minikkelebek neslee siz nasılsıniz bebeğiniz nasıl bakalım,,,,,,,,,,,,,,, cumartesi kasık ağrısı karın ağrısı yüzünden doktora gittim kist olabilirmi aceba diye bu arada o tükürükle yapılan ovulasyon testi aldım yapıyorum yapıyorum yok yumurtlama şeysi 20. gün olmasına rağmen bende korkup bişeymi var aceba diye gittim muaneyi oldum sağ ve solda gelişmiş 2 tane yumurtam varmış doktor kasık ve karın ağrın bunlar yüzünden daha yumurtlamamışsın dedi ve benim hiç solda yumurtam olmuyordu bu ay ilkkez oldu ve sanırsam incir küründen kaynaklı klomen bile yapmamıştı senin yumurtlaman hep geç oluyor zaten düzensizdi dedi bekleyelim çatlayacakmı kistmi olacak diye dedi ve adetim bu sefer biraz uzun sürdü 10 gün ve ağrılı oldu rahim filmi çekelim dedi en son şubatta çekinecektim ve hamile olduğumu öğrenmiştim kalmıştı.. yumurtaların kisleşirse ilaç veririm bu aradada rahim filmini çekeriz dedi progestan verdi 5 gün kullan kes adet olursun 3 4 güne dedi bakalım hayırlısı artık bu gün 21. gün ve hala yumurtam çatlamıyor olsa teste görürdüm sanırsam bu ay olmayacak.... şimdi size bir şey soracağım kızlarr hiç rahim filmi çektiren varmı nasıl oluyor canın yanıyormu korkuyorum yaa