- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.401
KIZLAR BUĞÜN BENİM EVLİLİK YIL DÖNÜMÜM
ayyyy kızlar nerden baslasam bılmıyorum 3 dusugum oldu genellıkle 7 haftalıkken dusuyolar 3 tahlıller yapmadan dr ıgne verdı onları kullandım kanam olunca bırak dedı bıraktım ama bebgım kaybettım ucunude kalp atıslarını alamadım ankaradayız sımdı bı prof gıdıyorum tahlıller yapıldı 15 gun sonra cıkacak bakalım rabbım hepımızın yuzunu guldursun ıns
ayyyy kızlar nerden baslasam bılmıyorum 3 dusugum oldu genellıkle 7 haftalıkken dusuyolar 3 tahlıller yapmadan dr ıgne verdı onları kullandım kanam olunca bırak dedı bıraktım ama bebgım kaybettım ucunude kalp atıslarını alamadım ankaradayız sımdı bı prof gıdıyorum tahlıller yapıldı 15 gun sonra cıkacak bakalım rabbım hepımızın yuzunu guldursun ıns
kizlar buğün benim evlilik yil dönümüm
iyim canım .seninle pek konuşma fırsatı bulamamıştık sanırım.bende düşünüyorum akşama ne yemek yapsam diye.aslında pizza istiyo canım pizzamı yapsam acaba.iyiym teşekkür ederim.sen nasılsın
teşekkür ederim canım .inşallah seneye bebişimle kutlarız:CüvCüv:tebrık ederım canım nıce mutlu saglıklı bebıslı yıllara ınsssss
yillarin en güzelini yaşamaniz dilegiyle
iyim canım .seninle pek konuşma fırsatı bulamamıştık sanırım.bende düşünüyorum akşama ne yemek yapsam diye.aslında pizza istiyo canım pizzamı yapsam acaba.
evet fırsat olmadı.bundan sonra hep burdayım bol bol konuşuruz.akşam ne yapacağımız demekki hepimizin sorunu valla hep düşünüp duruyorum.
aramızda hams olanlar yokmu arkadslar herkes calısmalaramı devam edıyo:)
bız 12 sene kayseride kaldık cok guzel bı yer yaa valla kocısı kandırıp orayamı yerlessem.)
evet arzucum yaa bütün kadınların ortak derdi BUĞÜN NE PİŞİRSEM ACABA
konuşacak çok şeylerimiz olcak inşallah.akşamları eşimden pc yi kapcam diye neler yapıyorum ya.ama arada acıyıp veriyo.al hadi biraz arkadaşların konuş diyo
ondan fırsat buldukça burdayım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?