- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #15.181
13 haftalık kız bebeğimi kaybettim çok zor bir durum allah kimseye yaşatmasın....
evet tek bir cizgi gobek deliginden asagi uzaniyor hatta bazilarinda gobek deliginin ustunden de devam edebiliyormus.
canim ben senin yerinde olsam biraz daha bekler kana baktirirdim. biliyorum beklemek cooook zor,insan gun sayip duruyor. ben hep hayirlisi neyse o olsun diye dua ederim, sizin icin de hayirlisi neyse o olsun.
13 haftalık kız bebeğimi kaybettim çok zor bir durum allah kimseye yaşatmasın....
Kan testi yaptırdım bugün sonucu yarın alacağım ama pek umutlu değilim...bir daha ki aylara bakalım hayırlısı...belkide bebişimi yeni kaybettiğim için psikolojim darmadağın oldu...Daha yeni evliyim aslında hatta bebek düşünmüyorduk bile bizim için sürpriz olmuştu ve onu kaybetmek benim içinde eşim içinde kötü olduVe insan böyle üzücü bir olay yaşayınca tekrar vakit kaybetmeden sağlıklı bir bebiş istiyor...Allahımda hayırlısı artık ne diyebilirim ki...Bir de şu psikolojimi düzeltebilirsem çok iyi olacak
ahhhh ben de bir unutabilsemm bir unutabilsem....değişmiyor ruhh halim.....HERŞEYİN HAYIRLISINI VERR ALLAHIMMM...
amin cnm çok geçmiş olsun,sanırım yeni olmalı...
canımmmm RABBİM yardımcınn olsunnn....RABBİM bir daha yaşatmasınn inş...
Amin canım...Acını çok iyi anlayabiliyorumAllahım inşallah sana bu acı günlerini unutturacak...Her kokladığında cennet kokusu duyacağın bir bebiş verir...
2 Haziranda kaybettim bebeğimi...
İnşallah canım...
Evet kızlar tahmin ettiğim gibi sonuç kocaman bir NEGATİF...İdrar yollarımda iltihaplanma tespit edildi...ve doktorum bir kist tespit etti ama bunun kist olma ihtimali düşük hastalanman yakın olduğundan görünen şey çatlamış yumurta olabilir dedi hastalandığımda tekrar kontrole gideceğim bakalım hayırlısı...İnşallah kist yoktur
hmm çok yeniymiş cnm, ama gör bak günler nasıl geçicek :)))
slm kızlar benim gebelik belirtileri aniden bastırdı tam ne güzel gidiyo derken,sabahları bi başlıyo mide bulantısı geceye kadar tam gaz,iştahım yerinde sadece tavuktan tiksiniyom,azım çok kuruyo dudaklarım soyuluyo göğüslerde acıyo,he bide sağ kasığım ağrıyo sanırım bu normal olmalı,hep yatıyom kızlar sabah uyanınca sanki hiç uyumamış gibi tekrar vuruyom kafayı,başımda çok ağrıyo normalde migrenim vardı sanırım o tetikliyor ilçlarda çok ağır gelyo,suratım çok beyaz gözlerimin altı resmen çöktü,az makyajla kapatmaya çalışıyom 1 kaç günde bunları yaşıyom,ama olsun sağlıklı olsunda ben razıyım pazartesi günü randevuda var inşallah iii haberlerle gelrim gerçi hiç korku yok içimde nedense:))görüşürüz kızlarrr
sizin bebeğiniz kaç haftalık?
cnm bnm şimdiki 2.gebeliğim 1.si düşük olmuştu şu an 7 haftalık :)
olsun cnm bu ay negatif oldu diye hep öle olcak diye bişey yok,gebelikten önce bnmde adetim gecikmişti (kızlar hatırlar)bnde ya kist yada daha kötü şeyler düşündüm neyseki fazla gecikmedi sonraki ay hamile kalmışım:) sen yinede hep umutlu düşün bu ay olmadı başka aylar inşallah olucak cnm:)
slm kızlar benim gebelik belirtileri aniden bastırdı tam ne güzel gidiyo derken,sabahları bi başlıyo mide bulantısı geceye kadar tam gaz,iştahım yerinde sadece tavuktan tiksiniyom,azım çok kuruyo dudaklarım soyuluyo göğüslerde acıyo,he bide sağ kasığım ağrıyo sanırım bu normal olmalı,hep yatıyom kızlar sabah uyanınca sanki hiç uyumamış gibi tekrar vuruyom kafayı,başımda çok ağrıyo normalde migrenim vardı sanırım o tetikliyor ilçlarda çok ağır gelyo,suratım çok beyaz gözlerimin altı resmen çöktü,az makyajla kapatmaya çalışıyom 1 kaç günde bunları yaşıyom,ama olsun sağlıklı olsunda ben razıyım pazartesi günü randevuda var inşallah iii haberlerle gelrim gerçi hiç korku yok içimde nedense:))görüşürüz kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?