay hamile olduğumu ogrenince kan verdim 132 çıktı En son 2 gun sonra tekrar gittim 33 düşmüş dün gece tekrar yaptirdik 10 olmuş kimyasal gebelik dedi doktor ama 6 gündür kahverengi şeklinde lekelenme var bnde kanama olmadı halen ne zaman olur?

Back
X