- Konu Sahibi minik_kelebek
- #1.381
ooohhhhhhhhhhoooooooooooooooo aylin nerdesin be kuzum 2 çift laf etseydık.ben kalkacam şimdi,ışığın bana selam çakıyo ama sen yoksun beeee yavriiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar düşükten ne kadar sonra adet oldunuz siz bide ara kanama yaşadınızmı
allah hayıra çıkarsın canım.rüyada ölü görmek diriden haber alıcağın anlamına geliyo.hayırlı haberler alırsın inşallah:ecrin_bebek:gece bi rüya gördüm böyle çayırlık bi yerdeymiş evimiz evimiz çok geniş çocuk parkının yanında ben eşime diyorumki sıkıldım burdan taşınalım bizim o taraflara bu evi satalım bizim ordan gene böyle büyük önündede az bi topraklı bahçesi olan biyer alalım diyorum derken o yeri görüyorum neyse tamam diyo ha bide parkın ordan alalım çocuk parkının yanı olsun diyorum eşyalarımızı topluyoruz o arada vefat etmiş olan kayın pederim geliyo yanındada kaynanam kayın pederin yüzü nurlu ter temiz kaynanamın suratı kararmış bizden uzakta mahcup bi şekilde duruyo babam yanımıza geliyo napıyosunuz diyo bende hiiç çocuğun kıyafetlerini katlıyorum diyo ev iki katlı ben üst kattayım eşim altta eşime leğeni getie diyorum oda bana kıza kıza getiriyo bende çok sinirliyim kıyafetleri katlarken pembe tulum patik falan kız bebek kıyafetleri çıkıyo bunlar kimin diyo eşim bende kızarak benim ben aldım ya kızımız olursa ne giydircez ona bulunsun diyorum eşim yok atıcam diyo ben attırmıyorum tartışıyoruz eşimin babası yanımıza geliyo neden kıyafetleri hazırladığımızı soruyo bende yok baba düzeltiyorum diyorum ama babamın yüzü asık üzgün bizim gitmemizi istemiyo gitseniz bile az durun gelin olurmu diyo işte böyle bira uzun oldu ama artık kusura bakmayın: a.s. a.s. a.s.![]()
burdayım canın aynen öyle onu yaptım bunu yaptım ama yemek daha yapmadım karar veremedim çünkü ne yapacağımakaydirigubbakcemile3günayddıııııııııııııııııııınn fıstıklar.
hepinizin mesajkarını teker teker seçip cvp yazmıştım site error verdi, gitti bütün yazdıklarım.
onun için burdan yazıyorumm..
nihalcim Allah rüyanı hayırlara yazsın canım, kayınpederin için bir dua oku istersen öyle derler..
tubişim kolay gelssiin iftar için hazırlıklaar.
arzuccuuum sanada günaydıııınnn.
funda nerelerde, şimdi gelir, onu yaptım şunu yaptım diye anlatır durur valla:)
kızlar düşükten ne kadar sonra adet oldunuz siz bide ara kanama yaşadınızmı
KIZLAR BUĞÜN BENİM EVLİLİK YIL DÖNÜMÜM![]()
slm kızlarrrrr bende aynı kaderı paylasıyom sızınle benıde aranıza alırmısınızzzzzz:)
hoşgeldin aramıza umut-sevgim
slm kızlarrrrr bende aynı kaderı paylasıyom sızınle benıde aranıza alırmısınızzzzzz:)
hiçbir zaman allahtan ümit kesilmez.[ benim içinde geçerli] çünkü bende umutsuzluğa kapılıyorum.inşallah allah tüm isteyenlere verir:
KIZLAR BUĞÜN BENİM EVLİLİK YIL DÖNÜMÜM![]()
tebrik ederim fundacım ömür boyu mutluluklar dilerim en kısa zamandada hayatınıza 3 kişi olarak
devam etmek dileğiyle mutluluklara.s. a.s. a.s. :asigim: :asigim:
kaçıncı yıl dönümünüz
merhaba arzuuu nasılsın.