Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

anladım cnm çok sağol,bnmkiler önce kanamayla başladı sonra şişmeye başladı ve ağrılar dişlerime vurmaya başladı.
bnde iltihap olmasından korkuyom...

canim yarin doktoruna bir sor o seni yonlendirir zaten, cogu tedavi ikinci trimestr oluyor belki birazcik daha bekle der belki ilac verirler. benim temizlediler baya rahatladi,zaten disci de cok rastlanan bir durum dedi.

merhaba canım çok geçmiş olsun,adet olmazsan testi tekrarla
ilaç içmiş de olsan içmemiş de olsan allaha emanetler
hayırlısı olur inşallah

canım güzel haberlerini bekliyorum,artık hem kendi doktor kontrolüme heyecanlanıyorum hem sizinkine
benim kanamam varken raporluyken sağlık ocağından aradılar hamilleymişsiniz gözünüz aydın dediler en son şu tarihte şu hastaneye gitmişsiniz dediler
kilo tansiyon ölçüldü mü diye sordular,eşimin telefonunu aldılar.büsürü şey
neyse gittim kayıt yaptırdım kilo tansiyon ölçtüler 20. hafta tetanoz varmış onu söylediler.bi de doktorun yaptığı kan testi sonuçlarını bize gönderin takip edicez dediler.
doğumdan sonra bebeği yıkamaya bile geliyolarmış canım baya takip ediyolarmış.
bu arada benim de diş etlerim kanıyo ve kanadıktan sonra şişiyo hele fırçalarken çok fena kan kaybediyorum ama normalmiş
kan hacmi çok artıyomuş %40 falan.
ben bide kan sulandırıcı iğne alıyorum ki ooooo nası kanıyo
ben de yemek yiyemediğim için doktorum elevit verelim de bari vitaminsiz kalma demişti.sana da verir artık

Son düzenleme:
kızlar bugün 16.günüm benim siklusum27gün.yani 11 gün var neticeyi öğrenmeye
erken gebelik testi aldım onuda önümüzdeki cuma adete 4gün kala yapıcam inş
hamile arkadaşlara bişey sormak istiyorum sizde gebelik belirtileri nezaman başladı
ve neler oldu.şu kirpiklerin karışması gerçekten doğrumu.(geçen anneme söyledimde kadın gülme krizine girdi)

rahatsız olan arkadaşlar hepinize geçmişolsun evlendikten sonra kadının
rahatsızlıklardan iki yakası bir araya gelmiyor yahu.erkek öylemi ya.tohumu atıyo
gerisi allahu alem.ah bu kadıncağızlar.zeynepduhan ve dişeti rahatsızlığı yaşayan
arkadaşlar rabbim şifa versin.

Hayırlı cumalar can kardeşlerim.

Ewpat,Neslee82,Miniiikkelebek, tepeler ve diğer tüm canlar çok sağolun. Allah razı olsun inanın sizleri okudukça moral buluyorum. Bu arada hala bi tık yok bende. Sancılarım da geçti. Ateşim 1 haftadır sabit ve kabız sıkıntısından başka bi derdim yok:) Ateş falan normal de kabız sanırım stresten oldu. P.tesiyi bekleyeceğim. Ogün kanda baktırıp ordan da sonuca göre doktorumun yanına gidicem. Vardır bi hayır bunda da.Takmıyacağım diyorum ama insan ister istemez bilinç altında takıyor heralde. Bir arkadaşım vardı o da 2 yıl korundu sonra bebeğe karar verdiler. Doktora bir gittiler ki meğer ikisinde de problem varmış olmuyormuş. Baya üzüntülü sıkıntılı bir tüp bebek sürecinden sonra geçen gün birlikte gittik sonuç almaya 12.gün değeri 597 idi maşallah.Çok sevindim. Kendi kendimi sorguladım kıskandım mı diye ama yok ya okadr sevindim ki kıskanamıyorum nedense:) Burda da öyle gebeleri görünce acaip mutlu oluyorum hele hele güzel haberleri okuduğumda.Rabbim kalbimizi bilir. Cumanın hürmetine bizlere de o mutluluğu yaşatır inş. Sağlıklı ve mutlu günleriniz olsun canlar...

