Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ekim ayinda dusuk yaptim bende bebisim gelisemiyodu bugunse elimde pozitif bi idrar testi var bu hafta ici belli olacak durumumuz umarim hersey yolunda gider duaya o kadar cok ihtiyacim varki Allah hepimizin yardimcisi olsun

cnm kist olsa bile tedavisi çok basit bi rahatsızlık,evli veya bekar bayanlarda hep olur bnmde evlenmeden önce kistim vardı ilaç yoluyla atlatmıştım umarım seninkide basit olur,
ah cnm çok ağrıyo ağrıyla uyanıyom ağrıyla kalkıyom o derece yani,normaldedeaç sevmem şimdiki gebelik ilaçlarını mecbur diye kullanıyom yoksa çok zor bnm için ama dediğin ilçsız bi yöntem mutlaka denicem cnm çok tşk ederim tavsiyen için:)))

ekim ayinda dusuk yaptim bende bebisim gelisemiyodu bugunse elimde pozitif bi idrar testi var bu hafta ici belli olacak durumumuz umarim hersey yolunda gider duaya o kadar cok ihtiyacim varki Allah hepimizin yardimcisi olsun

oh ne güzel hamilesin:)durumum derken pek anlamadım?Allah hepimizin yardımcısı olsun..

kızlar nerdesin yine sanırım haftasonu tatili yapıyonuz dimi:))
mahtuana nerdesin yine cnm?ara sıra gir.

canım hayırlı uğurlu olsun cinsiyetinide öğrendin babası sevinmiştir erkek diye topiğin pipilisi geliyor neslee de tam öğrenseydi bi sırada minikkelebek
canım sen ağlama artık gebesin kendine dikkat et rabbim sana bu mutluluğu yaşatmayı nasip etti valla çok sevindim bi görsen sanki kendim gibi kalbim çarptı hizli hizli canım rabbim seni ve bebeğini korusun yarın inşallah güzel haberler al... umutsuz değilimde işte sabırsızım nezaman gelecek diye biran önce gelsin istiyorum rabbim yüzümüzü güldürsün tüm hepimizin
canımm yaa napıyorsun bakalım ayy güldürdün valla şu meşur halay munişkedi halay başıydı rabbim inşallah bize hamişlik halayına girmemizi nasip etsin evet tarihlerimiz yakındı ilk adet derken şimdi 3. adeti bekliyoruz doğru inşallah gelmesin o adette hamiş olalım benim ki umutsuz bu ayda senin inşallah olur.. neden erken yaptırdın canım yaa daha 6 gün varken bi adet günün gelsin ben daha adet günü gelmeden hiç bir şey yapmayacağım gerçekten yıpranıyorsun geçen ay yapmayacam demiştim ama zorunlu rahatsızlanınca acile gitmiştim idrar yolu enfeksiyonundan ozaman yapılmıştı test daha zorunlu kalmadıkça yaptırmam sende yapma adet günü zaten kesin belli oluyor öyle yap.. minikkelebek ewpat arka arkaya geldiler bakalım sıradaki kim... bizlere bebeğini kaybeden bebek sahibi olmak için uğraşan tüm herkese rabbim nasip etsin evlat ile sınamasın kimseyi
kızlar nerdesin yine sanırım haftasonu tatili yapıyonuz dimi:))
mahtuana nerdesin yine cnm?ara sıra gir.

ahh ahh canım kendim adıma söyleyim bende ne hafta sonu tatili var yaa eylemler yüzünden eşim kaç gündür mesaide sabah 7de gidip ertesi sabah 5 te geliyor.... canım napayım yaa bizim ev toparlama bilmem ne dedim eve pazar alanı gibi heryer karton kutu zaman az kaldı diye emniyet sanırsam ilişik kesmeyi uzatılabilirmiş şu eylemlerden dolayı temmuz başına sarkacakmış ayy ben okadar toplandım ne zorlanmayayım diye ev karma karışık rahatsız oluyorum fazla fırsat bulupta giremiyorumda

