• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

şimdide bombardıman olmuuş:)
fundacım evlilik yıldönümün kutlu olsun, mutluluğunuz daim olsun, yuvanız bebişlerle şenlensn inşallaah.

fundacım canım benim evlilik yıldönümün kutlu olsun şekerim maşallah 6 seneyi geride bırakmışsınız darısı başıma. benim daha bir sene olacak inşallah bir ay sonra

şimdide bombardıman olmuuş:)
fundacım evlilik yıldönümün kutlu olsun, mutluluğunuz daim olsun, yuvanız bebişlerle şenlensn inşallaah.

amiiin canımcım teşekkür ederim.hepimizn yuvası bebek sesleriyle şenlensin.

Kizlar bizm gei sayim başaldi aklima geldikce içim hop ediyo yaaaaa 8 9 gun kaldiii

hadi hayırlısı inşallah kadriyecim.bekliyorum güzel haberlerini.hepimiz hamiş olcaz inşallah

fundacım canım benim evlilik yıldönümün kutlu olsun şekerim maşallah 6 seneyi geride bırakmışsınız darısı başıma. benim daha bir sene olacak inşallah bir ay sonra

saol canımcım evet valla nasıl geçti bunca sene hiç anlamadım.darısı başına inşallah hayatım.ay ne güzel daha çok yeniymiş seninkide.sizinde mutluluğunuz daim olsun canım

kızlar şu toplu seçip göndermeyi öğretin bana gözünü seviyim ya sinir oldum yapamayınca:kızgın:

hayatım hani mesajları gördüğümüz yerin sağ altında teşekkür et hızlı yanıt falan var ya orada MQyazan yere tıkla .diğer seçtiğin mesajdada oraya tıkla sonrada alıntı yapa tıkla
bu kadar aylinciiimden öğrendim nbende

kızlar şu toplu seçip göndermeyi öğretin bana gözünü seviyim ya sinir oldum yapamayınca:kızgın:

nilaycım hoşgeldin canım nasılsın?
mesajların sağ alt köşesinde MQ yazıyo ya, cvp vermek istediğin mesajlarda ona tıklıcan son mesajdada alıntı yapa tıklıcan cvp penceresinde seçtiğin tüm mesajlar açılcak, onların altınıda kendi cevaplarını yazcan. :1hug:

hayatım hani mesajları gördüğümüz yerin sağ altında teşekkür et hızlı yanıt falan var ya orada MQyazan yere tıkla .diğer seçtiğin mesajdada oraya tıkla sonrada alıntı yapa tıkla
bu kadar aylinciiimden öğrendim nbende

kaydirigubbakcemile5 bende senden domates öğrendim..
ben daha karlıyım :1hug:

Back