kızlarrr biliyorum benden bıktınız ama rüyamda değerlerim 150 ne bişey olmuş. bende diyom ki aaaa ben hiç değerlerimi ölçürmedim falan. belki bu aya bişeylermi olur ne ? inşallahhhh. hayırlısı tabiki..

merhaba kızlar....ben geldim ve iiii haberlerle geldim:)))çok şükür bugunude atlattık,bugun ufaklığı dahada büyümüş olarak gördük ve hareketlenmiş drumuz gayet iii dedi,şikayetlerimi bildirdim gebelikte çok normal dedi ekstra ilaç vermedi,dişler içinde ayrı bi dra görün dedi ne yazıkki bnm eşim çok tedirgin başka bi dr için..
essalacım minik kelebeğim dr çıkışından sonra bnde sağlık ocağına gittim hemen kayıt yaptırdım,tansiyonum düşük çıktı gebelikte düşmeye başlamıştı ztn hemşire yüksek olmasından iiiidir dedi,kiloma baktı oh maşallah şimdiden aldı başını gidiyo artık, tam diyet yapamadan kaldılar artık idare edicez, bi kaç kıyafette aldım kızlar sölemisi ayıp biraz daha bol tişört felan..
bugun bayağı bi iş hallettik hmm unutmadan hemşire epey ilgilendi ne yiyip ne yememen gerkenler için drumuz dememişti.
kızlar çok güzel bi duyguymuş:))inşallah bebek bekleyen arkadaşlar en kısa zamanda haberlerinizi alırız

cnm hepimiz moral buluyoruz okudukça,hele ben bu aralar ev ve gebelik yüzünden eşimin annesinin yanında kalıyom eşim gelene kadar aklım hep burda kalıyo bazen bahane bulup eve geliyom çocuk gibiD eşime bile anlatıyom,kabızlık için acı ye fazlasıyla faydasını görürsün eee tabi seversen eğer,cnm seninki kızkanmak değil sadece özenti inan bu suç değil, o duyguları bnde yaşadım.
kışın daha yeni düşük yapmıştım eşimin gelinleriyle toplandık kendileri yeni doğum yapmışlardı o zaman bnde yeni düşük bana hava yapmak için iğneliyici laf sokmuşlardı kendilerine sorarsan hemen hamile kaldılar biri 6 sene sonra biride 1 sene sonra ama işte oluyo böle şeyler sen içinden fesatlık geçirme yeter inşallah olucak...

iyi haberlerinizi aldıkça emin ol ki bizde o kadar mutlu oluyoruz. Hayırlısı ile herşey daha güzel olacak...

cnm o zmn en kısa zamanda baktır kan testine..

Canım ben daha çalışmaya başlamadım ki, bugün adetimin 10. günü. daha bir hafta sonra anca çalışmalara başlayacağız inş...
ben biraz tezcanlıyım ne olsa hemen burada paylaşıyorum:))

cnm o kirpik olayına bnde akıl veremedim bnce yok gibi,fazla odaklanma o tarafa en kesin test,bnm gebelik belirtisini sorarsan bnde hiç olmadı ben çok geç öğrendim 6 haflıkken,ne zaman gebelik oldunu öğrendim o zmn belirtiler başladı..

canim benim, benim iki gebelikte de belirtilerim erken basladi ve ayniydilar. hatta ikincide kocam direk sen hamilesin gene dedi de annemle kayinvalidem inanmadilar o kadar erken anlayacagimizi ve kiz yeni kayip yasadi hayal goruyor moduna girmislerdi...kirpik olayi olmadi bende cok baktim aynaya..caykolik ve kahvekolik olmama ragmen cay ve kahveden tiksindim, icerken agzimda metal bir tat oluyordu. idrarim daha degisik-ve kotu kokmaya basladi. akintim biraz cogaldi. ve elimden ayagimdan alevler firliyordu hatta ayagimi kis ortasi duvara yasliyordum sogusun diye.

