Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kan testi yaptırdım bugün sonucu yarın alacağım ama pek umutlu değilim...bir daha ki aylara bakalım hayırlısı...belkide bebişimi yeni kaybettiğim için psikolojim darmadağın oldu...Daha yeni evliyim aslında hatta bebek düşünmüyorduk bile bizim için sürpriz olmuştu ve onu kaybetmek benim içinde eşim içinde kötü oldu Ve insan böyle üzücü bir olay yaşayınca tekrar vakit kaybetmeden sağlıklı bir bebiş istiyor...Allahımda hayırlısı artık ne diyebilirim ki...Bir de şu psikolojimi düzeltebilirsem çok iyi olacak

ahhhh ben de bir unutabilsemm bir unutabilsem....değişmiyor ruhh halim.....HERŞEYİN HAYIRLISINI VERR ALLAHIMMM...

ah arkadaşlar sizi uzaktan uzağa hep takip ediyorum ama vaktim olmadığı için yazamadım.şu malum halaydaydım ben:):)ve hatta halayın başına geçmeme ramak kalmıştı.
zaman nasıl geçiyor ozaman ilk adeti gelen başa geçecekti şimdi 3.adeti bekliyoruz ah gidi garim
mahtuana ve munis kediyle aşağı yukarı aynıydı düşük tarihlerimiz.
bugün adetime 6 gün varken yine sabredemedim ve kan testi yaptırdım tahmin edersinizki negatif.
ümit bu ya kendi kendime teselli veriyorum
düşüğün olduğu ay yine sabredemeyip 5gün önce testi yapmıştım ve yine negatif çıkmıştı
ama adet günü tekrar yaptırdığımda 13 olmuştu
ve sevincim uzun sürmeden bildiğiniz gibi kasım annelerinden düşükle beraber buraya transfer oldum sizlerle tanıştım
şimdi heray aynı bekleyişler tekrar başladı.bakalım 6gün sonra beta hcg artacakmı.
çocuk falan derken rabbim bizi istikametten ayırmasın

ahhhh ben de bir unutabilsemm bir unutabilsem....değişmiyor ruhh halim.....HERŞEYİN HAYIRLISINI VERR ALLAHIMMM...

İnşallah canım...
Evet kızlar tahmin ettiğim gibi sonuç kocaman bir NEGATİF...İdrar yollarımda iltihaplanma tespit edildi...ve doktorum bir kist tespit etti ama bunun kist olma ihtimali düşük hastalanman yakın olduğundan görünen şey çatlamış yumurta olabilir dedi hastalandığımda tekrar kontrole gideceğim bakalım hayırlısı...İnşallah kist yoktur

olsun cnm bu ay negatif oldu diye hep öle olcak diye bişey yok,gebelikten önce bnmde adetim gecikmişti (kızlar hatırlar)bnde ya kist yada daha kötü şeyler düşündüm neyseki fazla gecikmedi sonraki ay hamile kalmışım:) sen yinede hep umutlu düşün bu ay olmadı başka aylar inşallah olucak cnm:)

slm kızlar benim gebelik belirtileri aniden bastırdı tam ne güzel gidiyo derken,sabahları bi başlıyo mide bulantısı geceye kadar tam gaz,iştahım yerinde sadece tavuktan tiksiniyom,azım çok kuruyo dudaklarım soyuluyo göğüslerde acıyo,he bide sağ kasığım ağrıyo sanırım bu normal olmalı,hep yatıyom kızlar sabah uyanınca sanki hiç uyumamış gibi tekrar vuruyom kafayı,başımda çok ağrıyo normalde migrenim vardı sanırım o tetikliyor ilçlarda çok ağır gelyo,suratım çok beyaz gözlerimin altı resmen çöktü,az makyajla kapatmaya çalışıyom 1 kaç günde bunları yaşıyom,ama olsun sağlıklı olsunda ben razıyım pazartesi günü randevuda var inşallah iii haberlerle gelrim gerçi hiç korku yok içimde nedense:))görüşürüz kızlarrr

sizin bebeğiniz kaç haftalık?

Bakalım canım yaa hayırlısı artık...İnşallah doktorun gördüğü kist değildir büyük ihtimal çatlayan yumurtadır dedi renglinizin bitmesine yakın gelin dedi anca haftaya beli olur yani bu durumda anlayacağın şimdi onun stresi başladı...

Canım birde baş ağrısı migren sıkıntına gelince malum ilaç kullanamıyorsun hamilelikte Sana bir tavsiyede bulunayım bende hep işe yarıyor umarım sende de işe yarar...ilk duyduğumda hadi canım demiştim ama kesinlikle işe yaradığını kendi açımdan söylemeliyim...Patetesi güzelce yıka ve yuvarlak şekilde dilimleyip başına bir eşarp ile sar o şekilde uzan dinlen istersen işlerini yap belli bir süre sonra ağrının hafiflediğini hatta yok olduğunu göreceksin...İnşallah işine yarar tatlım...Bide hamileliğin tadını çıkar canım...

bende ikiz bebeklerimi 12.haftada kaybettim birbirlerine zarar vermişler karnımda öldüler doktor senin için çok sıkıntılı bir durumdu sakat olma riski çok yüksekti heran karnında ölebilirlerdi iyiki erken oldu lohusalık yaşamadın bu ikizler en çok altı ay kalıyor oda yaşarsa dedi kısacası hepsi sebeb bunların vardır bundada bir hayır demekten başka çare yok rabbimcümlemize kolaylık versin insan nelere alışmıyor bunada alışırız bence önemli olan bu süreçten en ii şekilde çıkmak bu saatten sonra en önemlisi bizim saglıklı olmamız çünkü daha anne olacaz inşallah güçlü olmamız lazım inanın bn de tedaviyle sahip olsun ve düşmesin diye o kadar dikkat ettim o kadar sahiplendimki ama düşmedi karnımda öldü anlayacanız rabbim neyi nasip ederse onu yaşıyoruz insanlar neler yaşıyor bunada şükredip sbredelimki rabbim beterini vermesin sınavı başaralım sadece birbirimize dua edelim ki rabbim kucaklarımızı doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…