- Konu Sahibi minik_kelebek
- #1.361
tamam o zaman ben önce doktora gidiyim tekrar beklemem gerekirmi diye sorayım da yine bizimkiler başlamasın doktora gitmeden niye hamile kaldın diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmiş olsun canım inşallah bidaha hiçbirimiz yasamayız bu acıları,sen 3 kezmi düşük yaptın evet moralman cok yıpranmıssındır ama üzülme bak hepimiz kaybettık meleklerımızı,birbirimize destek olmak için burdayız :teselli: :1hug:ben 3.de kürtaj olmak zorunda kaldım bi de... 8 haftalıktı kalbi durduğunda. 2 ayı geçti, yeni yeni korunmuyoruz artık ama, dediğin gibi yıpratıcı oluyo. inş. bir daha yaşamayız böyle olumsuzluklar.
ay canım benım kociş azcık bişe santrac oynadı sonra film getirmiş film izledik ondan gelemedım muhabbete.ohh kaynatmıssınız kuzular ben yoktum üzüldüm :çok üzgünüm:Şeniz
Şeniz
ohhh epey kaynatmışsınız valla.aklım burda kaldı .bende geldim hadi gelin sizde
hey tuğbanın koşisi
aylini kocişi bırakın şu kızları yaw iki çift laf etcez şurdasositososito
kolay gelsin miniğim.fazla yorma kendini.benim halılarda yarın gelcek yıkamadan bakalım güzel yıkamışlarmı.duydum yavriiim sesini ama sen niye duymiiiin ki.
zaten cok yormadım şöleee bi üstten sildim 2 halıyı.bende yıkatmaya vercektımde kociş sagolsun bekleyemeden cagırmıs arkadaslarımızı :mymeka:
benım doktorum baktı muayeneden sonra fazla zedelenmemıs rahmın dedı 1 2 ay yeterlı dedı bende 1 ayı sectım tabı :jeyyar:kızlar birşey sorucam size düşük yaptıktan sonra ne kadar beklemeliyiz
yok canım doktora sormadım bilmiyorum hatırlıyormusun benim beta hcg değerim yüksekten düşmüştü sonra tekrar çıkmıştı doktora gidicektim bir akşam yazışmıştık merdivenlerden kaydımda düştü bebeğim kürtaj falan olmadım
aa evet evrimcim hatırlkadım senı,ee gittinmi tekrar doktora içere parca falan kalmısmı diye baktırmak için
hayırlısı olsun sağlıklı olsunda gerçi artık pek ümitli değilim ama nasibimse o gelir bulur beni
günayddıııııııııııııııııııınn fıstıklar.
hepinizin mesajkarını teker teker seçip cvp yazmıştım site error verdi, gitti bütün yazdıklarım.
onun için burdan yazıyorumm..
nihalcim Allah rüyanı hayırlara yazsın canım, kayınpederin için bir dua oku istersen öyle derler..
tubişim kolay gelssiin iftar için hazırlıklaar.
arzuccuuum sanada günaydıııınnn.
funda nerelerde, şimdi gelir, onu yaptım şunu yaptım diye anlatır durur valla:)
tuğbacım kendini fazla yorma canım bende bu gün temizlik yapıcam artık iftara kadar oturmam