• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

tamam o zaman ben önce doktora gidiyim tekrar beklemem gerekirmi diye sorayım da yine bizimkiler başlamasın doktora gitmeden niye hamile kaldın diye

ŞenizGünaydın Arkadaşlar gününüz aydın ve bereketli olsun inşallah ve gönlünüzdeki bütün dilekleriniz gerçekleşsin:Saruboceq:,,,,inşallah bu sene kucağı boş bekleyen anneler mutlu haberlerle sevindiricek hepimizi,,,inşallah dermansız dert kalmayacak dualarımız sayesinde,,,,sevgilerr:teselli::nazar:

günaydın kızlar oo aramıza yeni katılanlar olmuş hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar

ben 3.de kürtaj olmak zorunda kaldım bi de... 8 haftalıktı kalbi durduğunda. 2 ayı geçti, yeni yeni korunmuyoruz artık ama, dediğin gibi yıpratıcı oluyo. inş. bir daha yaşamayız böyle olumsuzluklar.
gecmiş olsun canım inşallah bidaha hiçbirimiz yasamayız bu acıları,sen 3 kezmi düşük yaptın evet moralman cok yıpranmıssındır ama üzülme bak hepimiz kaybettık meleklerımızı,birbirimize destek olmak için burdayız :teselli: :1hug:
Şeniz

Şeniz

ohhh epey kaynatmışsınız valla.aklım burda kaldı .bende geldim hadi gelin sizde
hey tuğbanın koşisi
aylini kocişi bırakın şu kızları yaw iki çift laf etcez şurdasositososito
ay canım benım kociş azcık bişe santrac oynadı sonra film getirmiş film izledik ondan gelemedım muhabbete.ohh kaynatmıssınız kuzular ben yoktum üzüldüm :çok üzgünüm:
kolay gelsin miniğim.fazla yorma kendini.benim halılarda yarın gelcek yıkamadan bakalım güzel yıkamışlarmı.duydum yavriiim sesini ama sen niye duymiiiin ki.

zaten cok yormadım şöleee bi üstten sildim 2 halıyı.bende yıkatmaya vercektımde kociş sagolsun bekleyemeden cagırmıs arkadaslarımızı :mymeka:

kızlar birşey sorucam size düşük yaptıktan sonra ne kadar beklemeliyiz
benım doktorum baktı muayeneden sonra fazla zedelenmemıs rahmın dedı 1 2 ay yeterlı dedı bende 1 ayı sectım tabı :jeyyar:
yok canım doktora sormadım bilmiyorum hatırlıyormusun benim beta hcg değerim yüksekten düşmüştü sonra tekrar çıkmıştı doktora gidicektim bir akşam yazışmıştık merdivenlerden kaydımda düştü bebeğim kürtaj falan olmadım

aa evet evrimcim hatırlkadım senı,ee gittinmi tekrar doktora içere parca falan kalmısmı diye baktırmak için

serdicim lolocum hos geldınız ama ben kacar,aksama misafirim var evi bi silip süpüriyim mutfak işini halledem gelirim yine kuzular.öpüyom zaten online kalırım arada takılmak için

gece bi rüya gördüm böyle çayırlık bi yerdeymiş evimiz evimiz çok geniş çocuk parkının yanında ben eşime diyorumki sıkıldım burdan taşınalım bizim o taraflara bu evi satalım bizim ordan gene böyle büyük önündede az bi topraklı bahçesi olan biyer alalım diyorum derken o yeri görüyorum neyse tamam diyo ha bide parkın ordan alalım çocuk parkının yanı olsun diyorum eşyalarımızı topluyoruz o arada vefat etmiş olan kayın pederim geliyo yanındada kaynanam kayın pederin yüzü nurlu ter temiz kaynanamın suratı kararmış bizden uzakta mahcup bi şekilde duruyo babam yanımıza geliyo napıyosunuz diyo bende hiiç çocuğun kıyafetlerini katlıyorum diyo ev iki katlı ben üst kattayım eşim altta eşime leğeni getie diyorum oda bana kıza kıza getiriyo bende çok sinirliyim kıyafetleri katlarken pembe tulum patik falan kız bebek kıyafetleri çıkıyo bunlar kimin diyo eşim bende kızarak benim ben aldım ya kızımız olursa ne giydircez ona bulunsun diyorum eşim yok atıcam diyo ben attırmıyorum tartışıyoruz eşimin babası yanımıza geliyo neden kıyafetleri hazırladığımızı soruyo bende yok baba düzeltiyorum diyorum ama babamın yüzü asık üzgün bizim gitmemizi istemiyo gitseniz bile az durun gelin olurmu diyo işte böyle bira uzun oldu ama artık kusura bakmayın: a.s. a.s. a.s. :nazar:

