Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ooohhhhhhhhhhoooooooooooooooo aylin nerdesin be kuzum 2 çift laf etseydık.ben kalkacam şimdi,ışığın bana selam çakıyo ama sen yoksun beeee yavriiiii

hosgeldın şekerim nbr,bitti işlerin,sen bu saatte kadar gelmedıysen kesın kırklamısındır evı,halılarında gelcektı,ohhh misss.yemek ne yaptın bakalım

umutcum hoşgeldın canım,gecmiş olsun öncelikle.nekadar zaman önce kaybettın melegını kac haftalıktı.ben 7 haftalık kaybettım,zaten düşük tehlıkem vardı tutunamadı melegım.

allah hayıra çıkarsın canım.rüyada ölü görmek diriden haber alıcağın anlamına geliyo.hayırlı haberler alırsın inşallah:ecrin_bebek:

burdayım canın aynen öyle onu yaptım bunu yaptım ama yemek daha yapmadım karar veremedim çünkü ne yapacağımakaydirigubbakcemile3

kızlar düşükten ne kadar sonra adet oldunuz siz bide ara kanama yaşadınızmı

nihalcim ben kürtajdan 38 gün sonra hastalandım.adetim bittikten 1 hafta sonra da ara kanamam geldi.ama bu herkese göre değişen bişi.bünyeye göre farklılık gösteriyo.merek etme canım olursun buğün yarın

hiçbir zaman allahtan ümit kesilmez.[ benim içinde geçerli] çünkü bende umutsuzluğa kapılıyorum.inşallah allah tüm isteyenlere verir:

umutsuzluğa kapılmak yooook.klava: stres de yapmıyoruz.relax kızlar
allah önce sağlıklı ,el, ayağı düzgün,eksiksiz.kusursuz ve hayırlı evlat versin hepimize.ve hayırlısı ne zaman sa o zaman versin:Saruboceq:

ayyyy kızlar nerden baslasam bılmıyorum 3 dusugum oldu genellıkle 7 haftalıkken dusuyolar 3 tahlıller yapmadan dr ıgne verdı onları kullandım kanam olunca bırak dedı bıraktım ama bebgım kaybettım ucunude kalp atıslarını alamadım ankaradayız sımdı bı prof gıdıyorum tahlıller yapıldı 15 gun sonra cıkacak bakalım rabbım hepımızın yuzunu guldursun ıns

tebrik ederim fundacım ömür boyu mutluluklar dilerim en kısa zamandada hayatınıza 3 kişi olarak
devam etmek dileğiyle mutluluklara.s. a.s. a.s. :asigim: :asigim:
kaçıncı yıl dönümünüz

saol nihalciiim.amin canım inşallah.6.yılımızı doldurup 7.yıla girdik buğün .bir ömür boyu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…