- 2 Mart 2013
- 289
- 40
- 123
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #15.481
rica ederim canim benim yardimim olduysa ne ala, cok mutlu olurum :)
ben de abartiyor muyum acaba diye yazmisim gunluge simdi baktim. az bakmadim o hayalet gibi silik cizgiye isikta falan. erken yapmaya baslamistim testi cikmiyordu ikinci cizgi gunese tutuyordum isiga tutuyordum...hepsini yazmisim :) ilkinde bir sey yazmadim bunda yazacagim dedim. tum testleri de silip sakladim yapistirdim. insallah saglikla dogar da hatira olur dedim.
bas eti yemek olur mu, burasi-biz bunun icin variz.
bence biraz daha bekle yap testi ama cunku erken yapinca pozitifse de negatif cikiyor ve insan cok uzuluyor negatifi gorunce.
hepimiz icin her aksam dua ediyorum canim. insallah...
kız nesle ağzından bal damlıyor bal negatif bile olsa umut etmek güzel
ben niye olduğunu bilmiyorum ama çok ümitliyim
rabbimde senin umutlarını gerçekleştirsin inş
bakarsın oluverir be...nebileyim
ooo yerim ben o yavruşun salladığı totoyuu
gözün aydın canım bugünü de atlattın çok şükür herşey güzel.hep böyle gidecek allahın izniyle
sağlık merkezinde çok güzel ilgileniyolar gerçekten.hafta sonu çalışmıyolar işin kötüsü yoksa hergün giderim
bana da tansiyonun yüksek olmasın zaten o güzel dediler.
ben de cumartesi doktor randevusundan çıkınca alışverişe gittim bol penyeler aldım göbüş önden gitmeye başladı
iyi haberlerinizi aldıkça emin ol ki bizde o kadar mutlu oluyoruz. Hayırlısı ile herşey daha güzel olacak...
Canım ben daha çalışmaya başlamadım ki, bugün adetimin 10. günü. daha bir hafta sonra anca çalışmalara başlayacağız inş...
ben biraz tezcanlıyım ne olsa hemen burada paylaşıyorum:))
canim masallahhh..Allah dogumuna kadar her randevunu boyle mutlu&guzel nasip etsin insallah.
benim kilo alimim hep normal-iyi gidiyor ama gobegim cok erken cikti, o yuzden ben de cok erkenden hamile t-shirtleri giymeye basladim. ilk 3 ayi 1 kilo ile kapatmistim 4.ay da 1 kilo almisim etti 2 kilo, bakalim haftaya cuma randevum 5.ayda ne kadar almisim gitgide istah artiyor bu arada onu soyleyeyim.
amin neslecim hepimize inşallah:)
cnm ben en son yaptığım diyetle 3 kilo verip göbeği eritmiştim,şimdi diyet yapamıyom gebelikten dolayı bilirsin gaz ve sindirim sorunu oluyo buda olunca bnde bayağı göbek yaptı,şu ana kadar 2 kg almışım hemşire olsun doya doya gebeliğini yaşa dedi
sağlıklı olsunda cnm sporla veririm diye düşünuyom:)
iştahım normal gibi hemen tıkanıyom ben, ama ilerleyen zamanlarda artarsa dikkat etmem lazım çünkü ztn tombiğim
çok tşk ederim cnm:)inan bugun çok paniktim belki inanmıcaksınız ama gece 1 saatlik uykuyla dra gittimheyecan bi yandan korku bi yandan uyuyamadım cnm,hep acaba?bişey oldumu hala benimlemi?diye endişeliydim,ne kadar zormuş teyzesi,şimdi 3 hafta sonra test yapılıcakmış sanırım 2 li test.
evet cnm sağlık ocağı çok iiii geldi bana hiç çıkmak istemedim:))
ben kıyafet konusunda biraz erken davrandım normaldede tombik bir bayanım e mağlum bu aralar azda olsa çıktı,ben hamile elbisesi almadım ztn büyük beden tişörtler aldım tayt üstü gibi.
çok tşk ederim cnm:)inan bugun çok paniktim belki inanmıcaksınız ama gece 1 saatlik uykuyla dra gittimheyecan bi yandan korku bi yandan uyuyamadım cnm,hep acaba?bişey oldumu hala benimlemi?diye endişeliydim,ne kadar zormuş teyzesi,şimdi 3 hafta sonra test yapılıcakmış sanırım 2 li test.
evet cnm sağlık ocağı çok iiii geldi bana hiç çıkmak istemedim:))
ben kıyafet konusunda biraz erken davrandım normaldede tombik bir bayanım e mağlum bu aralar azda olsa çıktı,ben hamile elbisesi almadım ztn büyük beden tişörtler aldım tayt üstü gibi.