Son düzenleme:
minikkelebek neslee siz nasılsıniz bebeğiniz nasıl bakalım,,,,,,,,,,,,,,, cumartesi kasık ağrısı karın ağrısı yüzünden doktora gittim kist olabilirmi aceba diye bu arada o tükürükle yapılan ovulasyon testi aldım yapıyorum yapıyorum yok yumurtlama şeysi 20. gün olmasına rağmen bende korkup bişeymi var aceba diye gittim muaneyi oldum sağ ve solda gelişmiş 2 tane yumurtam varmış doktor kasık ve karın ağrın bunlar yüzünden daha yumurtlamamışsın dedi ve benim hiç solda yumurtam olmuyordu bu ay ilkkez oldu ve sanırsam incir küründen kaynaklı klomen bile yapmamıştı senin yumurtlaman hep geç oluyor zaten düzensizdi dedi bekleyelim çatlayacakmı kistmi olacak diye dedi ve adetim bu sefer biraz uzun sürdü 10 gün ve ağrılı oldu rahim filmi çekelim dedi en son şubatta çekinecektim ve hamile olduğumu öğrenmiştim kalmıştı.. yumurtaların kisleşirse ilaç veririm bu aradada rahim filmini çekeriz dedi progestan verdi 5 gün kullan kes adet olursun 3 4 güne dedi bakalım hayırlısı artık bu gün 21. gün ve hala yumurtam çatlamıyor olsa teste görürdüm sanırsam bu ay olmayacak.... şimdi size bir şey soracağım kızlarr hiç rahim filmi çektiren varmı nasıl oluyor canın yanıyormu korkuyorum yaa

cnm rahim filmi cektirenlerin cogunun cani yaniyormus genel anestesi lairsan hissetmiyorsun
bnm de 26 haziranda cekilecek genel anestesi ile

gozunaydin Allahim tamamina erdirsin guzelimmm

Son düzenleme:
slm arkadaşlar, ben bu ay adet olmadım, en son 3 mayıs ta adet olmuştum ama bu ay olmadım ve gebelik olduğunu düşünmüyorum çünkü korunduk (3 ay korunmam gerekiyor)
offf yine adet düzensizliği.... nefret ediyorum artık bu düzensizlikten.

kızlar korunmayı bıraktıktan sonra kaç adet geçti ama hala hmile kalamadım neden acaba yaa...şu idrar yolu enfeksiyondan diye düşündüm.neyseki iğne ve ialçlarım bitmek üzere .... ektradan hamile kalmak için uyguladığınız birşey var mı kızlar?

ewpat, hayırlı olsun canım hamileymişsin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini ....

çok tşk ederim cnm:))
ben kendimden söz ediym hamile kalmadan önce bnde kullandım ballı tarçın sonraki ayda incir denedim kilodan başka bişey yapmadı
hiç kullanmadığım ay kendilimden hamile kaldım cnm:)fayda edenler var sende kullan istersen.

slm kızlar dr dan geldim nihayet herşey yolunda:) 7+2 günlük olmuşuz kalp atışlarını dinledik çok şükür,şu an sadece 1 cm miş..
fakat dr yemek konusunda bişey demedi yani şunu ye bunu yeme diye ama ben kendilimden dikkat etmeye başlamıştım zaten.
mide bulantısı ve başka sıkıntı var mı diye sordu başımın çok ağrıdını söledim migren varsa normalmiş ilaç yazdı bunun için ama ben almadım kızlar progestan ve vitamine devam..

canim Allah saglikla dogurmani nasip etsin insallah!!! dikkat et kendine ozellikle ilk 3 ay dinlen bol bol yorma kendini, ve bol su tuket. bunlar onemli. iyi olacak her sey insallah.

canim ben corek otlu bal yemistim ve ovulasyon testi kullanmistim. hamilelik vitaminime de devam etmistim.

canim rahim filmi cektirmedim hic fikrim yok :/
insallah catlar yumurtalarin guzelce olgunlasip,bu ay da olmayacak diye bastan sartlama kendini bak herkesin beklemedigi an oluyor.

biz iyiyiz teyzesi insallah, carsamba gunu ayrintili ultrasonumuz var. organlarina bakilacak. insallah her sey iyidir. kesin kiz mi ogrenecegiz. carsamba haberlerini veririm insallah.

canim yaa her seyin hayirlisi... biz de hic dusunmuyorduk korunurken hamile kalmistim, cok sevinmistik ama. onu kaybettikten sonra bir bebegi ne kadar istedigimizi gorduk ve bu sefer planli olarak hamile kaldim. Allah insallah hepimize anne olmayi nasip eder hayirlisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…