• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım evet çift çizgi gösterdi ama acaba dedim buna rağmen :26: dr.a gitsem mi bugün yoksa pazartesi mi ?

(emin olmadığım için yazmadım )

canım çok sevindim süper bir haber bu
çift çizgiyse yanılma payı yoktur hadi hayırlı olsun hamileliğin, allah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin:)
ben de ne zamandır özellikle girmiyordum hani kafamı bu konudan uzaklaştırmak için (gerçi, pek işe yaramadı ama:) ) bir bakayım dedim güzel haberler var mı diye varmış çok sevindim darısı başımıza tüm isteyenlere allahım nasip etsin
ben girmeyeli bir adet atlattım muhtemelen yumurtlama günüm de geçti bakalım bu ay olacak mı ayy inşallah olur yaa
hamile bacılar dua edin bizim için de sizin duanız kabul olur:)

9 haziran 2013 başladı canım.folik asit içiyordum artık son zamnlarda bıraktım umutsuzluk işte ... ama hemen bugün başlayayım evde bi sürü var çünkü....

o zaman bugün 3hafta 5günlük hamile sayılıyorsun canım şimdi baktım :1: tekrar hayırlı olsun
aynen ben de hamile olduğumu öğrendiğimde bi müddettir bırakmıştım folikasidi falan
bugün tekrar başla canım
kendini çok yorma dinlen ilk haftalar çok önemli bol su iç ağır kaldırma canım biliyosun bütün bunları ama hatırlatalım biz yine...

o zaman bugün 3hafta 5günlük hamile sayılıyorsun canım şimdi baktım :1: tekrar hayırlı olsun
aynen ben de hamile olduğumu öğrendiğimde bi müddettir bırakmıştım folikasidi falan
bugün tekrar başla canım
kendini çok yorma dinlen ilk haftalar çok önemli bol su iç ağır kaldırma canım biliyosun bütün bunları ama hatırlatalım biz yine...

sağol canım..yo yo söyleyin bana ne yapmam gerekiyor ban söyleyin :9: pazartesi gideyim dr.a değil mi ?

5 günlük de rapor alı dinlenirim artık

canım çok sevindim süper bir haber bu
çift çizgiyse yanılma payı yoktur hadi hayırlı olsun hamileliğin, allah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin:)
ben de ne zamandır özellikle girmiyordum hani kafamı bu konudan uzaklaştırmak için (gerçi, pek işe yaramadı ama:) ) bir bakayım dedim güzel haberler var mı diye varmış çok sevindim darısı başımıza tüm isteyenlere allahım nasip etsin
ben girmeyeli bir adet atlattım muhtemelen yumurtlama günüm de geçti bakalım bu ay olacak mı ayy inşallah olur yaa
hamile bacılar dua edin bizim için de sizin duanız kabul olur:)

Allah razı olsun canım... valla ben de olmadı bebek isityorum falan diye yazdım daha geçen gün buraya..rabbim nasip etti mi oluyor işte ne zamn olacağını bilemiyoruz işte... tamamına ersin de rabbim kucağıma versin de...

darsıı başınıza inşallahh.....:16:

Bugün hem bebeği hem kalp atışlarını duymak için ama durum biraz vahim 5 gündür ateşim 36.5 4.3 felan eğer yine kalp atışlarını duyamazsam allah korusun bana yine kürtaj yolu görünüyor sizden isteğim dua edin lütfen

Bugün hem bebeği hem kalp atışlarını duymak için ama durum biraz vahim 5 gündür ateşim 36.5 4.3 felan eğer yine kalp atışlarını duyamazsam allah korusun bana yine kürtaj yolu görünüyor sizden isteğim dua edin lütfen

canim elbet dua ederiz, kalbim seninle. noldu bugun doktora gittin kalp atisi mi alamadiniz??? gec alindigi cok oldu bizim kasim topiginde insallah oyledir.