Aslinda bence de gebeligini doya doya yasamak lazim... Hele bizim gibi kayip yasamis olanlar ztn cok korkarak yasiyoruz, her randevu oncesi panik oluyoruz. Ilk 3 ay sadece hamur isi ve meyve yiyebildim ben. Ama simdi son 1 aydir bi acildi ki istahim sorma :) ben minyon balik etliydim herkes cok kilo alirim diye dusunuyordu ama fotolarimi gorunce herkes sasirdi. Kocaman bi gobus o kadar :) memeler de buyudude ona gore hamile sutyeni aldim o sutyenler iyi geldi... Yani kim ne derse desin takma onemli olan saglik. Zaten sut verme isi bitince veririz kilolari :)
İyi hafta sonları kızlar
bugün ikili test kan sonucumu doktora gösterdim çok şükür sorun görünmüyomuş.derin bi nefes aldık şimdilik.
cinsiyetine bakalım dedim bakmadı 3 hafta sonra gel sölicem dedi
ay canım ya anlıyorum bilmem mi.ben de kontrollerin çoğunda gece uyumadım senin gibi.
şimdi de o günler 5 buçukta ayaktayım.2 li testin de iyi çıkacak inşallah içini ferah tutmaya çalış sen.
bu sonuçta ne olursa olsun kesin bi sonuç değil,ben bunu düşünerek yaptırdım.yoksa yaptırmazdım.
hamile kıyafeti de çok kocaman olana kadar almaya gerek yok sanırım.şimdiki kıyafetler hep salaş bol rahat kıyafetler.
geçen gün ihraç fazlası mağazadan büyük beden bol ve uzun penyeler aldım
büyük beden dediğim de birinin içine bi baktım 4XL yazıyoo
ama öyle rahat ve öyle güzel duruyo ki.tayt aldım onunla giyincem işte
bunlar bizi baya götürür
İyi hafta sonları kızlar
bugün ikili test kan sonucumu doktora gösterdim çok şükür sorun görünmüyomuş.derin bi nefes aldık şimdilik.
ay canım ya anlıyorum bilmem mi.ben de kontrollerin çoğunda gece uyumadım senin gibi.
şimdi de o günler 5 buçukta ayaktayım.2 li testin de iyi çıkacak inşallah içini ferah tutmaya çalış sen.
bu sonuçta ne olursa olsun kesin bi sonuç değil,ben bunu düşünerek yaptırdım.yoksa yaptırmazdım.
hamile kıyafeti de çok kocaman olana kadar almaya gerek yok sanırım.şimdiki kıyafetler hep salaş bol rahat kıyafetler.
bunlar bizi baya götürür
İyi hafta sonları kızlar
bunlar bizi baya götürür
benim pek bi belirtim olmadı canım ya da ben çok farkına varamadımkızlar bugün 16.günüm benim siklusum27gün.yani 11 gün var neticeyi öğrenmeye
erken gebelik testi aldım onuda önümüzdeki cuma adete 4gün kala yapıcam inş
hamile arkadaşlara bişey sormak istiyorum sizde gebelik belirtileri nezaman başladı
ve neler oldu.şu kirpiklerin karışması gerçekten doğrumu.(geçen anneme söyledimde kadın gülme krizine girdi)
canım gözünaydın testi de atlattın bütün bebişler sağlık sıhhatle doğsun inşallahİyi hafta sonları kızlar
4,5 kilo muu maşallah ne güzelhaklısın cnm...bnde öyle düşünüyom pek kiloma takılmıyom:)ben hayatım boyunca hep kilolu biriydim çokta kilolu doğmuşum tamı tamına 4.5 kilo :)o yüzden alışkınım bnmde göğüsler büyüdü cnm gebelikte farklıymış yani hep şiş ben ara sıra şişer sanıyodum
bnmde en kısa zamanda yeni sütyenler almam lazım:)
canımm yaa çok haklısın takmamak elde değilhayirli olsun canim benim ikili de iyi cikmis masallah :)
benim ikilide soylemeyecekti cinsiyeti israr ettik, kiz gibi ama gidip pembeler almayin ayrintiliya kadar demisti.. ayrintilida yuzde yuz kiz oldugu gozuktu :)
kontroller icinse..ben hala ayni sizin gibiyim..cuma gunu kontrolumuz simdiden gerginim. zaten kontrol haftasi gergin oluyorum. annem cok kiziyor, bebege yansitiyorsun o da anliyor diye ama elimde degil ki
kızlar benim niye artık bebişim olmuyor .... dün eşimin rüyasında ben ona müjde vermişim havalara uçmuş...ilk defa bu kadar hevesli olduğunu görüyorum
hayatta neyi çok istersek onunla sınanıyoruz demek ki... ben evlendiğimden beri istiyorum,hiç korunmadık ve 2 defa düşük yaşadım.. yinede inancımı,umudumu kaybetmeden yoluma devam ediyorum.. elimden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakıyorum.. çok isteyenlerin bu düşünceyi aklından atması mümkün değildir ama başkada yapıcak bişey yok..
kızlar benim niye artık bebişim olmuyor .... dün eşimin rüyasında ben ona müjde vermişim havalara uçmuş...ilk defa bu kadar hevesli olduğunu görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?