canım hayırlara gitsin rüyan ve burdan kız bebek istedıgınıde anlıyoruz tabi :)) :)) Allah gönlüne göre versın canım,rüynı nası yorarsan öle cıkarmıs,iyiye yor iyi cıksın

fundacım aylınci yelizcim tuğbacım burnumda tütüyosunuz :delphin: sizi çok özledim Şeniz bu ralar pek giremiyorum :1no2: bende görümce bolluğu varda bu aralarlaelaelaelaelae laelaelaelaelae biri üstme taşında bitaneside benimle kalıyo gündüz anca girebiliyorum gündüzde işim oluyo ama ben sizin yazdıklarınızı okuyorumm peşinizdeyim :jeyyar: : : kızlar ben hala olmadım tık yok bende kesin düzenim bozuldu bide adet düzensizliğiyle uğraşıcam galiba:1no2: hepinizi çoookkk öpüyorum Şeniz

hayırlısı olsun sağlıklı olsunda gerçi artık pek ümitli değilim ama nasibimse o gelir bulur beni

günayddıııııııııııııııııııınn fıstıklar.
hepinizin mesajkarını teker teker seçip cvp yazmıştım site error verdi, gitti bütün yazdıklarım.
onun için burdan yazıyorumm..
nihalcim Allah rüyanı hayırlara yazsın canım, kayınpederin için bir dua oku istersen öyle derler..
tubişim kolay gelssiin iftar için hazırlıklaar.
arzuccuuum sanada günaydıııınnn.
funda nerelerde, şimdi gelir, onu yaptım şunu yaptım diye anlatır durur valla:)

günayddıııııııııııııııııııınn fıstıklar.
hepinizin mesajkarını teker teker seçip cvp yazmıştım site error verdi, gitti bütün yazdıklarım.
onun için burdan yazıyorumm..
nihalcim Allah rüyanı hayırlara yazsın canım, kayınpederin için bir dua oku istersen öyle derler..
tubişim kolay gelssiin iftar için hazırlıklaar.
arzuccuuum sanada günaydıııınnn.
funda nerelerde, şimdi gelir, onu yaptım şunu yaptım diye anlatır durur valla:)

kesınlılle katılıyorum şekerim funda şimdi temizlği bitirmiştir yemekleride koymustur son rötüşları yapıyodur gelır şimdi.bugun ilk defa erken kalktımn 9 da,barı dedım bosaltayım gardolabı onu düzelttlm,biraz mutfagı toparladım tuvaletı yuıkadım tepeden beri -tatlicadiarzu- aynı bu hale geldım.sımdılık bı yarım saatlık mola verdım.yorulmusum be,yanı bak kıymetımı bılın koltuga uzanmıyorumda kader arkadaslarıma kosuyorum hemen :1closedeyes:

tuğbacım kendini fazla yorma canım bende bu gün temizlik yapıcam artık iftara kadar oturmam

tuğbacım kendini fazla yorma canım bende bu gün temizlik yapıcam artık iftara kadar oturmam

oyyy senınkı daha kötüymüş nihalcim ya,yok ben aksama kadar kalmam saat 3 gibi işim biter yavastan yemeklerı hazırlarım,bı mutfagı dip köşe silip süpürcem tezgahları cifliycem vs.sanada kolay gelsın hayatım sende yorma kendını fazla yerimseniben

ben yasamadım canım kürtajdan tam bı ay 3 gun sonra adet oldum,aynı eskıler gıbı yanı bı 2 gün önceden hafıf hafıf karnım agrıdı ilşk 2 günde sancılı gectı okadar.ama adetımın ilk günü cok saf bı kırmızı geldı kanım.dupduru,sonra koyulastı.ama herkez aynı reaksiyonu göstermeye bilir canım telaş etme

Back