• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

aa gercekten mi canım,Allah daha cok yıldönümleri nasip etsin size insallah.cok sevındım fundacım,Allah bi yastıkta kocatsın,insallah minik meleklerinizin meleklerini sevmeyi nasip etsin Allah size.ömür boyu mutluluklar şekercim :1hug: a.s.

teşekkür ederim tugbişim güzel dileklerin için.hepimiz inşallah:1hug:

kızlarr ben pazartesi gününden itibaren mecburen daha az sizinle olabilicem beni unutmayın haaa siz yazın ben arada okurum biliyosunuz öğretmenimiz gelmemişti büyük bi ihtimalle pazartesi gelicek yoğun günlerime dönüyorum anlıcanız sbahları ders yapıyo bilgisayarda oğlumun odasında olduğu için giremicem anca sabah çok erken saatlerde yada o okuldayken artık işten fırsat bulursam tabi bide sınıf anneliği var bazen okuldan anca oğlumla gelebiliyorum öğrenci gibi neyse kızlar ben artık temizliğe girişim kendinize iyi bakın mutlu olun

kızlarr ben pazartesi gününden itibaren mecburen daha az sizinle olabilicem beni unutmayın haaa siz yazın ben arada okurum biliyosunuz öğretmenimiz gelmemişti büyük bi ihtimalle pazartesi gelicek yoğun günlerime dönüyorum anlıcanız sbahları ders yapıyo bilgisayarda oğlumun odasında olduğu için giremicem anca sabah çok erken saatlerde yada o okuldayken artık işten fırsat bulursam tabi bide sınıf anneliği var bazen okuldan anca oğlumla gelebiliyorum öğrenci gibi neyse kızlar ben artık temizliğe girişim kendinize iyi bakın mutlu olun
ay unuturmuyuz hiç,sen oğluşunu iyice bi yerleştir okuluna ilgilen sonra bize dönersin,ama arada bı meraba demeyı unutma oldumu nihalcım merakta bırakma bizi
ay canım benim .küsme sakın KOCAMAN MERHABA sana.dalgınlığıma gelmiştir.Şeniz
kaydirigubbakcemile3
banane banane geçti işte gecti,bastan dicektin :dilcikar: ya yada neyse affedeyım barı buseferlık,bı daha olmasın heee :mymeka: kızarım sonra kaydirigubbakcemile3 :1hug: a.s.
ayliiin nerelere kayboldun
valla şekrim ayl,in bıara burdaydı senden bahsedıyoduk sonra gidiş o gidiş tüğdü galiba kaydirigubbakcemile3

arada bize ceeeee de yeter .allah oğlucuna zehin açıklığı v ersin.öpüyorum canım hoşçakal

ee fundacım bu aksam senden iyi bi performans beklıyoruz biliyosun dimi,"evlilik yıkdönümünüzün meyvesi" ayy ne romantik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bak önce ısınma calısmaları hihoyyytkaydirigubbakcemile2 Şeniz sonrası bellı zaten kaydirigubbakcemile :CüvCüv: :ecrin_bebek: sonrasında kupa senındır şekerim :hooray:

banane banane geçti işte gecti,bastan dicektin :dilcikar: ya yada neyse affedeyım barı buseferlık,bı daha olmasın heee :mymeka: kızarım sonra kaydirigubbakcemile3 :1hug: a.s.
teşkür ederim canımcım.söz bi daha olmazkaydirigubbakcemile3
valla şekrim ayl,in bıara burdaydı senden bahsedıyoduk sonra gidiş o gidiş tüğdü galiba kaydirigubbakcemile3

anaaaaa be geldim diye mi tüydü yoksamkaydirigubbakcemile3

seni unutmayız sen oğlunun okuluyla ilgilen gelince görüşürüz

yok kız oo taaaaaa 12 de düğdü zatiii,bende pc basında degılım aslında,bi iş yapıyom bi sana laf yetiştiriyom,kıymetımı bil kıymetımı.misafir var aksama misafir iftara
kolay gelsin canımcım hamarat arkadaşım benim.bilmem mi kız ben senin kıymetini

ee fundacım bu aksam senden iyi bi performans beklıyoruz biliyosun dimi,"evlilik yıkdönümünüzün meyvesi" ayy ne romantik kaydirigubbakcemile3 bak önce ısınma calısmaları hihoyyytkaydirigubbakcemile2 Şeniz sonrası bellı zaten kaydirigubbakcemile :CüvCüv: :ecrin_bebek: sonrasında kupa senındır şekerim :hooray:

ben dün 12 den sonra hellattim o işi. 'yıldönümü hediyesi' :jeyyar:

acem kızı ben kacırdım galıba konuyu,bişe mi sormustun hayatım,ben biyandan iş yapaıyorum bıyandan bakıyorum buraya ondan görmedim heralde.sen nası adet oldun

kolay gelsin canımcım hamarat arkadaşım benim.bilmem mi kız ben senin kıymetini

ay okadarda hamarat sayılamam şekerim eh idare ederim işte a.s

ben dün 12 den sonra hellattim o işi. 'yıldönümü hediyesi' :jeyyar:
ay canım bende kıme ne söylüyom dimi yanı kaydirigubbakcemile3 hızlı arkadasım benım maşşallah nazar degmesın :nazar:
Demekki kimse benim gibi adet olmamiş iyi sohbetler

acem kızı ben kacırdım galıba konuyu,bişe mi sormustun hayatım,ben biyandan iş yapaıyorum bıyandan bakıyorum buraya ondan görmedim heralde.sen nası adet oldun

neyse şekerler ben kacar ,
fundacım dogru bı muhabbet edemedık,ee bi iş bi pc zor oluyo :)) neyse ben işim bitince bi bakarım ne var ne yok.öpüyom fıstıklar4 hepinizi

Demekki kimse benim gibi adet olmamiş iyi sohbetler

acemcim çoğu arkadaş ya gününde adet olmuş yada benim gibi geçikmeli .ben sürekli ne zaman adet olduğumu kaç gün geçiktiğini her sayfada yazdığım için bişi demeyim dedim.bunu yaşayan arkadaşlar yazsın dedim.pek yaşayan olmamaış sanırım .:1hug:

Back