- 23 Ağustos 2012
- 727
- 373
- 158
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #15.501
Arkadaşlar14 mayısta düşük yapmıştım. Bir daha da adet olmadım. Düşüğün 35. günü evde test yaptım pozitifi gördüm.Daha sonraki hafta da kan tahliliyle teyit etmiştim.Kan tahlilinden bir hafta sonra yani bugün yeni oluşan gebeliğimi izlemeye gittim. Doktor son adet tarihimi 15 mayıs olarak belirledi. Çok mutluyum Kese var içinde bebek de. Kalp atışlarını bile duydum çok heyecanlıydı...
Arkadaşlar14 mayısta düşük yapmıştım. Bir daha da adet olmadım. Düşüğün 35. günü evde test yaptım pozitifi gördüm.Daha sonraki hafta da kan tahliliyle teyit etmiştim.Kan tahlilinden bir hafta sonra yani bugün yeni oluşan gebeliğimi izlemeye gittim. Doktor son adet tarihimi 15 mayıs olarak belirledi. Çok mutluyum Kese var içinde bebek de. Kalp atışlarını bile duydum çok heyecanlıydı...
aminn... adetim geçen 1 gün gecikmeli oldu ( antibiyotik kullandım diye sanırım) geçen adete göre bugün olmam gerekiyor.ama öncekilerine göre dün olmalıydım.
ve saat 17:00 'den sonra oluyor kaçtırtakipteyim bakalım
9 ay adet görmezsin inşallah şekerim
evet kızlar sanırım bende aranıza katılıyorm suan beta hcg 29500 kadar çıktı keseyi gördük geçen hafta şimdi biraz lekelenme oldu ve ağrı tekrar hcg baktırdım 10000 düşmüş sanırım kaybediyrum bebeğimi(((((((((
kızlar gebelik testini aylaaar öncesinde almıştım evde beliyordu bugün test yaptım ama acaba doğru mu göstermiştir :26:
gerçi amabalajında ama .... ya ben mi evham yapıyorum ne ........... kzılar cevap
nasıl yani? pozitif mi gösterdi??? biraz daha aç canikom yaa merak ettimm
bak dün de olmadıysan hamilesindir inşaallah
cevap yaz bizee
canım evet çift çizgi gösterdi ama acaba dedim buna rağmen :26: dr.a gitsem mi bugün yoksa pazartesi mi ?
(emin olmadığım için yazmadım )
ayyyyyy çok sevindim yaa hayırlı olsun canım
emin olamıyorsan bi kan testi yaptır sağlıkocağında falan gerçi onun sonucu da pazartesiye kalır
sen sonucu hemen öğrenebilceğin bi yerde yap bence testini ya da yeni bi test alıp evde tekrarla
kolay kolay yanlış çıkmaz çift çizgi
allah tamamına erdirsin canım gelişmeleri yaz bize tamam mı
sağol canım benim...ya bildiğimiz çift çizgi baya da belirgin ama ben inanamıyorum aslında...erkewn sonuç alacağım yer yok maalesef...
sol kasımğımdan karnıma doğru hafif sancım var o kadar .bel ağrım da sabah vardı baya şimdi biraz var...
dr.a gitsem mi bugün diyom progestan başlatır mı ..ayy ne bileyim size danışayım dedim...
( bir de 21 haziranda eşim yanıma gelmişti şimdi bebişim 14 günlük mü :26: )
bel ve kasık ağrıları çok normal sürekli adet olcakmış hissi....
başlarda olur öyle canım
aslında gitsen ii olur folikasid de başlatıcaktır gitmesen bile sen eczaneden alıp gönül rahatlığıyla folikasid başlayabilirsin canım, ben folbiol içiyordum
son 1 ay civarı 21 haziran dışında olmadıysa evet 14 günlük sanırım
ama gebelik süreci son adet tarihi baz alınarak takibediliyo neydi sat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?