Allah razı olsun canım... valla ben de olmadı bebek isityorum falan diye yazdım daha geçen gün buraya..rabbim nasip etti mi oluyor işte ne zamn olacağını bilemiyoruz işte... tamamına ersin de rabbim kucağıma versin de...

darsıı başınıza inşallahh.....:16:

canim hayirlisi olsunn! Allah tamamina erdirsin insallah! sana daha yeni olumsuz olumsuz konusma demistim, insallah saglikla gecer 9 ayin da. iyi haberlerini bekliyoruz.

evet kızlar sanırım bende aranıza katılıyorm suan beta hcg 29500 kadar çıktı keseyi gördük geçen hafta şimdi biraz lekelenme oldu ve ağrı tekrar hcg baktırdım 10000 düşmüş sanırım kaybediyrum bebeğimi :((((((((((

geçmiş olsun canım :(

canım evet çift çizgi gösterdi ama acaba dedim buna rağmen :26: dr.a gitsem mi bugün yoksa pazartesi mi ?

(emin olmadığım için yazmadım )

ayy maşaallah ve inşaallah sevinirsin canım.
taşınma-tayin işi, hatta seminerler derken sonunda oldu demek :1: pazartesiye kan testi baya yüksek çıkar, inşaallah, canım haber verirsin bizede.

essela, ewpat minikkelebek nesle, keyfiniz yerindedir inşaallah. sıcak havalara dikkat edin, iyi bakın kendinize.

gurbetgüzeli son durum nedir canım, rahim filmi çekilecektin galiba, uff yanlış hatırlamıyorumdur inş. azcık geçmişe bakayım :1:

inşaallah güzel haberle dönmüşsündür canım, nasıl geçti dün?

Asenacım nesslem valla aglaya agla gittim güle güle geldim gördüm kızlar duyamadımda makina eskiymis ama gördüm kalbinin nasıl attıgını ilk defa gördüm öyle bişey doktora sorcaklarımıda unuttum :1: allah isteyen herkeze nasip etsin

Asenacım nesslem valla aglaya agla gittim güle güle geldim gördüm kızlar duyamadımda makina eskiymis ama gördüm kalbinin nasıl attıgını ilk defa gördüm öyle bişey doktora sorcaklarımıda unuttum :1: allah isteyen herkeze nasip etsin

maşaallah canım, Allah esirgesin ikinizide. hep böyle geçsin kontrollerin inş.

serhatice cnm çok çok gözün aydın,elham yaptın:) ama sonunda oldu cnm esselanın dediği gibi bu aralar dikkat et kendine,hemen vitamine başla geçmişte düşüğü olanlara dr hemen progestan veriyo bi an önce druna görünmelisin...

geçmiş olsun canım :(

ayy maşaallah ve inşaallah sevinirsin canım.
taşınma-tayin işi, hatta seminerler derken sonunda oldu demek :1: pazartesiye kan testi baya yüksek çıkar, inşaallah, canım haber verirsin bizede.

essela, ewpat minikkelebek nesle, keyfiniz yerindedir inşaallah. sıcak havalara dikkat edin, iyi bakın kendinize.

gurbetgüzeli son durum nedir canım, rahim filmi çekilecektin galiba, uff yanlış hatırlamıyorumdur inş. azcık geçmişe bakayım :1:

Canim cok saol. Dun kontrol vardi, ultrasona sokmuyorlar burda ayrintilidan sonra,kalp sesi aliyorlar doppler ile, bir de ustten olcuyorlar gobegini o kadar. Her sey iyi cok sukur.29 temmuzda seker yuklemem var :p

hee benimde ödüm koptu valla :52: ateşim hala düşük inşallah sonuna kadar gideriz sağlıklı olsunlarda başka bişey istemem yavruş valla artık minik kelebek gibi her hafta bir bahane uydurur giderim doktora :9:

ilk 3 ay zor geciyor biraz coook dikkat et kendine bol su ic su gercekten onemli uzat bacagini yat. bizim evin halini gorseydin ilk 3 ay :) esim devamli disardan yemek getiriyor ya da kendi yapiyordu. insallah keyifle guzel bir hamilelik gecirirsin :)

Back
X