Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ayyy çok üzüldüm.bide 3 kez yaşaman bu acıyı allah sabır versin arkadaşım yaa. inşllah test sonuçların iyi çıkar canım.güzel haberlerle gelirsin inşalalh.

çok geçmiş olsun.inşallah bu mübarak günlerde hepimizin yüzü güler

tesekkur ederım canım allahım kımseye yasatmasın ıns bıde bısey soracam ya msj okumak ıcın gerı yapıyom hep sızdemı oyle yapıyosunuz

aa gercekten mi canım,Allah daha cok yıldönümleri nasip etsin size insallah.cok sevındım fundacım,Allah bi yastıkta kocatsın,insallah minik meleklerinizin meleklerini sevmeyi nasip etsin Allah size.ömür boyu mutluluklar şekercim

iyiym teşekkür ederim.sen nasılsın
iyim canım .seninle pek konuşma fırsatı bulamamıştık sanırım.bende düşünüyorum akşama ne yemek yapsam diye.aslında pizza istiyo canım pizzamı yapsam acaba.
tebrık ederım canım nıce mutlu saglıklı bebıslı yıllara ınsssss
teşekkür ederim canım .inşallah seneye bebişimle kutlarız:CüvCüv:

aa gercekten mi canım,Allah daha cok yıldönümleri nasip etsin size insallah.cok sevındım fundacım,Allah bi yastıkta kocatsın,insallah minik meleklerinizin meleklerini sevmeyi nasip etsin Allah size.ömür boyu mutluluklar şekercim :1hug: a.s.

evet arzucum yaa bütün kadınların ortak derdi BUĞÜN NE PİŞİRSEM ACABA
konuşacak çok şeylerimiz olcak inşallah.akşamları eşimden pc yi kapcam diye neler yapıyorum ya.ama arada acıyıp veriyo.al hadi biraz arkadaşların konuş diyo
ondan fırsat buldukça burdayım tatlım

bende aynı dertdeyim bende akşam fırsat bulamazsam.gündüz buradayım.ee neyapalım.

KIZLAR agustos 19 düşük oldu ve bu gün adet sizce normalmi dr bana düşükten bir ay sonra adet olacaksın dedi bir ay olmadan oldum benim gibi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…