canim ben bu ikinci bebegimi ruyamda 2 kez gormustum, hatta annemde gormustu sonra dogru cikti :) insallah sende de oyle olur

canim masallahhh..Allah dogumuna kadar her randevunu boyle mutlu&guzel nasip etsin insallah.
benim kilo alimim hep normal-iyi gidiyor ama gobegim cok erken cikti, o yuzden ben de cok erkenden hamile t-shirtleri giymeye basladim. ilk 3 ayi 1 kilo ile kapatmistim 4.ay da 1 kilo almisim etti 2 kilo, bakalim haftaya cuma randevum 5.ayda ne kadar almisim gitgide istah artiyor bu arada onu soyleyeyim.

nesle erken derken nekadar erken?ben psikolojik belirtilere başladım yine 10 gün var ama bana sanki hafiften midem bulanıyor gibi geliyor.bide ateş basması
kızlar bana daha çok erken diyeceksiniz ama ben dayanamıyacağım yarın bi test yapıcam.
ben buay yine çok ümitliyim.
rabbim yüzümüze baksın inş.

canim dur ben gunluk tuttum bu sefer ona bakip sana yaziyorum :)

son regl tarihim: 4 subat. reglim 8 gun surdu.. ovulasyon testine 14 subatta baslamisim.

ovulasyon testi tam pozitif: 17 subat.
son iliskim: 18 subat.

erken gebelik testiyle hayalet gibi ikinci cizgi: 28 subatta yani yumurtlamadan sonra 11. gun.
erken gebelik testiyle silik ama daha koyu cizgi:1 mart, yumurtlamadan sonra 12. gun
erken gebelik testiyle koyu ikinci cizgi:3 mart, yani yumurtlamadan sonra 14. gun. bugun dijital normal gebelik testi de pozitifi vermis.

ben bu testleri yaparken yani yumurtlamamdan hemen sonra belirtileri yasamaya basladim canim. herkes benim gibi olmuyor ama benim iki hamilelikte de aynen boyle oldu hatta ilkinde kaza kursunu oldugundan neler oluyor bana diye merak etmistim de suphelenip gebelik testi yapmistim.

allah razı olsun nekadar aydınlatıcı oldu.nekadar teferruatlı yazmışsın.bi ümitleniverdim
bendemi yazsam acaba böyle takip etsem.
bende kendi kendime psikolojik olarak abartıyormuyum diyorum ama sanki hafif hafif yaşıyorum.
allah razı olsun arkadaşım...

ah arkadaşcağızlarım dua edinde hamile kalabileyim yoksa böyle başınızın etini yiyorum

rica ederim canim benim yardimim olduysa ne ala, cok mutlu olurum :)

ben de abartiyor muyum acaba diye yazmisim gunluge simdi baktim. az bakmadim o hayalet gibi silik cizgiye isikta falan. erken yapmaya baslamistim testi cikmiyordu ikinci cizgi gunese tutuyordum isiga tutuyordum...hepsini yazmisim :) ilkinde bir sey yazmadim bunda yazacagim dedim. tum testleri de silip sakladim yapistirdim. insallah saglikla dogar da hatira olur dedim.
bas eti yemek olur mu, burasi-biz bunun icin variz.
bence biraz daha bekle yap testi ama cunku erken yapinca pozitifse de negatif cikiyor ve insan cok uzuluyor negatifi gorunce.

hepimiz icin her aksam dua ediyorum canim. insallah...

ooo yerim ben o yavruşun salladığı totoyuu
gözün aydın canım bugünü de atlattın çok şükür herşey güzel.hep böyle gidecek allahın izniyle
sağlık merkezinde çok güzel ilgileniyolar gerçekten.hafta sonu çalışmıyolar işin kötüsü yoksa hergün giderim
bana da tansiyonun yüksek olmasın zaten o güzel dediler.
ben de cumartesi doktor randevusundan çıkınca alışverişe gittim bol penyeler aldım göbüş önden gitmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…